Любители на котки - Тема 181

• 35 540
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Нашият кот. си намери ново скривалище - във гардероб с плъзгащи врати, даже ММ  затворил вратата, но той не се е притеснил, не е мяукал,  търсили са го из цялата къща, викали го, ама нито вопъл, ни стон.

# 151
Момченцето ми😍.Хубавото ми Тобченце 🥰 Усети, че го снимам и затвори очи и смени позата 😂, а беше застанал като цар на трон
И кокошката

# 152
На първата снимка е 1:1 със Зак.Как само тая порода няма никакви отклонения.Само погледа е различен в някои/ще покажа скимка на котарак,от страница,която следя/

И моите животинки

последната не може да се завърти.

# 153
Скрит текст:
Здравейте, да се включа и аз в темата. Имаме котарак с припадъци, не успяха на открият от какво са и му даваме Епитил обед и вечер и сякаш има ефект. Много е привързан към сина ми, като кученце ходи след него, спи при него и стои до вратата да го чака. Работим от къщи и много рядко го оставяме сам. Сега се налага 8 дни да ни няма, намерили сме кой да стои в къщи и да го гледа, но много се притеснявам, особено с припадъците. Нещо да ме посъветвате - какво още да направя?
На колко е години? Припадъци какво точно ще рече?
--------------------------------
Някой да е ползвал този пробиотик?

На 4 години е, а припадъците са като епилептични - задушава се, мята се из стаята, напикава се - не може да се контролира. Ако успеем да отидем до ветеринара - дава му фенобарбитал. Понякога са кратки, един път продължи цяла нощ с прекъсвания.

# 154
  • София
Нашият кот. си намери ново скривалище - във гардероб с плъзгащи врати, даже ММ  затворил вратата, но той не се е притеснил, не е мяукал,  търсили са го из цялата къща, викали го, ама нито вопъл, ни стон.
Не е искал да излезе Grinning И нашият гардероб е с плъзгащи врати, Шели си ги отваря сама. Вече просто оставяме открехната едната врата, защото тя може да влезе така или иначе, обаче ако я затворим, няма как да излезе сама отвътре.

Сега в Airbnb-то, където сме отседнали, нали е къща, Шели изведнъж иска да излиза навън. В апартамента никога не е проявявала интерес към входната врата, на балкона е по-вероятно да иска да излезе. Но онзи ден я видях как скача по дръжката на входната врата тук, опитвайки се да я отвори.

# 155
Цяла нощ не сме спали.
На гости сме на брат ми, бесня почти през цялата нощ, то тича, отваря врати, хладилника и тук го отвори, откъде толкова акъл от него не знам...
Идва при нас, на няколко пъти се стреснах от мокрото носле опряно в моето. Мъжът ми стана да му даде да яде някъде към 3, укроти се за половин час и пак почна. Цяла нощ си игра, не можем да гледаме.... В момента спи като бебе.
Снимката е от вчера, знаех си аз да не го оставяме да спи през деня, но ме беше жал да го будя и си платихме скъпо.Joy

# 156
  • София
Като споменахте гардероби, нещо от нета:

Joy

хладилника и тук го отвори, откъде толкова акъл от него не знам...
Поне похапна ли нещо? Joy

# 157
На първата снимка е 1:1 със Зак.Как само тая порода няма никакви отклонения.Само погледа е различен в някои/ще покажа скимка на котарак,от страница,която следя/

Red, отдавна си го мислех, колко много прилича на Зак, но прецених, че не е коректно да публикувам чужди котки:).

# 158
Танче, не.
Но вкъщи си е "присвоявал" месо, затова кухнята се заключва.
Като се приберем намираме отворени врати, шкафове , нищо не вади от шкафовете, влиза вътре да спи, но защо ги отваря всичките и той не знае.

# 159
  • Бургас
Зарадвал се Ушатко на новите владения.
Моят Харко побеснява така доста често и е голям тъгъдък.
Гледам вечер да го разиграя, да се натича за два-три часа, да каталяса.
Само тогава ме оставя цяла вечер да спя.
Иначе по някое време я бодливи шамарчета, я забит нокът в крака...
И после се крие и бяга от мен, играе на гоненица.
Имат много акъл, направо са изумителни гадинките му с гадинки.
Лиготия и любов:

# 160
  • София
Нашият хладилник е с долна фризерна част. В момента, в който отворим хладилника, Наско скача върху горната част на вратата на фризера и е "вътре".  Хубаво, че не може да отваря врати като Ушатото. Сигурно все в хладилника щеше да кисне. Joy

# 161
Joy

Той не влиза вътре, само оглежда ако има нещо да си вземе.
Как се научи не знам, но заради него всичко е обезопасено. Единствено заключваме кухнята, че да не стане беля. Врати си отваря без проблем, преди да излезем е цял ритуал...Заключи ли кухнята, провери прозорците и т.н.Joy

Новото е, че се научи да чукне шкафчето и се дърпа настрани, знае че ще се отвори. Мъжът ми с очите си го е видял. За другите е лесно, дърпа с лапичка, вратите първо скача, отваря я и с главичката и лапичка се промушва.Joy

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 12:28 от Ивекс

# 162
ние с ММ добре спахме, откакто нашия се крие в гардероба (в др стая), и под една масичка,  и на изтривалката пред банята са му местата за скрито-постлано-спане. Вече в котешката къщата 30х30 не влиза, май тясно му е. Сложих му и тоалетната там в тази стая, и отворихме вратата, ако иска и при нас да влиза, но той като, че ли вече си има 'стая' и не досажда.

# 163
От петък вечер семейство на една племенничка има нов член - тримесечно мъжко бебе рагдол.

Плачел за майка си от време на време, но за няколко часа е успял да се разходи по всички саксии, дори и с кактуси, да се навре в миялната и какво ли още не 😀.
Никакво криене, разучава всичко и не се страхува от още непознатите за него хора.

# 164
Много хубаво бебето. ❤
На Ари му взехме каишка със звънче и сега препуска като еленчето на Дядо Коледа 😃
Много е смешен като ме усети, че отварям вратата на кухнята, така се стрелва, че ми иде да запея Jingle bells 😃
Не знам защо му я взех тази каишка, отидох с нагласата за нагръдник за навън, но нямаха момчешки цветове.

Общи условия

Активация на акаунт