Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 823
  • 622
  •   1
Отговори
# 300
Алф, ти ли си?
Ми начи не си много малък.
Ама с тези десетки и приличия на двойките разсмя аудиторията.

# 301
  • Пловдив
Аз съвсем се обърках.

# 302
  • София
Хаха!
Мда! Мъск и деп са тъпи, грозни, луди. Само някакви пари имат, няква луда им се лепнала за парите, иначе девствени ще си умрат.

Бтв, днес ми се потвърди една теория. СО се ползва единствено за тролене от индивидКи обречени на пълна липса на внимание в реала, търсещи си внимание. По скала 10ки, ама от 100.
Тук една тема няма, където можеш да пишеш по темата. Всичко се обсебва и се троли подир всяко мъжко мнение. Като наркомания е.

Всеки харесва различни типажи. 10-ката за теб може да е 4-ка за друг!!!
Именно.
Точно никога и никой.
Една жена за един може да е 7ца, за друг 6ца. При друг обратното. Но дотам. Единица разлика е максимумът, който може да е разлика, между мнението на 2ма честни мъже.
Просто няма как 4ка, да стане 10, ако ще и най-големият урунгел да гледа. Има си обективни критерии, младост, свежест, чиста кожа, симетрия на лицето, симетрия на тялото, гърди, задник, тясна талия, блестящи очи и тн и тн и тн. Не знам кой би лъгал за това, и кой би вярвал, ама е съшито с бели конци.

За акъла, да, ако се зажениш, не върви да е тъпа. За едното е, може (би).
Ама не върви и да е грозна.
Принципно тъпотата не пречи на самия секс, в крайна сметка не се ч-ш с мозъка ѝ.
Започва да пречи, като поседи около тебе и си принуден да я слушаш, а още по-зле, да прави глупости и ти да носиш отговорност. А и най-зле, децата може да са тъпички.

Забелязвам, че масово в темата се омесва безразборно емоционалното харесване с рационалните списъци; и привличането и кратките връзки с женитбата.
Едното се ползва за аргумент при другото, пълен хаос и безмислица. Липсва каквато и да е концепция и цялостна картина, а се пише на парче
Това са някакви фантасмагорични делюзии, хранещи его.

# 303
Памела Андерсън - луда и грозна.
Амбърт Хърд - луда и грозна.
Илон Мъск - луд и грозен.
Джони Деп - луд...за него все още не съм чул грозен, ама го очаквам.
Футболеро - неадекватник на 20 от Мелмак.
Танграта - луд.

Единственият прав и качествен е този, който споделя теорията на архиетипа суперюзър Мамче от БГ МАМА.

# 304
  • Далечният изток
А вие ми затвърдихте моята лична теория, че във форума мъжете са изключителни женомразци, които тук са намерили благоприятна почва да си изливат злобата срещу всичко живо с гърди и токчета. Мъже, които само могат да си мечтаят някоя жена да им обърне внимание. Няма начин с това отношение, няма начин. Комплексари...
Може би има двама, които харесват жените като цяло, но болшинството са такива като теб.

# 305
  • София
Сякаш не си чел стари теми.

По спомени от стари теми:

Скалата и Статъм - плешиви чички, някъде около 3.
Лео - твърде нежен - 3ка
Брус Уилис, и той плешив, 7чка (доста щедро)
Брад Пит - 5чка, може и по-малко.
Моя мъж е 10. Аз съм 20. Децата 50.

Ето конкретно:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1311699.105

Иначе, мъжете били женомразци ...

# 306
Луди са, леко тъпи-затова са се взели😁
Амбър е красива, докато не я опознаеш и не дефекира на леглото ти.
Памела-секс символ!
Мъжете са ми неприятни от изброените известни личности! Слаб 2!
Базила е права, мъжете стават от 2-ки в 9-ки за определен тип жени благодарение на точките в портфейла си!

Допълвам от списъка на Тангра: Джейсън ми е 10-ка!:)

# 307
А вие ми затвърдихте моята лична теория, че във форума мъжете са изключителни женомразци, които тук са намерили благоприятна почва да си изливат злобата срещу всичко живо с гърди и токчета. Мъже, които само могат да си мечтаят някоя жена да им обърне внимание. Няма начин с това отношение, няма начин. Комплексари...
Може би има двама, които харесват жените като цяло, но болшинството са такива като теб.

Може ли да ми цитираш някакво доказателство за това, че мразя жените. 1...плийс. Напротив - те са уникални съшества с различни качества. Но редовно не са обективни по някои въпроси. Това не ги прави лоши. Просто заблудени - това им е чара. Но пък са перфектни в много други неща. Радвам се, че има жени.

# 308
  • Далечният изток
Към другия беше това.

# 309
Към другия беше това.

явно множественото число е по дифолт. Все пак със сигурност скоро и аз ще се докажа като женомразец.

# 310
Е па заблудени са.
Добре, че има пътеводни светлини кат тукашните.
Че да разберем как функционира света.
//
Сега сериозно, на елементарен подход към другия пол, се отговаря и реагира елементарно.
Нема се абя ся. Почивам си.

# 311
  • Далечният изток
Към другия беше това.

явно множественото число е по дифолт. Все пак със сигурност скоро и аз ще се докажа като женомразец.
Е, написах че има поне две изключения. Иначе натам вървиш, да...

# 312
хахахахахах....ама разбира се

А какво ще кажеш тогава за моята тероия, че масата жени тук за мъжемразки. Мога да дам даже и доказателства, макар че не го вярвам наистина.

Например, че много често в една история те винаги се опитват да изкарат мъжа лош, боклук, а жената добрата. Много рядко е обратното. По дифолт взиамат страната на жената в конкретната тема във форума.

Може би всички ние мразим противоположния пол, де да знам. Трябва да видя какво казва Фройд по въпроса - дали пак не е свързано с Егото, Алтер Егото и Едиповия комплекс.

# 313
  • Далечният изток
Не знам, аз обичам мъжете... Не всички.
Е, хубаво, един мъж като е боклук, какво да кажем, че е диамант ли?! Описан като боклук, то е ясно, че няма как да познаваме всички мъже на планетата.

# 314
  • France
Не знам, бе човек, не можах да ти схвана идеята... Сори. Иначе имам аналитична мисъл, професията ми го изисква и ако нямам, отдавна бих била аут от моята сфера... ама теб нещо не мога да те разбера. Говориш за масовост, докато ми даваш примери за Роналдо и Мис Свят, ами не разбирам, честно.
На същото мнение съм. Опитвам се да разбера, но не успявам. Може би е логично, все пак идва от човек, който вярва, че хората можем да бъдем оценени по десетобалната система. Човешките същества сме твърде сложен сбор от качества и недостатъци. Чак е обидно да се опитвате така да ни слагате в проста ексел таблица. Да не говорим, че от човек до човек разликата е голяма. За мен Скалата е двойка, максимум тройка, а за Мая - 10ка.

Общи условия

Активация на акаунт