Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 736
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Да, вярно. На Вас това затъмнение Ви е на Десцендента – в 7ми дом.

Вече дали ще предизвика някакви промени в партньорската сфера или в социалните Ви контакти, това зависи от други прогностични методи. Затъмненията са отключващ механизъм за други астрологични техники.

Благодаря Ви! Ето това ми изписа за Слънцето.

# 181
Това не е просто транзит, това е лунация в комбинация със слънчево затъмнение във Вашия седми дом.
Прогнози само по транзити не се правят (само от любители астролози, които са на начално ниво).

# 182
Това не е просто транзит, това е лунация в комбинация със слънчево затъмнение във Вашия седми дом.
Прогнози само по транзити не се правят (само от любители астролози, които са на начално ниво).
Тоест от написаното не може особено да се разбере каква по-конкретна тематика във взаимоотношенията ще бъде засегната, така ли?

# 183
Това се прави от астролог, който използва различни прогностични методи и може да Ви направи оценка на хороскопа. Не разчитайте много на транзити.

# 184
Това се прави от астролог, който използва различни прогностични методи и може да Ви направи оценка на хороскопа. Не разчитайте много на транзити.

Много Ви благодаря! Simple Smile

# 185
Здравейте,
по време на тр. Уран върху нат. Венера ми се случи ново познанство, което въпреки тръпката/влюбването не взех много на сериозно, защото знам, че по Уран няма стабилност и нещата както започват, така и приключват. По същото време обаче той е имал Венера съвпад Плутон 7дом. Оказва се, че имаме много съвпади на
лични планети помежду ни и ми се струва, че ако не любов, то поне по други причини не сме се запознали случайно...

Моето Слънце съвпад с неговия Юпитер / ОВЕН- това предполагам е добра предпоставка за приятелство, работа.

Моят Юпитер е в съвпад с неговите Плутон и Меркурий./ СКОРПИОН  - за Юпитер и Плутон знам, че е добра комбинация за пари, бизнес.

Моят Марс е съвпад с неговият СЛВ / ОВЕН - тук нямам идея как да тълкувам...

Моята Венера е съвпад с неговата Луна/ ТЕЛЕЦ. - Тук ми се струва, че може да се развие нещо по сериозно, но ....

Неговият Нептун е съвпад с моя АСЦ - предполагам това е причината, че веднага се усетихме и буквално се разбираме без думи понякога.

За домовете не знам дали има значение, но Моят Плутон е съвпад с върха на неговия 12дом - Тук дали няма намесена карма ?? В същото време моят Плутон е съвпад с моя СЛВ.

Всички съвпади са точни, до 2-3 градуса разлика, не повече.

Вие какво мислите по въпроса, дами ?

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 11:52 от SunnyAnn

# 186
Здравейте !Попадането на Плутон в 6 дом във Водолей сега и както ще се случи да е там близките 20години -това задължително ли означава сериозни или изобщо  здравословни проблеми,смърт  ?Водолей е знак на неочакваното ,новото ,рядкото ,а Плутон -страха ,тайните ,смъртта ,изобщо като цяло за тези 20години един човек с такъв транзит за какво най-общо трябва да внимава ,да следи и да е подготвен?Примерно и при транзит на Марс през 6-тия дом и  съответно съвпад с Плутон непременно нещо лошо ли ще означава?Извинявам се за лаишките въпроси ,но толкова зная засега  ...Благодаря за отговор!

# 187
Така поставена Луна дава силна привързаност към майката или най-малкото зависимост от нейните настроения.
Струва ми се, че трябва да се разгледа и нейната карта – може и тя да има сложни конфигурации, които да й развалят характера и да я правят трудна за понасяне. Не винаги Луната в картата на детето отразява истинския нрав на майката.

Благодаря, Сотис. Да, става въпрос за силна зависимост от нея. Всичко в отношенията е наред, докато правя нещата, така както на нея й харесва. В момента, в който взема самостоятелно решение, което тя не одобрява, настъпва малък апокалипсис. Последният път не ми говори 2 месеца, само защото казах, че отивам в чужбина да работя. Е, останах, и нещата се нормализираха. Но така е за абсолютно всяка една сфера от живота ми ( дори и за дрехите или прическата, които имам не можем да се разберем) Ето и нейната карта. Досега не я бях разглеждала, та сега сядам да я разучавам.

# 188
Здравейте!
Преди доста време питах тук с хорарен въпрос и за моето изчезнало куче.
Сега, подтикната от прочетеното по-горе за другото изчезнало кученце, отново моля за помощ.
Въпросът ми е "Чери жива ли е все още?" и е зададен в София на 18.4.2023 в 14:20 часа.
Много благодаря на всеки отзовал се!

# 189
Психологическа диагноза, дори ако не се гледат наталните карти – свръхвзискателна и манипулативна майка.
В наталната карта има указания за това, че харесва контрола, емоционално тя самата е нестабилна и сприхава, натоварва и близките със своите променливи настроения.

Както и предполагах, майката е с по-проблемна карта, във Вашия хороскоп няма чак толкова негативни указания.
Имате обаче три злосторника в изгряващия знак, което би следвало да даде и устойчивост на стрес. Майката проектира и изживява своите психологически проблеми чрез детето си, което също е от женски пол – в нейния хороскоп е заложен конфликт с женското начало, от гледна точка на съвременната психологическа астрология. И двата женски архетипа в нейната карта са поразени от злосторници – тя самата като жена харесва ли се? Доволна ли е от качеството на личния си живот – от връзката, която е изградила с партньора си?

В случая, ако говорим за нейния характер, вече нищо не може да се промени – тя се е изградила като личност, а и вероятно дори не се замисля за емоционалните щети, които нанася на близките със своето поведение. Защото самата тя е фруктрирана, без да го осъзнава. Но за Вас, като нейно вече пораснало дете, все още има начин да промените позицията си в тези отношения, като изградите здравословни граници.

# 190
Предложете ми компетентен астролог за Астрокартография, Солар и Неподвижни звезди. Не държа да е по медиите, да работи с известни личности и прочие, държа само на професионализъм и коректност Simple Smile)

П.С.

SunnyAnn, не съм професионален астролог, НО ...  по частична извадка синастрия не се прави Wink Тук се вземат под внимание много фактори и показатели в картите на двамата. Това, че имате съвпад на Уран към Венера не означава, че за другите планети времето е спряло и всичко което се случва в живота ви идва непременно от въпросния аспект. Визирайки, че той е имал Венера съвпад с Плутон в 7 дом, ако тук става дума за транзит, не възлагайте особено големи надежди за някаква съдбовна, изпепеляваща любов. За кармични отношения се гледат аспекти на тежките планети към личните такива... за върхове на домове не чак толкова. И не забравяйте, че кармичен не винаги означава късмет, щастие и завинаги Wink Някои се срещат, за да отработят нещо недовършено или да си дадат урок един на друг, а не непременно да се носят на крилете на любовта.

Birata Зависи Плутон как е поставен във въпросната карта и какви дирекции и прогресии предстоят докато е в 6дом. Обърнете се към професионален астролог Simple Smile

# 191
  • SF
По един транзит на Плутон през дом не може да се правят прогностики и да се отговаря на въпроси за смърт.

# 192
Предложете ми компетентен астролог за Астрокартография, Солар и Неподвижни звезди. Не държа да е по медиите, да работи с известни личности и прочие, държа само на професионализъм и коректност Simple Smile)

За астролог, който да специализира "неподвижни звезди", не се сещам. Това нито е отделен дял от астрологията, нито е специфичен прогностичен метод.

Солари правят всички астролози, от всички школи – това е за годишна прогностика, която не се прави само с този метод.

За астрокартография наистина трябва да потърсите специалист, не всички я практикуват. С този метод мисля, че се занимаваше Starinthenightsky от форума.

# 193
Благодаря за включването, Sotis
Скоро бях на астролог по трите теми и честно казано останах много разочарована. Добре платена, едночасова консултация мина по следния начин :

1. Кой ми е управител на хороскопа ?   -  Планетата която управлява Асц. В последствие си намерих програма в интернет която ми изчисли друго.

2. Неподвижните звезди в моя хороскоп и какво ми дават те ?   -   Имаш, не е като да нямаш. Спокойно. А имаш и Юпитер в еди кой си дом. И какво общо има едното с другото ? Не е ясно.
Имаш Пийкок с Нептун, тя в хубава звезда, дава слава и суета. Агена ти е на Юпитер и Ригел може би най - много ще ти даде, тя е силна. Другите са по - незначими. Луната ти е на 19гр. , а до нея е Капела 21гр. - тук също може да има влияние занапред в живота ти.

3. Към този момент приоритет ми е професионалното развитие, подходящи страни за това ?  -  Венера ти управлява и чужбина и 4дом което означава, че от една страна много ще те влекат чуждите страни, но от друга ще ти е много хубаво и тук.  Но пък и Юпитер ти е в знака на Плутон - това пак чужбина означавало. Плутон ти е диспозитор на Юпитер и са в един и същи дом. Ти чувала ли си за Ведическа астрология ? Казвам, да, но само като понятие. Включи някаква програма и ми каза, че дашите и накшатрите били също много важни. Имаш Плутон в Анурадха, това е силна позиция, Плутон ти е и най - силната планета и по бал. Той ще ти даде много пари и популярност. Но засега изчакай с чужбина. Раху и Кету  са ти в Критика и Вишакха , тук ми е интересно какво ще стане. В един момент трябва да проявиш някакъв вроден талант.
Екзалтирало Слънце в Ашвини ще ти даде реализация, не се притеснявай, няма да останеш недооценена.

4.  Солар за тази година - Ооо имаш Плутон с аспекти към Венера , Слънце и Юпитер.. Ще има успехи с пари. На това наблегни през годината. Не виждам нищо обезпокоително. И тъй като Плутон ти е в 1дом и тразнит и солар мога да кажа, че годината ще ти е запомняща се.

В общи линии това беше. Ако някой разчита конкретика тук, браво ! Аз не можах да разбера кой знае какво, доста  абстрактно. Не си струваше нито времето, нито парите.

# 194
Spica, има отделна тема за препоръки на астролог. Според написаното , разбирам, че не ти е допаднала консултацията. Общи приказки, нещо като обща характеристика.В коя накшатра попадат висшите планети е някаква модерна ведическа астрология, аз такива анализи не съм срещала.  Но ти за какво всъщност си се обърнала към астролог?

Общи условия

Активация на акаунт