Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 835
  • 622
  •   1
Отговори
# 285
Не се ядосвай де! Не съм видяла, че си го писал в тази тема

# 286

Жените се класират по външност 99 %.

Мъжете се класират по комплек от неща в някакъв горе долу равен дял, като някои са по-приоритетни:

пари, власт, външност, плътен дебел глас, харизма, лидерство, смелост и още някои, които сега не мога да анлизирм всички.

Тоест мъжете избират основно по външен вид, а жените имат повече изисквания? Поне така излиза. Според личния ми опит мъжете не са чак толкова елементарни.

# 287
  • Пловдив
Ама ако е грозна и има мъж това според твоите теории какво значи? Особено ако мъжът по някакви си там критерии с оценките е с висока оценка.

# 288
Джонката не е най-блестящият актьор, даже е и доста тъпичък. Simple Smile
Илон Мъск има милиарди, не е тъп, но е баят грозен и луд.
Кое е общото между двамцата – парата.
Кое не разбра сега. Simple Smile

# 289
Ама то и те двамата не са от най-нормалните мъже!
Аз съм съгласна с теб, че мъжете действат инстиктивно, животинските им инстикти ги водят при избора на жена. Вече като я опознаят преценят дали да останат с тях или да се преориентират или жените ги зарязват, все тая! И мъжът ми е казвал, че мъжете първо гледат жената като сексуален обект.Ама това преди мен🙄, хаха ,надявам се! Сега не му остава време да се замисля много, много!😅😅😅😅😅
Но, това не означава, че хората имат еднакви разбирания за красота! Всеки харесва различни типажи. 10-ката за теб може да е 4-ка за друг!!! Те така…

# 290
С две думи - мъск и деп са бети и ходят с няква луда. Еми супер и това се връзва с моята теория.

Пак според вас вие сте топ мацки и ходите с турбо пичове. Еми супер и това се връзва с моята теория.

Няма лошо човек да си вярва и като нещо в света не му изнася да каже на този дето му казва истината, че е 20 годишен прост футболист с жена сервитьорка. АКо така ви става по-спокойно.

# 291
  • Далечният изток
Какво значение има твоята теория, след като една грозна по твоите субективни критерии жена, си има мъж, който по неговите субективни критерии си я харесва?!
И верно ще излезеш от по-посредствените ментално, да не те обиждам с точния епитет, щом свеждаш цялостните отношения между хората до външност и чукане...

# 292
Има и умни футболисти, не се ласкай. Аз съм фенка на Юрген Клоп, но това няма общо с детинските ти теории за алфи и бети.
Релакс, хората се харесват не заради гугъл и кой казал, че е 10 или 15.

# 293
Всеки харесва различни типажи. 10-ката за теб може да е 4-ка за друг!!!
Именно.

# 294
Аз казал ли съм, че  грозните нямат мъже и жени. Не, не мисля. Защо толкова се палите, наистина? Че всяка втора реплика ви е на лична основа. А аз нищо лично не съм казал за вас.

Бе тя може 2ката за мен, да е 10ка за някой, па Амбърт Хърт може да е много грозна.

Ама нали това все ви говоря.

Аз може да обичам да ям лайна. Ама масата хора оценяват спагети болонезе като 9ка, пък лайната като 1ца. Тая метафора достатъчно груба и ясна ли е, че да разберете.

Друг е въпроса тоя дето си оценява 2ката като 10ка, дали има избор реален или няма?

# 295
Той иска да каже: 10-ка не се събира с 4-ка или 5-ца не се събира с 9-ка🤣🤣🤣
Иска да каже, че един мъж ако е 10-ка , няма да е с 3-ка! Ако мъжът е 3-ка, ще се задоволи с 5-ца, не че не иска 10-ка!
Какво толкова сложно има!😂

# 296
  • София
Мъжът ми е казвал 99 пъти, че не може да понася тъпи жени. Ако ще да е Мис на Миските. Кумът ми също. А той е от красивите мъже.

# 297
Той иска да каже: 10-ка не се събира с 4-ка или 5-ца не се събира с 9-ка🤣🤣🤣
Иска да каже, че един мъж ако е 10-ка , няма да е с 3-ка! Ако мъжът е 3-ка, ще се задоволи с 5-ца, не че не иска 10-ка!
Какво толкова сложно има!😂

Еврика. Разбира се това не е някаква абсолютна формула и математика. Има тук таме отклонения, понякога има огромни отклонения - изключения, но те само потвръждават правилото.

Огледайте повечето двойки. Те обикновено си приличат. Случайност?

Ако всичко беше просто случайна любов, съдба или не знам там какво - трябваше масата двойки да са нехомогенни - ниски мъже с високи жени, дебели мъже със слаби жени, дебели жени със слаби мъже, богати и хубави с грозни и бедни. Нали - пълен хаос.

А така ли е реално?

# 298
  • Далечният изток
Извинявай, обаче на коя планета живееш? Определено не си на Земята...

# 299
Извинявай, обаче на коя планета живееш? Определено не си на Земята...

На Мелмак.

Общи условия

Активация на акаунт