Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 497
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Дано Абидин да е наблизо с инжекциите, че Феро бей гори Joy

Няма как тези кадри да са в епизода, глобата не мърдаше...но ако след това е имало отдръпване дали на Сейрото дали на Феритчо...и не е ставало нищо...когато стане какви ли сцени ни очакват Heart Eyes

Добре...да заложим...и аз казвам, че Ферит е стопирал-нали гради доверие. Да видим Grinning

# 481
Аз още след като видях фрага, останах с впечатление, че не са стигнали до края, заради начина, по който Сейран прокара пръсти по устните си. Това ми навя този момент.

# 482
Рени
Дано да е Ферит,да блесне малко в очите ми.
Всъщност се надямам сройлерите за Пелин да не са верни. Докато Феро се освести що за стока е Пелин, ще загуби Сейран или ще я побърка.
Гюлгюн не ми се коментира, колко много ме дразни Rolling Eyes

Любимите ни екранни дуети може да не се радват на добри отношения в реалния живот или  да са добри приятели. А в не малко случай любовта им пламва на снимачната площадка, завършва със сватба и челяд.
Времето ще покаже Hug

Във фрага имаше близост.. Дано Феро бей, звънне на  Пело да й каже,че обича жена си и за него друга няма. Остават приятели и много съжалява за "всичко което й е причинил".

И от яд и злоба, ще излезе добрината й наяве.Време е вече, да й се видят гадориите..За сега надеждата още я  крепи.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 16:28 от Nina_richi

# 483
Рени
Дано да е Ферит,да блесне малко в очите ми.
Всъщност се надямам сройлерите за Пелин да не са верни. Докато Феро се освести що за стока е Пелин, ще загуби Сейран или ще я побърка.
Гюлгюн не ми се коментира, колко много ме дразни Rolling Eyes

Любимите ни екранни дуети може да не се радват на добри отношения в реалния живот или  да са добри приятели. А в не малко случай любовта им пламва на снимачната площадка, завършва със сватба и челяд.
Времето ще покаже Hug

Те добре се познават.Играли са вече заедно.
Възможно е да си подхождат,но аз мисля,че не.
Афра е по-буйна и дейна от Мерт,галиба
Той ми се вижда доста скромен и затворен.
Но е възможно да греша,разбира се
И други двойки помним с невероятна химия и спрягани един за друг,а се оказва,че няма нищо помежду им,и даже се имат за врагове.
Това им е работата-да го направят така,че да им повярваме
Много са добри

# 484
Очаква се утре да се вземе в решение дали до хора на Буче  ще бъде удължен.За сега бил до 26 епизод ,  но мижело и да го удължат.
Направо да финализират дизито , ако тая остава.

# 485
  • Яко в Матрицата...
Аз се надявам Афра и Мерт да си останат добри приятели. Чисто физически много си отиват, дали може да се зароди нещо друго ... не вярвам. Ако обаче има нещо, жълтурите ще го надушат, много са добри в това отношение. Миналата вечер са разпускали и двамата, ако бяха някъде в едно заведение, щяхме вече да четем за това Wink

# 486
Аз се надявам Афра и Мерт да си останат добри приятели. Чисто физически много си отиват, дали може да се зароди нещо друго ... не вярвам. Ако обаче има нещо, жълтурите ще го надушат, много са добри в това отношение. Миналата вечер са разпускали и двамата, ако бяха някъде в едно заведение, щяхме вече да четем за това Wink

Ами имаше някакви фотоси , че са били в едно заведение , ама не ги скрийншотнах.Колко е истина вече е друг въпрос.
А пък те постоянно са заедно на работя , мисля че е здравословно да се виждат о с друго хора дори и да има нещо между тях.
Наистина си отиват , но каквито и да са си , само да са щастливи и да се разбират.

# 487
  • Яко в Матрицата...
Заведенията в Истанбул са хиляди Grinning Четох, че Афра е била с приятелка на откриване на някакъв бар, а пък Мерт бил другаде с приятели. Кое е вярно, не знам.

# 488
Е сериозно ли пускат такава разгорещена сцена и накрая ще излезе, че нищо не е станало? 🤣
Какъв е тоя чапкън, като така се отдръпне от собствената си жена?
Срама на Сейран във фрагмента може да е от факта, че се целува докато сестра й спи до нея 🤣
Едва ли след като се целуваш така и натискаш и мъжа ти те пипа по дупето ще те е срам после от една целувка 😁

# 489
# 490
  • Яко в Матрицата...
Те и след молбите на Пельо Феро да я обича се опитват да ни убедят, че той само иска да ѝ помогне, защото се чувства виновен, ама не им се получи. Сега е интересно какво ще измислят. Наистина е странно някой от тях да се спре, толкова се искаха...

# 491
Попаднах на един коментар в Т, че Сейро след тази нощ е съсипала любовния живот на Ферит, защото оттук насетне той нямало да може да погледне и да бъде с друга жена, обсебила го е Grinning

# 492
  • София
Аз се чудя , актьори , професионалисти .. ама на тия целувки и опипвания .. специално Мерт как си е прикрил “вълнението” то ръката му буквално опипа задника й дори.
Евала на стоицизма.
Сега може и да ме биете, но Мерт не умее да се целува много професионално т.е. някак затваря и стиска устните си прекалено и излиза все едно е изкуствено целуването. Има ТР актьори, при които се питаш, дали тази целувка е само за пред екран. Relaxed

# 493
🎥 Рибарче - еп.22 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/SK1b/p7fLV3qBo
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/30/644.html
https://videa.hu/videok/film-animacio/.22-..mp4-W2B1QIlwadZ8t$dtI
https://archive.org/details/22-._20230305_202303
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 06:46 от Еванджелин

# 494
Благодаря за превода!

Общи условия