Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 819
  • 622
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Е, и при мъжете е така. Обичаме жените, не всички, но много по-голям процент, отколкото вие, мъжете.

# 316
Не знам, бе човек, не можах да ти схвана идеята... Сори. Иначе имам аналитична мисъл, професията ми го изисква и ако нямам, отдавна бих била аут от моята сфера... ама теб нещо не мога да те разбера. Говориш за масовост, докато ми даваш примери за Роналдо и Мис Свят, ами не разбирам, честно.
На същото мнение съм. Опитвам се да разбера, но не успявам. Може би е логично, все пак идва от човек, който вярва, че хората можем да бъдем оценени по десетобалната система. Човешките същества сме твърде сложен сбор от качества и недостатъци. Чак е обидно да се опитвате така да ни слагате в проста ексел таблица. Да не говорим, че от човек до човек разликата е голяма. За мен Скалата е двойка, максимум тройка, а за Мая - 10ка.

Ако човек няма оценка, то тогаз всички сме еднакви. Тогаз каква е разликата между твоя мъж и еднозъб изнасилвач на деца? Явно според теб никаква, защото всичко е толкова субективно, толкова флуидно, че няма как да го измерим.

# 317
  • France
Е как мога да сложа ММ в една десетобална графика с беззъб тамкаквотоказа? Те са различни галактики просто.

# 318
Е как мога да сложа ММ в една десетобална графика с безъб тамкаквотоказа? Те са различни галактики просто

Затапи ме....

# 319
Понякога се изумявам как е възможно който и да е мъж да не откиня на това безплатно ноу хау за междуполовите отношения, което се предоставя от извора в мамата. И то се предоставя многократно и индивидуално. Айде бракуваните да кажем, че са примерни (очевидно не са, но в името на хипотезата...)... но ергените, ако имаха малко акъл, досега щяха минимум да са минали всички моми, че даже и някои от госпожите. Наистина, не разбирам.

# 320
  • София
Най-голямата мъка и драма на бг мамите е, че никой не е тръгнал да ги минава. А както казва вица ... времето лети ...

# 321
  • Далечният изток
И аз съм се чудила...

Футболеро, докога 1 срещу 10, черно срещу бяло, никакви нюанси не съществуват при теб... Като развален грамофон повтаряш едно и също, на мен ми писна, на теб не знам.

# 322
  • Пловдив
Аз например Илон Мъск не го харесвам изобщо, никак, зиро.
Брад Пит - харесвам го, по десетобалната скала е 11.
Робърт Редфорд на млади години - един милион, няма скала да го хване, за мен е невероятно красив, секси, привлекателен.
Джони Деп - около 3 от 10.

# 323
Дай да разгледаме някой нюанс. Примерно да хванем 3ките, 5ците, 6ците и 7ците.

Колко двойки познаваш, където жената е 3ка, а мъжът 7ца или обратното.

# 324
Не зная защо се дават все такива примери с епизодични партньорства.

Атрактивни са онези, които са каквито са, но са привлекателни именно, защото са сериозни, фамилно настроени, надеждни, устойчиви характери и мъже на място. Мъже като Пиърс Броснан, Дейвид Бекъм ( да сложим и един футболист за спора), Кийт Ърбан( и един музикант), принц Филип, Фреди Принц Джуниър, Барак Обама,  Майкъл Дъглас, Раян Гослинг, Даниел Мод, Ранд Гербер, Енрике Иглесиас, Хю Джакман, Том Брейди и Крис Хемсуърт...

# 325
  • София
Дай да разгледаме някой нюанс. Примерно да хванем 3ките, 5ците, 6ците и 7ците.

Колко двойки познаваш, където жената е 3ка, а мъжът 7ца или обратното.
Ще отговоря вместо другите.
Жената 3ка, за друг е 7ца, а мъжът 7ца, за друг е 3ка.
Той имал пари, тя била луда и се взели. Така стават работите.
Какви са тия скали, много плоско, не може.

# 326
  • France
Отказвам да давам оценка на хора, които не познавам и дори не съм виждала лично. За мен е тъпо. Ако исках за го правя щях да отида в клюкарските теми.

# 327
А минали сте от алфите на оценяването по десетобалната Joy изпуснах, ама беше неделя и бях със семейството си.
Десетобалната система е изцяло за външен вид. Тя не отчита личността, което я прави нереална за истински връзки. Важи само за оценка на привлекателността. 
Гледам и моите любимци сте захапали. За мен Скалата е 10. Джейсън Стейтъм също е 10. Вин Дизел също. Ама то е.щото харесвам само мъже без коса Joy Брад Пит ме кефи само в Fight club щото е без коса там Joy  ама за нвкоя жена дето харесва друг тип мъже, тия ще са надолу доста. Таа е много субективна тая скала. Примерно според моя мъж съм 7, ама аз реално се оценявам на 5. За дъртия съсед, може и 10 да съм. Много е субективно.

# 328
  • Пловдив
Ей на, maiathebee, колко сме различни. Аз Брад ти Пит точно във Боен клуб най-малко го харесвам. Скалата е около 6 от 10, Стейтъм не повече от 5, Вин Дизел е 5-6 някъде.

# 329
Мая, много ме разсмя с това🤭😁🤣🤣🤣
“За дъртия съсед, може и 10 да съм.“

Общи условия

Активация на акаунт