Отговори
# 180
В моят дом медът се използва за всичко. Като започнем от чай с мед- сутрин, мляко с мед, меденки и др.сладкиши, печена тиква с мед, та чак до масаж с мед и маска с мед за лицето. По тази причина не мога да дам точна рецепта, при нас приложенията са много.
Допълвам: кисело мляко с мюсли, мед и пчелен прашец ми е любимата закуска 😀

# 181
Ох, меденки с тиква ❤❤❤
Пюре от тиква, яйца, захар, МЕД, олио, брашно, канела, индийско орехче и си облизваме пръстите вкъщи!

# 182
Мед използваме за подслаждаме чая, мюслите и печената тиква през зимата.
Мама прави страхотни меденки, но аз не съм пробвала рецептата.
Не ползвам мед за козметични цели, свиди ми се.

# 183
Любимото ми пруложение е мед с филийка масло, кисело мляко с мед, а защо не и направо от буркана чист мед.

# 184
  • Вестерос
Аз ям мед върху палачинки или си го слагам в чая Simple Smile

# 185
  • Пловдив
В къщи меда основно се ползва като лекарство.
Бабина рецепта при кашлица. Сока на два лимона се прибавят към 2 с.л. мед и към тях се прибавят 2-3 с.л. ракия. Всичко това се разбърква добре и се взимат по 1-2 с.л. от течността 3-4 пъти на ден.

# 186
Мед с 🍋🍋🍋.

# 187
Момчето ми много обича билков чай с мед, а любимата ми рецепта е класическата печена тиква с мед и орехи.
Мъжът ми пък постоянно поддържа неговото си "лекарство" против вируси с мед, джинджифил, лимон и чесън.

# 188
  • там където има винаги вятър
Мед в чая.
Мед на мекици, пържени филии, палачинки, за  месо - по-рядко. Меденки.
А всяка сутрин мед с резенче домашен лимон/докато има/.

# 189
Обожавам да ям мед по всякакви начини. Понякога директно с лъжицата от буркана, понякога намазан на филийка, но мед с орехи ми е любим детски спомен и всеки път ме връща в детството.

# 190
При първи наченки на разболяване,изцеждам цитруси по избор и наличност,и в към тях добавям 20-30 капки прополис.Пресича настинката веднага!

# 191
Мед, намазан на филийка с масло, с палачинка, с пържена филийка. Чая, винаги го пия с мед.

# 192
Мед използваме за меденки, печена тиква и за чай през зимата.

# 193
Мед сюесвам в чая, обичам да си похапвам по 1 л. дневно, защитава от вируси

# 194
  • Велико Търново
Сутрин редовно вкъщи се закусват филийки, намазана с масло и мед. Любима, чудесна закуска за силен старт на деня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт