Отговори
# 135
Много обичам мед с кисело мляко и канела. Комбинацията на мед и канела ми е фаворит

# 136
  • Северозапада
Меденки, палачинки и гофрети с мед са честа закуска на дъщеря ми. Слагаме го и в чая, разбира се.

# 137
В сезона на вируси и грип с качествен мед приготвям имуностимулатор:
1 с.л. настърган на ситно джинджифил
1/2 ч.л. канела
4 с.л. мед
По желание може да се добави и сок от лимон.
Сутрин по 1 ч.л. е достатъчна.

# 138
Мед в чая или любима закуска кисело мляко с овесени ядки и мед.

# 139
Палачинки с мед обожавам.

# 140
Най- много го използвам за чай за децата и за директна консумация, както и за палачинки, френска селска торта и т.н. Доста използван от нас продукт е.

# 141
Като имуностимулант всяка зима по една лъжичка сутрин. А мед обожаваме върху запечена тиква с орехи.

# 142
  • Варна
Торта "медовик", любимо! Също и в чая.

# 143
  • Малка къщичка - близо до морето!
Ползвам мед буквално всекидневно: в чая, в сладкишите, в почти всяка марината за месо, в маски за лице и за коса, както и разбира се за "бабините лекарства". Винаги в дома ни има пчелен прашец, а клеева тинктура ползваме през есента, за подсилване на имунитета, преди зимния сезон.

# 144
  • Sofia
С удоволствие похапвам кисело мляко с мед. На децата любими са им пържени филии/мекици/палачинки с мед.
Чая си пия само с мед и лимон.

# 145
  • София
Любимото ми приложение на меда - е да го пийвам с чай или хапвам на хляб с масло.

# 146
Аз го ползвам в чай,домашна лимонада,която е добре и за имунитета,а любимата рецепта с мед е за меденки,разбира се.

# 147
Чай с мед и лимон, палачинки, филийки с масло и мед. Yellow Heart

# 148
На чайче ☕

# 149
У дома ядем много мед целогодишно.Нямам любима рецепта,използваме го главно за подсладител на чая.От детството си спомням,че майка ми бъкаше мед със сода и наричаше  гърлото ми при настинка.

Общи условия

Активация на акаунт