Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 489
  • 752
  •   2
Отговори
# 300
  • В царството на мечтите
#_limonche_ колко см е твоя широк гръден кош ?

# 301
#_limonche_ колко см е твоя широк гръден кош ?
Подгръдната ми е 85см.

# 302
Adoralova, благодаря ти за инфото за имплантите, беше ми просто любопитно. Ясно е, че количествата са минимални, но веднага се сещам за една група, където това щеше да бъде подложено на обстоен разбор и изкарано тежко.. Чудя се на себе си, защо още чета там.
И аз  се вра там да чета, а съм с Алерган на 12г - пълна мазохистка😆
По стечение на обстоятелствата имам досег с цяло отделение по пластична хирургия. Двама от докторите са с много опит точно с импланти. И двамата ми казаха:"ако нямаш проблем, нямаш нужда от операция и спри да четеш глупости"
Това, ако го напиша в оная група, ше ме изядат със се парцалята и имплантите😂
Нямам проблем, обаче си ме чопли да ги сменя, признавам🙄

# 303
Чи лу, щом имаш такива познати и са ти казали да не ровиш къде не ти е работа, се кротни, не виждам смисъл да се подлагаш зорлем на операция отново. Това, че се пише за тия импланти, че имат проблем, не значи, че задължително ще ти се появи.
Забравих да добавя, в оная група няма да те изядат със все имплантите, щото те са едно зло Joy

# 304
Засега се кротнах, но все пак ще ги сменя някой ден. Не се притеснявам от марката, а от времето, което си минава.
Аз виртуално я познавам Нелито. Слагахме си ги по едно и също време и си пишехме доста. Имаше и тема във форум "тялото", която беше много оборотна и се знаехме. Нещо като тук, но с много повече редовни потребители и с много постове. Беше готино!
Та, Нелито явно не се е чувствала добре с имплантите и затова ги махна в което не виждам нищо лошо. Обаче, напоследък ми се вижда доста крайна и нещо е яхнала вълната, така да се каже. И има там някаква агитка от фанатизирани фенки, дето кълват като свраки, ако някой заблуден им се опъне😆

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 14:08 от Чи лу

# 305
Adoralova, благодаря ти за инфото за имплантите, беше ми просто любопитно. Ясно е, че количествата са минимални, но веднага се сещам за една група, където това щеше да бъде подложено на обстоен разбор и изкарано тежко.. Чудя се на себе си, защо още чета там.
И аз  се вра там да чета, а съм с Алерган на 12г - пълна мазохистка😆
По стечение на обстоятелствата имам досег с цяло отделение по пластична хирургия. Двама от докторите са с много опит точно с импланти. И двамата ми казаха:"ако нямаш проблем, нямаш нужда от операция и спри да четеш глупости"
Това, ако го напиша в оная група, ше ме изядат със се парцалята и имплантите😂
Нямам проблем, обаче си ме чопли да ги сменя, признавам🙄
Чи лу, ти като каза, че си от 12 години с тях, правила ли си си изследвания на хормони, антитела? Най- ме е шубе от автоимунни. То едното може да няма връзка с другото, ама нали споменах къде чета и понеже съм филмарка..

# 306
Нищо не съм си изследвала специално заради имплантите. Аз съм обратното на филмарка- непукист😆
Скоро бях цяла седмица на изследвания в нефрологично отделение заради торбички под очите. Не, че се притесних, а от суета. Искам да си правя долна блефаропластика и трябва да съм сигурна, че нямам друг проблем. Направиха ми какви ли не изследвания, екстра съм. По някое време казах на доктора за имплантите и го попитах, дали може да има връзка. Ми и той ми се изсмя😆
Правих си и един тест за хранителна непоносимост- пълна глупост, според мен и само се набутах 360лв.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 13:07 от Чи лу

# 307
Чу лу, а твоите познати хирурзи говорили ли сте с какви импланти евентуално би било да се сменят. Кои са най-надежни ако може така да се каже Simple Smile в момента?

# 308
Ами аз се озадачих доста, четейки ги там, защото добре, не се чувстваш добре физически с имплантите, възможно е, но говорят за разни психози, паник атаки, депресии, което ми идва малко крайно, но както споменах, се впечатлявам доста и започнах да си задавам въпроса дали истината не е някъде по средата. За това толкова ценя мненията на вас, мацките с дългогодишен опит с импланти.

# 309
Чу лу, а твоите познати хирурзи говорили ли сте с какви импланти евентуално би било да се сменят. Кои са най-надежни ако може така да се каже Simple Smile в момента?
Не сме говорили конкретно, защото ме разубеждават засега. Ама, аз знам какво ще ми кажат- единият работи с Ментор, другият с Мотива. И двамата не се понасят много😆
Не се връзвам аз на марки вече, когато слагах моите Алерган бяха най-скъпи, най-препоръчвани и най-топа на топа.

Еmma, психози и паник атаки имат също и жени без импланти. Никъде не съм чела статистика жените с импланти да са по-голям процент. Просто си изкукват и го приписват на имплантите, според мен.
Аз се опитвам да ги разбера, явно не се чувстват добре след мамопластиката. След като ги махнат, дори да е плацебо ефектът, важното е да го има.
Въпросът е че някак подигравателно и нападателно кълват. И все с подтекст: слагай, слагай импланти и ще видиш какво ще ти се случи😆

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 12:47 от Чи лу

# 310
Да, права си. А и прави впечатление, че мненията различни от общоприетото в групата, се третират като невежи, наивни, пък в крайна сметка, нали с питане се ориентираме в тази нова материя.

# 311
Онази група изобщо не може да бъде полезна за жени, които искат да си уголемят бюста. Може да бъде в полза на някоя жена, която се колебае и не намирам за лошо тя да се откаже. Неприятното е, че набиват канчето на вече оперирани и ги плашат, че едва ли не, скоро ше умрат.
От 55 000 членове там, сигурно 200 - 300 са си махнали протезите, останалите кълват , щото са от агитката, а най-големият процент фанатички изобщо не са правили мамопластика😆

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 13:02 от Чи лу

# 312
Аз там влязох, за да получа информация от опит, предимства, недостатъци и тн, но забелявам, че мнение за позитиви, положителни емоции вследствие на операцията, доволни жени, не се допускат или биват порицани. За това толкова ви се кефя на вас тук, защото си говорите нещата както са, не нападате невежите като мен ииии най- вече, карате ме да бъда сигурна в избора си. Heart

# 313
Аз от толкова време им се чудя на тези гърди. Чела съм и аз във въпросната група.
В края на краищата един живот живеем и всичко около нас е толкова вредно, че гърдите да са ни проблема.

# 314
Има една група във фейсбук за хронични заболявания и там пишат много хора с автоимунни заболявания, паник атаки и т.н, които нямат импланти и никога не са имали.
 А Нелиту друго мнение освен нейното не признава. Спомене ли се думата имплант и почват да те анатемосват.

Общи условия

Активация на акаунт