С какво ви дразнят свекървите? – 144

• 34 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • France
Ами, Жабче, ти си знаеш... на твое място отдавна да съм потеглила към по-топлите морета. И за да не съм голословна - с бившия, с който се разбирахме много добре, се разделихме заради едни общи обеди с техните, 2 пъти месечно. Това твоето просто няма как нормална жена да го понесе. Ама каквото човек сам си направи...

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 09:00 от Philomena

# 286
Ей така да ме остави гадже (дори не е съпруг и деца няма в картинката) на Бъдни вечер сама, ако апартаментът е мой - багажчето пред вратата и да си ходи, а ако апартаментът е негов - моето багажче пред вратата и ще си ходя. С времето свикнах достатъчно да уважавам себе си и да не търпя някой да ми се подиграва с такова отношение.

# 287
  • France
И аз бих му казала да отива, но да не се връща.

# 288
  • София
Онзи ден го написах в друга тема, с друг казус, обаче изводът е един - "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава".
Жабче, ако това с Бъдни вечер ми го сътвори партньора на следващия ден (даже още вечерта на същия, понеже нямаше да го чакам до 00:00ч) ще се прибере сам в къщата си. Ама... направо съм безмълвна.
Как си могла да останеш с този човек след това?

# 289
  • Пловдив
Кучето скача според тоягата,явно той знае,че тя само лае и нищо няма да направи.Моя партньор дори през акъла му няма да мине да сътвори нещо подобно.
Бих разбрала подобно поведение ,но само ако Жабче е в ролята на любовницата,но случая не е такъв.
Неразбираем защо някой жени позволяват и продължават да живеят такъв живот.....заради любовта ли,заради секса ли?

# 290
Аз бях готова да си стегна багажа преди няколко седмици , НО понеже имах гадене няколко нощи си направих тест за бременност и излезе положителен . Ходих на гинеколог още е съвсем начална бременност. В първият момент се зарадвах , но после като ми мина цялата тази лента пред очите и започвам да имам нервни тикове . Не знам какво да правя ... На моменти се надявам да абортирам и просто да си продължа живота на чисто докато е време . От друга страна си казвам що за изрод съм да искам да абортирам и започвам да плача .
Господина знае че съм бременна и е щастлив ,но не усещам аз да съм щастлива ..
Въобще цирка е на макс

# 291
Аз бях готова да си стегна багажа преди няколко седмици , НО понеже имах гадене няколко нощи си направих тест за бременност и излезе положителен . Ходих на гинеколог още е съвсем начална бременност. В първият момент се зарадвах , но после като ми мина цялата тази лента пред очите и започвам да имам нервни тикове . Не знам какво да правя ... На моменти се надявам да абортирам и просто да си продължа живота на чисто докато е време . От друга страна си казвам що за изрод съм да искам да абортирам и започвам да плача .
Въобще цирка е на макс

Ти можеш да продължиш с живота си на чисто и като родиш детенцето.
Вие пазихте ли се всъщност?

# 292
Въобще цирка е на макс

Въобще цирка е на макс

Под пазене разберете ,че го правим без презерватив,но свършва отвън ...

# 293
  • София
Е, това вече не го вярвам.
И какво ти пречи пак да започнеш живота си на чисто с бебе?
Просто се стараете да запазите цивилизовани отношения, заради детето. Даже, колкото по-рано, толкова по-добре.

# 294
Само по-зле ще става...

# 295
Така както са тръгнали нещата с нас и да не е сега .. след година може би ,но ще се разделим . Много много ме е яд на себе си ,че още когато го оставих не го оставих завинаги . Майка ми все ми повтаря ,че ако бях го направила до сега да съм се била омъжила и деца да имам и да съм щастлива. Ама на моменти наистина си казвам ,че съм прост човек

# 296
Въобще цирка е на макс

Тоест, след въпросната Бъдни вечер ти не само остана, но и забременя. Супер!
Кой каквото си направи... После свекървата била виновна.

# 297
  • София

Тоест, след въпросната Бъдни вечер ти не само остана, но и забременя. Супер!
Кой каквото си направи... После свекървата била виновна.
[/quote]

Мдаааа

# 298
Хайде да спрете с хейта, който каквото си направил сам си го правил… Момичето няма нужда от такива коментари, запазете си ги за вас, а страхопочитанието към свекървата също.

По темата - явно майка ти също ти е давала съвети за раздяла, като в този случай със сигурност ще се стигне до нея рано или късно, понеже подсъзнателно тя ти влияе. От друга страна, нямам представа какво ти е положението чисто финансово, но с помощ на твоите родители и подкрепа и от бащата все си мисля, че може да бъде отгледано бебето. Друг е въпросът дали го искаш ти…

# 299
Къде го видя този хейт? Напротив, възхитени сме.
Абонирала се е доживотно за темата, ще има какво да четем.

Общи условия

Активация на акаунт