Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 852
  • 622
  •   1
Отговори
# 210
Аз нямам дилема. То е ясно, че е второто.

Човека даже не може да схване, че е възможно жена да иска да я доминират в леглото /образно казано в интимен план/, а иначе да иска нормален мъж да й носи закуска и кафе в същото това легло. Мозъка му блокира като трябва да възприеме по-сложни неща. За него е или-или. Това си е белег на тъпота. Таа аз нямам дилема Joy

# 211
Хайде да отговоря и на въпроса с кого бих излязла. Без колебание ще предпочета "скучния" пред типа Томи Лий. Поне да има за какво да си поговорим, че предполагаемият алфа не ми изглежда като да е особено ерудиран. Разбира се, ако същият въпрос ми беше зададен преди около 15 години, можеше и да отговоря различно. Пораснала съм явно.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 14:02 от bell_87

# 212
Абе, момичета, само аз ли съм в дилема това тролене ли е, или чиста тъпота?

За себе си ли говориш?

Да бе ясно, че не всичко е черно и бяло. Даже не знам за какво е вече дискусията.

Естествено, че има степени.

Но по-степента добро-лошо момче, бета-алфа - колкото по към алфа и лошо момче си, толкова по-вероятно е да имаш редовен секс. Девствените са добрите момчета и бетите, сред лошите не съм чувал. А ние мъжете не обичаме да сме девствени и да няма секс. Така че от наша гледна точка е това.

# 213
За мъжете в темата. Абсурдността ви минава всякакви граници в иначе семейното време, наречено 'уикенд', което би трябвало да изкарвате с жената и децата.
Бих питала какво правим жените, които не харесваме Томи Лий чисто физически, с тъпите ти хипотетични въпроси, но ще е твърде висока топка за човек, който може да привлече интереса само на обслужващ персонал. Sorry not sorry.

# 214
Ако сексът е достатъчен, за да чувства някой, че животът му е пълноценен, определено това не е човек, когото би ми било интересно да опозная.

# 215
Детето е със скарлатина. И покрай даване на хапчета и гонене за памперси, драсвам по мнение. Не ме мисли.

Една историйка, от живия живот:

баба ми е аполичитна. Баба ми никога не е живяла в София. Баба не е гласувала никога за ГЕРБ. Тя не се и вълнува от политиката на ГЕРБ добра или лоша. Но едно време преди много години, нямаше още ГЕРБ, но баба си беше закачила плакат на Бойко. Някъде 2003-2005 е било това. Защо ли? И много други лелки/бабки си бяха закачили такива плакати без да са ГЕРБери. Защо ли? В първите 5-6 години цялата инерция, която набра Бойко и неговата партия бяха базирани на едно - брутален непукистки мачовизъм...който в последните години отиде на простащина. Ама успешен ли - успешен е. Дали добре е управлявал или не - не знам. Но знам, че е най-избираният и най-задържалият се политик в последните години. А защо един Сергей Станишев, който има много по-обран образ, или един Асен Василев не висят по стените на бабките и момиченцата толкова колкото Бойко и Слави - аз не знам, кажете вие?

# 216
Е, казвам ти веднага – защото 90% от хората са със среден към нисък интелект. И мъже, и жени. Припознават се. Нормално.

# 217
А не знам, аз плакати не съм имала от както бях на 10. Тогава имах на Спайс гърлс.
А тулупа не знам кой го е харесвал. Аз такива баби не познавам. Ако ще гледам снимки на някой, ще е някой с плочки. Не познавам жена да харесва дебели мъже. Чисто визуално. Да, ако са фрашкани с кинти, се прежалват, ама това не значи, че много ги кефят. Просто някои се продават. Това е.

# 218
Аз нямам дилема. То е ясно, че е второто.

Човека даже не може да схване, че е възможно жена да иска да я доминират в леглото /образно казано в интимен план/, а иначе да иска нормален мъж да й носи закуска и кафе в същото това легло. Мозъка му блокира като трябва да възприеме по-сложни неща. За него е или-или. Това си е белег на тъпота. Таа аз нямам дилема Joy
След последния пост просто не искам да вярвам, че е второто. И туй ми ти чудо се смята за връх и добра партия.

# 219
Баба ми без да я защитавам е една от най-интелигентние жени. Бойко преди 20 не беше тулуп - пуснете си снимки. Ясно разбрахме - вие тук сте представителна извадка на всички жени и вие се кефите на програмисти с очилца. Супер говори това - аз съм точно такъв, добряк с очилца и програмирам. Още по-добре. Разбрах ви.

Как обяснявате 80% одобрението на Бойко през 2003? Викате всички са били тъпаци, а?

# 220
  • Далечният изток
Бойко е бил жени през 2003 ли? Това съм го пропуснала...

# 221
  • France
Не знаех, че Пам и Томи Лий са били блян за човечеството. Май Борат си падаше по нея Joy
И аз имах плакат на спайс гърлс. Нямаше да си призная ако не бях анотимна тук Joy

# 222
Ама айде стига с това биене. Всяка 5 реплика ви е за това биене. Вчера нали се обяснихме. Ама модераторите трият и аз къде да го напиша пак това. Ей, няква травма психическа имате и все към бой ви дърпа.

# 223
Хахах беше, беше. И си беше простак.
Не харесвам мъже с очила.
Топа ми е Скалата.
Ся чакам да кажеш, че той е мега алфата. Ама човека редовно си пуска снимки как дъщеря му му лакира ноктите. Това го знам що ми е приятел у фейса Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Тук не сме представителна извадка на всички жени. Знам, че има не малко, които визуално харесват типа на Борисов. Различните хора имат различни предпочитания и това е естествено.

Общи условия

Активация на акаунт