Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 620
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
С гласа на Феро - Герчек ми бунлар ярапииим?.  Добро утро момичета, аз предполагам така и ще свърши епизода който чакаме и …. После Пелин в действие с майка си ще го оплетат в лъжи …. Малко ми идва в повече участието на Пелин ще кажеш ,че е главната героиня ама нейсе…

Хората искат кекс аз съм щастлива и на снимките и на паралела на 4 еп сцената

Кязъмката чисти,глади и пере въх края на света идва наистина...

Иде ли кекса със стафидки аджаба?

Чакаме си снимките и озета...Епизода сигурно ще свърши със сюприза на Ферит вече се уверих и другата серия ще сме на ски и тн...Романтиката продължава ама до кога да не прегрееят шербета само.

# 346
Ох, да се радваме докато не стане някоя голяма драма.
Много ми хареса фрага , ще имаме положителен епизод (най-накрая!) СейФер си се обичат и се сближават , правят все повече един за друг.Вече официално спят в едно легло!Това си е постижение, изтъркаха го тоз диван.

# 347
През 60-те в Ихтиман на гарата имаше файтонджия Мальо. Докарваше го точно на влюбения Кязъм. И все пак ми е смешно.

# 348
Здравейте Благодаря за фрагмана
22 епизод

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/22-bo … um-fotograflari/1

# 349
Ифакатица ще действа като гледам 😂 ще се опита да нашишка Суна

Сейран продължава с контрола на петгодишния си син... 🤷‍♀️😂

# 350
Ифакатица ще действа като гледам 😂 ще се опита да нашишка Суна

Сейран продължава с контрола на петгодишния си син... 🤷‍♀️😂

GrinningJoy

# 351
  • Дубай
Сериалът не върви  рационално,което ме ядосва. Ферит не се променя, няма никаква представа какво е да обичаш и уважаваш и т.н... От тиранина и деспот Кязъм няма и помен, започна да се превръща в най добрия баща и съпруг на семейството,но ние няма как да забравим издевателствата,които ни показваха .Щеше да е приятно всичко да се случва поетапно ,а не така без особен смисъл и набързо...Забъркаха една манджа с грозде сценаристите за мен и не знам как ще я оправят...

Честита баба Марта със закъснение на всички 😉

# 352
I.V. , логично-нелогично...Не могат да поднесат тирани и трагедии на изстрадалия от земетресения народ. Да съм на мястото на властите ще ги субсидирам да правят жизнерадостни комедии и скечове. Нали трябва да вдигнат духа на нацията. Трагедията и без това ги сполетя...

# 353
За мен пък има промяна във Ферит и точно в този епизод ще ни я докажат.

# 354
Романтика се прехвърли при Казъм Сега очаквам и дядото и лелята в романтичен сюжет а нашите хубавци ще видим какво ще заформят в леглото

# 355
Добрата мисъл,настроение и чашка ароматно кафе за добро начало на деня.
Добро утро !
Какво горещо утро ?  Не се учудих от отказа на Сейран. Дефне и Ефе знаеха,като нас, че е напук на Ферит.  За ученето се надявам да не забрави и в бъдеще да избере да  има кариера. Но не напук на Фирит,а  заради самата нея.   

Предполагам, че ще отблъсне  Ферит в леглото. Колкото и да протака, ще подаде,все някога. Неизневеряващ мъж не е незадоволения. Joy
Трябва да има друга тактика, с която той да се промени, по негово желание.

# 356
Хубав фраг с много моменти на Сейфер!
Само не разбрах какви бяха тия демонстрации на Сейран относно проекта, а сега набързо ръка го отхвърли. И тя ли ще е поредната буля, която ще търка диваните в Корханови и най-голямото й развлечение ще е да отиде до мола!?
Тя като се отказа от мечтите си, Ферит дали ще се откаже да откликва на прищевките на Пело!?
Аааааа, сетих се! Тя няма да има време за нещо смислено, защото ще изземе функциите на Ифакат и ще командва конака!!!
СЦ започват с някакви идеи и после като с нож ги прерязват . Съгласна съм, че няма никаква последователност и приемственост в отделните етапи, които се случват и на двете семейства.

# 357
Чапкънов в действие, ама дано Сейрначето не го полее със студена вода.

# 358
Женкарят" 22 еп. Озет
Признанието на Ферит направи Сейран много щастлива, но Сейран все още няма намерение да се откаже от контрола. Докато Халис Ага щурмува имението, Фуат получава своя дял от тази ситуация. Ферит, който се опитва да свикне с новата работа и новия си ред; От друга страна, той търси начини да се сближи със Сейран. Справянето на Латиф Ага с делата в имението е трудно за Султан, Шефика и други. Ифакат от друга страна, има нов план за тази ситуация.
# Star TV

# 359
  • Дубай
Любовта витае във въздуха...Орхан,Кязъм,Халис ....Щ имаме един
епизод изпълнен с много любов

Общи условия

Активация на акаунт