Отговори
# 90
  • на последния етаж
Много любимо ми е капучиното с мед, което пия всяка сутрин. Обичам и меденките, както и козметичните продукти с мед.

# 91
Като малка не обичах мед...свързвах го с лековете на мама!
Ама сега и аз съм мама и я разбирам напълно!
Меда у нас е нещо,което никога не забравяме да купим! Сутрините ни започват с чай от билки,които си берем високо в Рила планина - жълт кантарион, мащерка,лайка.. и лъжичка мед!
Когато си правим фреш от цитруси,задължително добавяме мед!
Ако някой има досадна кашлица - мед и лимон! Кусаш и минава мигновено!
Често си правим вкусни препечени филийки с масло и мед.
Общо взето меда у дома се използва за лекарство,да удоволствие и просто за стимулиране на имунната система!

# 92
  • Бургас
Много обичаме мед у дома !
Хапваме си го директно. Но често го слагаме на палачинки,на филийка с масло.
И чаят го пием с мед.
А пчелният прашец го слагам в кисело мляко, за децата.

# 93
Аз обичам да си лапна мед с лъжица, когато е течен и не е захаросан. Знам, че най-добре е да се консумира разтворен във вода, чай, но така не го предпочитам. Детето ми също много обича директно с лъжицата да си лапне. Не го използвам в печива, защото чрез термичната му обработка се унищожават полезните му свойства. Редовно консумираме с детето пчелен прашец, също директно, без нищо.

# 94
Любимото ми приложение на меда е в медената торта.
А най-основно го използваме вкъщи за чай. 🍀

# 95
  • при късмета
В последно време дори така ям мед, без нищо и без да го ползвам по рецепта. От скоро е, не знам как стана. Иначе меденки правим с детето всяка Коледа. Той го яде в палачинки, а чай без мед не пие

# 96
От дете обожавам филия с мед и масло, а сега често си правя маска за лице с мед.

# 97
Много обичам палачинки или  препечена филийка с мед. А за зимният сезон ми е любимо настърган джинджифил с мед. За закуска често си правя домашен кефир с пчелен прашец. Обичам меда!

# 98
Най-често слагам в чая. Обичам също в овесените ядки за закуска, палачинки с мед, меденки, ябълков крамбъл с мед и много други. Прибавям мед почти към всеки един десерт, който правя.

# 99
Препечена филийка с масло и мед. Мажа си устните, когато са напукани.

# 100
Мед намазан на филийка с масло. Използваме ежедневно мед: подслаждаме чай и кафето и него.

# 101
Много обичам мед, но най-добре ме е спасявал при болки в гърлото, хреми и грипове. Всеки ден го ям и си го слагам в кафетата/чайовете, които консумирам.
Иначе вкъщи правим и всякакви десерти с мед, последния беше щрудел, който стана супер.

# 102
Много обичаме мед на палачинки и на пържени филийки

# 103
Още от дете най-любима ми е закуската, която ми приготвяше моят дядо - филийка намазана с много масло и мед Heart

# 104
У дома обожаваме палачинки с мед и маскарпоне.

Общи условия

Активация на акаунт