Отговори
# 75
  • София
Палачинки с мед и чай с мед обичаме вкъщи.

# 76
  • София, Дружба 2
Филия с масло и мед и палачинки.

# 77
Мед хапваме всички вкъщи, но само чист. Така за нас не се губят никакви полезни съставки.

# 78
Вкъщи винаги има отворен буркан с мед-не можем без него! Ползваме го целогодишно за всякакви закуски- палачинки, гофрети, филийки, мъжът ми яде баницата задължително с мед. Чай, кафе, мляко- подслаждаме с мед. Като лекарство ни помага - за хрема( мъничко мед във всяка ноздра), при кашлица- в "чашка" от лук; смес от мед, зехтин, ракия.

# 79
  • Пловдив
От дете ми е любимо филийка с масло и мед Simple Smile
Най-често го хапваме с домашни бухтички или палачинки.
Всяка Коледа с дъщерите ми правим по традиция меденки.
При кашлица и простудни заболявания правим незаменими илачи с мед, а когато малката ми щерка беше малка и много боледуваше, я подсилвах всяка зима с пчелен мед, смесен с пчелен прашец.

# 80
класика - филийка с мек, топъл хляб, намазана с масло и мед.

# 81
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Използвам меда за засилване на имунната система. Най-често намазан на филийка хляб или с клисело мляко и бисквитки. Honey Pot

# 82
Обичам меда с палачинки,мекици и пържени филийки.Или за подсилване на имунитета с джинджифил и лимон.
При кашлица помага смесен с канела и сода.

# 83
Любимо приложение в сладкарството или си го хапваме чист, може и в чая.

# 84
  • София
В нашето семейство обожаваме мед - използваме го редовно в чая, децата го обожават с прясно мляко, аз ям пържените филийки само с мед, слагаме го в палачинка, мажем го върху филийки, използваме го като домашен лек за гърло, като част от марина за овкусяване на месо, и не на последно място влиза в употреба като съставка в домашните маски за коса, както и в различни домашни миксове за стимулиране на имунната система. Дори не мога да изброя всичките му приложения - безценен е!

# 85
Обичам да хапвам мед с пържени филийки, мекици и палачинки. Много често слагам мед в билковия си чай.

# 86
  • Елхово
Обичам много мед, най-често намазан на филийка

# 87
Обожавам мед. Слагам го чая. Обичам го с кисело мляко и десерти. Също така го слагам в дресинг за салата.

# 88
С лъжичка мед лекувам болно гърло или пък си подслаждам живота Simple Smile

# 89
  • София
Никога не го обработвам топлинно или прибавям към нещо горещо.
Обичам "сандвич" - две обикновени бисквити слепени с мед.

Общи условия

Активация на акаунт