Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 478
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Мисля,че е време да си сложим сините мъниста и приключим с въпроса до петък.
Дали ще си стоим само с една фрагма?
Скок ли ще има беше другата ми питанка...
Сейран ,е подстригала косата си.
Хареса ми в фрага,че идва към нея с въпрос.Това показва,че е различна за него за пореден път.Защото можеше да и каже - ТИ СИ МОЯ и тн...
Както и каза,че няма право да живее друг живот,но тогава се увери,че тя няма как да му е робиня.
На ясно е ,че е бясна и няма да му прости лесно.

Бутчето и сие да не плащат на Бирсенка за реклам всеки втори хабер на Бирсенката е за нея. Ако толкова я харесва да и снима едно дизи с други жертви.

# 106
  • София
Аз пък вярвам, че я обича и го казва на нея. Остава на Пелин да го каже 👿👿👿 То направо ще се взриви Интернет 😁
Само това остава. Scream

# 107
Като знам,че може да се е паддал на лансираната онази вечер.  Чудя се с коя тояга да го бием.
Но пък евала на Сейран, каза на дядото,изхвърли боклуците й .. Продължава да се държи като човек с онази... толкова е добра и искрена:hugs:

Дано на Феро му дойде ума..

# 108
  • София
Като знам,че може да се е паддал на лансираната онази вечер. 
Скрит текст:
Чудя се с коя тояга да го бием.
Но пък евала на Сейран, каза на дядото,изхвърли боклуците й .. Продължава да се държи като човек с онази... толкова е добра и искрена:hugs:

Дано на Феро му дойде ума..
Като се доближи до Сейран и се сещам за вечерта с Пелин. Smirk

# 109
# 110
  • София
Ха, дядото е май в офиса на фирмата. Доживяхме да ги видим работещи.
Всички са на някаква вечеря извън дома.

# 111
Айде Феро в холдинга...

# 112
Да няма да почва да работи наш Феритчо😀 и Суна , и Сейран подстригани 🤔 Искрено се радвам на сцената в стаята на Ифакат ,като полудява . Време беше малко и тя да се разтрои 😀😈

# 113

Колко ще бъде секси в костюм Heart Eyes

# 114
Ха, дядото е май в офиса на фирмата.

Тази фирма и офис ли има? Вече бях останала впечатление, че всичките са хоум офис. Joy
И на мен сцената, в която снахата крещи и се търкаля по земята ми хареса. Интересно, какво е провокирало такава реакция. А тази актриса от интервенции ли изглежда така или?
Подозирам, че има нещо гнило в Дания и тази романтика между Ф и С, ще се окаже я сън, я кошмар, я Пелин си представя, какво правят след като я изхвърлиха.

# 115
  • Яко в Матрицата...
Резюме 21 епизод

След разговора със Сейран Халис Ага е както ядосан, така и впечатлен от това, което чува, и въвежда нови правила в имението и в офиса.

Думите на Халис Ага, който включва Ферит във фирмените дела, са много тежки. От друга страна, Сейран прави неочакван ход. Чувствата между Суна и Абидин се задълбочават.

# 116
  • София
Резюме 21 епизод

След разговора със Сейран Халис Ага е както ядосан, така и впечатлен от това, което чува, и въвежда нови правила в имението и в офиса.

Думите на Халис Ага, който включва Ферит във фирмените дела, са много тежки. От друга страна, Сейран прави неочакван ход. Чувствата между Суна и Абидин се задълбочават.

Много хубаво. Heartpulse Приятна, романтична история между тях. Абидин знае какво иска и е мъж на място.

# 117
Ренко 💓

Въх тези не са ли нашите?

# 118
  • София
Ренко 💓

Въх тези не са ли нашите?

Ако са те, още по-зле за Ферит- Сейран отново оправя неговите бакии, той не може да стъпи като мъж и да реши.

# 119
Вече да махнат тая Пелин от сериала 👿

Общи условия

Активация на акаунт