Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 572
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • При децата ми
Имам едно питане във връзка със синастрия

Плутон в Скорпион на жената секстил Венера в Дева на мъжа
Марс в Овен на жената опозиция Венера в Дева при мъжа
Венера на мъжа е в 8дом на партньорката

* Доколкото знам Дева не е подходяща за сериозно обвързване, а факта, че е в 8дом на жената,  мъжа по - скоро няма ли да иска тайна неангажираща връзка ?

* Секстил на Плутон към Венера какво ще даде на връзката ?

Защо Венера в Дева не е подходяща за сериозно обвързване? Thinking
Имам дългогодишни наблюдение за Венера в Дева при много сериозен, отговорен и с дългогодишен брак човек. Венера му е в 4-ти дом.

# 616
Това са общи приказки. Венера в Дева не била за дълги отношения - не се връзвайте на такива неща.

# 617
Не зависи чак толкова от знака на Венера, а от нейната фаза и аспекти, както и от връзките между тематичните сигнификатори в хороскопа. По въпроса дали може да се очакват стабилни отношения.

# 618
  • Пловдив
Здравейте! Ако позволите, влизам в темата да ви попитам следното: Запознах се с интересен мъж по Интернет, но знам, че не е добре първата среща да бъде на ретро Венера. Бихте ли ме посъветвали кога е подходящ период да се срещнем?

# 619
Никой не е казал, че по ретро Венера или ретро Меркурий трябва да се отменят всички срещи и ангажименти.
Това запознанство не е начало на връзка – излезте, вижте се дали на живо ще си допаднете, поговорете си. Ретроградната фаза на Венера с нищо не ви обвързва. Не сте тръгнали да правите годеж и да се жените, да не говорим колко сватби се правят по ретро фази и голяма част от тези бракове не са се разпаднали.

Можете да чакате Венера да тръгне в директен ход след 4 септември и нещо да измислите като оправдание за пред мъжа, ако искате да отложите срещата. Но щом се е появил в тази фаза, може да не е случайна среща.

Доколко ще има ефекти тази ретро фаза лично за Вас, това зависи от статуса на Венера в рождената карта и какво показва текущата прогностика.

# 620
Още няколко дена останаха до 4-ти септември-дръжте нещата под контрол:)Шегувам се.
Срещата може да е опасна ако се стигне до целувка или секс...Аз лично не бих рискувал да излизам на ретроградна Венера с жена,която харесвам много..Но пък на повечето жени им трябва известно време,за да харесат един мъж,така че нещата клонят към това,което е написала Sotis:)

# 621
При мен ретроградието на Венера по никакъв начин не се изяви, като цяло периодът беше много натоварен, обаче сравнително сполучлив финансово (Венера в знака на натална Фортуна).

Тия дни има някакъв наплив на нагли жени с психодиагнози – не знам от пълнолунието ли е, или от ретро фазите на планетите, или те са си такива независимо от планетните цикли и фази. Laughing

# 622
Ретро венера ме срещна със стара тръпка от преди 7-8 години, когато нямаше как да стане нищо. Дойде ми като гръм от ясно небе Simple Smile (квадрат с Уран)

# 623
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Можеш да напишеш учебник.

# 624
Ретро венера ме срещна със стара тръпка от преди 7-8 години, когато нямаше как да стане нищо. Дойде ми като гръм от ясно небе Simple Smile (квадрат с Уран)
А сега поне получиха ли се нещата?? Заедно ли сте?

# 625
Ох, аз изобщо не бях подготвена да скоча в нов вид буря след досегашните... сега е само срещи, нямам представа дали нещо ще излезе.
Също, Юпитер и Уран в 7 дом, а Сатурн точно на 30ти ми направи точен съвпад с луната в 4 дом - втори преход, третият ще е януари. Никак не ми е лека година.

# 626
  • SF
Всички важни събития в живота на човек идват на транзити на Сатурн. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ами не знам сега... Ако беше само ретроградна Венера, да ти кажа, че цялата работа ще е ден до пладне и ще свърши с ретроградието на Венера. Но щом го има и Сатурн.
И Луна.
И четвърти дом.
Ми не знам, не знам... Simple Smile

# 627
Ти да видиш... не съм се замисляла.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 09:06 от Анонимен

# 628
Налага се да взимам нов лаптоп, а е супер неподходящо с тоя ретро меркурий, че и венера. Ама няма как, дано не се бъгне 🙈

# 629
  • SF
Днес-утре ще подписвам договори. Simple Smile
Неотложно е.
Голяма глупост с договорите свърших преди ретроградното му движение.

Общи условия

Активация на акаунт