С какво ви дразнят свекървите? – 144

• 34 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Интересно,как сте харесали сина възпитан от тази жена? Това е лека шега,защото ,който чете темата по-отдавна,знае за мантрата....гледала го е баба му и е самостоятелен от 13 годишен...
Сега сериозно.щом имате толкова големи различия,просто се дистанцирайте,общувайте формално и се дръжте прилично,както с всеки друг човек.Така ще си спестите много нерви и конфликти.
Описаното е събирателен образ,синовете са 3-ма,не важи с пълна сила за моя мъж.Ако трябва да съм честна ,той е най-нормалния от семейството (не е само мое мнение) .Ние с майка му и баща му смея да твърдя,че никога и не сме имали отношения.Аз по едно време настоявах за НОРМАЛНИ такива ,но те хората не предпочетоха този вариант.За тях е нирмално да не се виждаме,да не се чуваме,внуците няма значение как са,не е важно да им се обръща внимание,по Коледа и Великден и достстъчно  да се видим.Сега вече и аз нямам желание,дойде ми акъла явно,но не мога да скрия,че като ме ядоса с нещо моя мъж,веднага избълвам тази шепа истини по техен адрес.Просто яд ме хваща,че се е случвало на два пъти да не ме защити,страх го е да застане срещу тях.А повярвайте той не е зависим с нищо,за него това било уважение.
Нима да си премълчиш и да не защитиш жена си,да не изкажеш гледна е точка е проява на уважение?
Проява на страх е за мен.
Milenaka а,ако се е гледал сам безотговорно?

# 106
И на мен един човечец , преди време ми "избълваше" разни негови виждания за моите родители и как аз съм същата , като тях.
Е, отдавна е бивш.

# 107
Шери, може ли свекърва ти да диша,когато е около теб и  на пръсти ли да ходи?

Мии да диша у тях! 😜😜😜 (това беше хумор).

# 108
Шери, може ли свекърва ти да диша,когато е около теб и  на пръсти ли да ходи?

Мии да диша у тях! 😜😜😜 (това беше хумор).
Шерилин набира солидна преднина в конкурса "Снахърва на Годината".

# 109
Аз се замислих за предаване “Смени свекървата”. Нали имаше такова за смяна на съпругата? А за свекърви защо няма??? 😂

# 110
Хахах, с удоволствие  се сменям. За някоя снаха ,дето не иска да ме вижда.

# 111
Аз се замислих за предаване “Смени свекървата”. Нали имаше такова за смяна на съпругата? А за свекърви защо няма??? 😂
Недей така, това зло си го знаеш, да не попаднеш на по-голямо. 😃😃😃

# 112
Недей така, това зло си го знаеш, да не попаднеш на по-голямо. 😃😃😃

Мчи то това и идеята. После като се върне нейната и да разбере какво съкровище има.

# 113
Ми да му мисли свекър ми! Ако му хареса размяната… после какво правим?! 😂

# 114
Едно не разбирам аз - канят те определен ден за повод, ти казваш не мога, после казваш аз ще дойда еди кой си ден и тогава може да празнуваме..? Някой друг така сам да се самопоканва без дори да пита удобно ли е или при мен е единственият такъв случай?

# 115
Ами казваш, че тогава не е удобно и имате планове, решили сте да се празнува еди кога си, това вие си го решавате.

# 116
Тя не уточнява кога, за да й кажа тогава не е добре, зети сме, а просто ще дойда след празника някога си там..

# 117
Щом ще дойде някога си-не го отразяваш като празник.Черпиш едно кафе,или слагаш на масата ккаквото има.

# 118
Е, то това е поводът, идва вече за седмица този месец и беше казала на ММ, че ще дойде чак май пак за по една седмица, обаче сега рязко се появи нов повод, за да дойде да гледа сериали и да лежи по цял ден у нас за разнообразие. Ние я каним за една дата, тя решава, че ще дойде когато тя прецени за добре.

# 119
Тя не уточнява кога, за да й кажа тогава не е добре, зети сме, а просто ще дойда след празника някога си там..

На мен ми се струва приятно, че ще се постарае да ви уважи. Иначе можеше само да откаже и въобще да не идва.

п.п. Оооо, това е онази свекърва, дето идва да си почине? Извинявам се, но не помня кой кой е, сега ми просветна. Оффф. Нямам съвет.

Общи условия

Активация на акаунт