Отговори
# 165
мед в чая и пилешко с мед

# 166
Любим продукт! Преди 4 години замених захарта изцяло с мед. Ползвам го в различни сладкиши, чай или просто, когато ми се яде сладко, хапвам по лъжичка мед.

# 167
  • Варна
Мед с палачинки, пържени филийки, мекици, чай и много други

# 168
Мед и тахан - любимо кремче за мазане. А при сериозни респираторни симптоми - компрес на гърдите.

# 169
  • БГ
Сусамов тахан с мед - вкусно и много полезно!

# 170
  • София
Всяка сутрин по 1 лъжица мед, сокът от половин лимон в чаша топла вода....и така вече години наред

# 171
  • в малка спретната къщурка
Най-сладката игра. В моето семейство ежедневно има мед, лимон и джинджифил. Любим ни е мед от акация.

# 172
  • София
Обожавам меда: сутрин с мляко и ядки, в смутита, в закуска с чиа, със сусамов тахан, в марината за месо, с печена тиква, в рецепти за сладкиши, с лимон и джинджифил, използвам при напукани устни и т.н.

# 173
  • софия
Един от любимите ми имуностимуланти през зимните месеци е всяка сутрин лъжица мед с канела, джинджифил и лимон.
Чая, овесените ядки не мога да си представя да не са подсладени с мед, а печена филийка с пастет от масло и мед е едно от най-вкусните неща.

# 174
Питайте ме мен за приложение на меда - вкъщи се използва за всичко. Почти не купуваме захар.
Любима рецепта с мед - закуска от кисело мляко, овесени ядки, свеж плод и мед . Всяка сутрин.

# 175
Редовно правя меденки.
Използвам медът основно за кулинарни цели.

# 176
Чай с мед!
Филийски с мед и масло!

# 177
Мед в чай вместо захар и също като съставка за марината за печено месо на фурна.

# 178
Основно приложение на меда е в чай , палачинки с мед, мекици, или пържени филийки. Но любима рецепта ми е цедено кисело мляко с мед и орехи Simple Smile

# 179
Любим продукт в дома ми!

Общи условия

Активация на акаунт