Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 626
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
И въпреки,че Сейран набързо подписа договор на пук на Ферит и всички , се надявам сега да не се отказва само заради него , а да е разбрала нещо , че не са чисти намеренията на Ефе например , иначе ще е много жалко и рано или късно ще съжалява горчиво...

# 361
И въпреки,че Сейран набързо подписа договор на пук на Ферит и всички , се надявам сега да не се отказва само заради него , а да е разбрала нещо , че не са чисти намеренията на Ефе например , иначе ще е много жалко и рано или късно ще съжалява горчиво...

Дано да има някаква друга причина, а не да угажда на Феритчо, че той нали иска все да е на неговата.

# 362
Тя Сейран беше тръгнала да се разубеждава от подписването на договора преди да се скарат с Ферит и той да доведе Пелин. Тогава на Ферит му се беше събрало много - беше хванал Ифакат и Орхан, Дефне го изнервяше, защото много се бъркаше и говореше за майка му и Орхан.
Така че има някаква логика сега  Сейран да се откаже, заради Ферит.

Къде ли е Сейран тук?

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:02 от Linasss

# 363
Искате да кажете, че Сейран направи десерт на диабетика Ферит? 🤔🤔🤔

# 364
По - скоро му направи любимата му закуска. Нали я води в едно заведение, там каза, че това му е любимата закуска...поне на мен така ми заприлича.
Освен това има подсладители за диабетици  еритритол, рожков, стевия и др..
Искате да кажете, че Сейран направи десерт на диабетика Ферит? 🤔🤔🤔

# 365
Acaí bowl (асаѝ боул) му прави, не е десерт, обикновено за закуска се яде. Без захар и подсладители се прави. Много е вкусно. В нашия случай сигурно след работа ще му се прияде 😋

# 366
Оооффф, тези СЦ бактъм от тях ...
Хич не ми е толкова важно дали Сейран ще се откаже от проекта и то по каква причина , а ме дразни това "хвани -пусни " на СЦ.
Ами като не си за ЕВЕРЕСТ ,изкачи там кой да е баир и заБУчИ байрЯка .

То само не сринаха заведението със серсемлиците и изхвърлянията на Ферит ,  категоричността на Сейран я пратиха по дяволите ,намесиха куп маленски изпълнения ,то Пелин и Сертер ,""на едно министерство и то бая ,бая сериозно автопарка и сите гардове"" ...мазната тирада на Халис /и то щото у конака 'сичко е цъФнало ,остава само да върже , ама знае ли се какво / при Сертер ,че  и посредник ....аха ,аха секундант ...

И накрая стигнаха пак до креватните мераци  на Ферит ...

Нищо против , ама толкова изсмукват живеца на  иначе така имащите  развитие герои ......

# 367
В Туитър разкостиха фрагмана.. сега правят сравнение как като я отвлече от Кязъм не смееше да я пипне по баджак а и беше толкова смешни и нелепо как я държи , а в креватната сцена бая му шарят ръцете на Мерт.

# 368
В Туитър разкостиха фрагмана.. сега правят сравнение как като я отвлече от Кязъм не смееше да я пипне по баджак а и беше толкова смешни и нелепо как я държи , а в креватната сцена бая му шарят ръцете на Мерт.

Кобилайчо като гледа тия сцени сигурно го е хванал бяс. Какво ли си вика - що не бях аз на мястото на Мерт 😊😉

# 369
Тя Афра тогава беше обвързана, сега е свободна дама...той Мерт атьор, ама и той душа носи 😄- сега му е паднало 😜

Сладури са и двамата. Малко на бързо сранаха нещата, но да не забравяме, че 14. 02 им чукаше на вратата .

# 370
Откъде  докъде стигнахме 😜

# 371
В Т се чудят й как се свалят тези ботушлета Joy

# 372
Ако има, дайте снимки как му шарят ръцете. Аз от гледане на фрагмана и толкова бързо прескачане на сцените, нищо не схващам.

# 373
В Т се чудят й как се свалят тези ботушлета Joy

Ама той с обувките 😊😀

# 374
  • Яко в Матрицата...

— Искам да съобщя, че се оттеглям от проекта.
— Гордея се, че си моя съпруга! Кой ще те спре, шампионе?
— Какво?!
— Тайната на нашия щастлив брак е много проста - довери ми се, а след това гледай какво ще се случи.
— Казах ти да ми го дадеш! Дай ми го! Глупчо.
— Знаеш ли, това много красиво. Представих си, че ще остареем на едно легло.
— Като една жена, измих пода и приготвих ядене. Много обичам живота!
— Есме! Какво става?!
— И двамата много добре знаем, колко много ме обичаш!

И моята версия на резюмето:

Признанието на Ферит е зарадвало много Сейран, но въпреки това тя няма намерение да изпусне контрола от ръцете си и веднага започва да следи зорко Ферит. Докато Халис Ага разразява бурята в имението, Фуат получава своя дял [от справедливия гняв на Агата]. От една страна, Ферит се опитва да свикне с новата работа и новия си начин на живот, от друга страна старателно търси начини да се сближи със Сейран. Султан, Шефика и останалите трудно понасят това, че делата на Халис Ага в имението са поверени на Латиф. Ифакат, обаче, има нов план относно това положение.

Общи условия

Активация на акаунт