Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 844
  • 622
  •   1
Отговори
# 225
  • France
Скалата пък хич не кефи. Ама хич. Добре, че жените сме с различни вкусове, че да има за всички Stuck Out Tongue Winking Eye

# 226
Мая - Скалата е толкоз алфа, че няма проблем и червило да му сложи. Това не е гейско в случая, а само един епизод закачка - все пак той е шоумен. Има една черта на алфата - коки и фъни. Тоест закачлив и забавен. Що не вземете малко да прочете книгата на Мистъри - Играта и да видите от къде е почнало всичко. Пикап, алфи, бети. Не казвам, че това е реалния живот на 100%, но има много истини.

# 227
  • Далечният изток
Ама айде стига с това биене. Всяка 5 реплика ви е за това биене. Вчера нали се обяснихме. Ама модераторите трият и аз къде да го напиша пак това. Ей, няква травма психическа имате и все към бой ви дърпа.
Е как стига като това ни обяснявате от 3 дни. Нали ни харесвало и нарочно сме си търсили такива? Последно?!

# 228
Прочети по-назад - ако не са го изтрили, че не ми се пише едно и също сто пъти. Нещо сме в някакъв лупинг.

# 229
Скалата е толкоз алфа, че няма проблем и червило да му сложи. Това не е гейско в случая
Да изясним, ако човек е гей, не може да бъде алфа ли? Сексуалната ориентация автоматично включва или изключва наличието на привлекателност и лидерски качества?

# 230
Няма последно, аудиторията е грешна.

# 231
  • Далечният изток
Какво да те чета... На теб изначално са ти объркани представите що е то алфа, що е то лошо момче и едно и също ли е. И то не само според мен както става ясно, ами според 99% от пишещите тук жени. И аз кво да правя сега, да си губя времето да те опровергавам ли?! Казах го и аз няколко пъти, който не е съгласен, да не е, нямам намерение никого да убеждавам в какво съм права аз и в какво не.

# 232
  • София
Сега ще ви кажа какви лоши момчета се харесват. Той всъщност съвсем не е лош, приятен, засмян, чаровен, готина кола, някой лев. С едното краче е правил или прави нещо незаконно, от време на време прави глупости, напиване с приятели, ей такива дреболии.
Някъде след втория секс разказва някоя история от миналото си, то кой ли няма, мацката вече хлътнала...

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:07 от Rockstar

# 233
Никога не съм разбирала защо жените харесват лошите момчета. Никога не съм ги харесвала и не са ми били интересни. Харесвам добри, възпитани мъже, кавалери. Обяснението ми е, че самите жени са на някакво примитивно ниво, щом се впечатляват от лошите момчета.
+1

# 234
Може да видите в кое да е риалити шоу как във всяка една групичка веднага се оформя лидер- мъж или жена понякога, но много рядко е някой татуиран батка с мускули и без много мозък.
И да, бацето стана популярен защото го раздаваше големия мъжкар, на фона на разни изнежени меки китки с очилца. Путин също по тази причина е толкова популярен не само сред руснаците, до преди войната беше харесван и на запад. Хората търсят инстинктивно силния лидер, коравия мъж, който няма да се огъне под натиска на обстоятелствата. Вече до колко е правилно и до колко такъв избор значи успешен лидер или връзка, може да се спори, но инстинкти създавани стотици хиляди години не се коренят така лесно.

# 235
Не съм хомофоб. Напротие, крайно либерален съм. Имам сайт за правата на човека и вярвам, че гейовете трябва да имат право да слючват брак и да осиновяват. Просто в тази тема, а и като цяло теорията на алфата, се говори в контекста на привличането мъж - жена. Така че не знам как е при гейовете.

Да бе знам, че всички жени отричат алфа и пикап теорията. Но те много хора са отричали и че земята е кръгла. Това не значи, че не е истина. Просто е свръх егото ви да я признаете.

# 236
  • Далечният изток
Не бе, някои ги поставят на пиедестал, не четеш ли? Пак обърка понятията... От много четене на теория се обърквате. Живият живот не можеш да го ограничиш в 2 или 3 модерни думички.

# 237
Да бе не можеш, но това е основата. Всяка жена като се е влюбвала в мъжа си в първите срещи е било защото е показвал алфа качества. Примерно пренася тежки щайги - силен физически е, спасил е болно куче - закрилник на слабите, бъзикал я е - не го е страх от отхвърляне и не е нийди, има солидна професия - алфа е в работата, има кола - постигнал е финансова независимост, висок и рус - има алфа гени.

И това са само примери. Сега ще дойде някоя лелка да каже, че нейният е стар, беден, тъп, грозен, дебел и беден. Еми супер - тя явно толкова избор е имала.

Но по принцип жените се привличат от алфа качества. И не казвам, че има един перфектен супермен алфа и всички други са боклуци.

Има степени. И колкото по-алфа качества притежаваш, толкова по-красиви жени ще можеш да свалиш. Кое не е така?

# 238
  • France
Правиш амалгама от положителните качества и алфа позицията. Независимо от мястото им в азбуката хората притежават различни качества. Алфите, ако въобще съществуват, са свързани с лидерската им позиция. Което не изключва да са И красиви, И грижовни... но не е водещо.
Като те чета имам усещането, че имаш някакъв култ към това мъгливо понятие.

# 239
Абе притежават, ама някои имат повече, други по-малко.

Примерно Кристиано има милиарди, визия, лафастайл, висок, мускули, известност.

Аз ако с нещо го бия е сигурно само, че съм три години по-млад и евентуално по-интелигентен.

И съответно той има избор от топ световните мацки, а аз не.

Какво толкоз сложно има в това, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт