Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мен пък майка ми толкова отчаяно се опитва да ме откаже от идеята за уголемяване на бюст. Чете в някаква група във фейсбук как при аутопсии на жени, които са имали силикон, намирали микро силикон във всяка една тъкан, дори в мозъка Grinning

Горката, много е против.

Бонбон, да не говоря и аз глупости, ама хашимото лекува ли се?

Петенце, Кога е Вашата операция и при кого? Извинявам се, ако сте го споделяли вече, но съм пропуснала. Аз съм на 4.07 при Стоянов.

Аз докато стигна до операция, вие ще сте забравили Joy На консултация съм при Стоянов, ама ноември Grinning

# 616
Петенце,обади се и питай дали няма скорошен отпаднал час и да те вместят,аз така се обадих и ми дадоха за след седмица консултация , а се бях настроила много да чакам,ако нещо имат отказано да те вземат тогава🙏🏻👌🏻😻

# 617
  • София
С удоволствие, но нямам възможност за по-рано. Зимата и първите месеци на новата година са ми най-свободни в работата иначе би било много сложно, сега е кошмар. Даже не мога да излизам отпуска преди август.. (а и право да си кажа не знам дали ще ме пуснат). Затова да ми е мирна главата, ще си чакам. Иначе го искам за вчера, както се казва, ама... уви.

# 618
Някой път е за добро да се почака!🙏🏻☺

# 619
Момичета, задравейте! Вече станаха близо 4 седмици от моята операция и се чувствам много добре. Гърдите са още малко сини, но определено изглеждат много по-добре. Започнах да си харесвам и размера. Не съжалявам, че не сложих по-големи.
Скрит текст:
Днес се върнах и във фитнеса. Пазя гърдите и вдигах само за долна част на машини.

# 620
_limonche_ какъв размер си?😻
И мен ме тормози факта,че с тренирането трябва да се чака,понеже това ми е и работата…а и домакинството кой да ми го върши…😂

# 621
_limonche_ какъв размер си?😻
И мен ме тормози факта,че с тренирането трябва да се чака,понеже това ми е и работата…а и домакинството кой да ми го върши…😂

500 кубика motiva ergonomix full.
По домакинството нищо не пипам още, но без фитнес пощурявам Grinning

# 622
А и все казват,че и косата е трудно да си миеш…😂 но пък мисля,че си заслужава всичко,когато е комплекс,направо не ми се съблича.Бе сутиен се чуствам нещо между мъж и дете…🤮😂

# 623
Лимонче, като каза 500сс ми се стори адски много, а сега не го виждам толкова голям. Колко ти е голям сутиена, на пример?

# 624
Чашка D при всяко положение мисля.

Limonche, от нулев старт  ли е този резултат ?

# 625
Foxy92, косата си я измих на 3ти ден. Не е много лесно, но не е невъзможно. Първите две седмици ме болеше толкова много, че съжалявах, но вече забравих за болките и си останах с гърдите Grinning Радвам се, че го направих.
Ели, на снимки не знам защо изглежда по-малък. Сутиени си взех 85 D или 80Е. Все ми стават.
Лилинка, не е от нулев старт. Имах си пълна чашка Б.

# 626
По-принцип имам аз голям праг на болка и нямам страх от нищо , понеже имам и операция която е била под пълна упойка,ама по едно време се зачудих дали пък не е гадно възстановяването,понеже някои дами имат усложнения…😟
А,аз си представям след няколко дни да съм фурия😂 сега не смея да си купя нищо,щото после няма да ми става…😂👌🏻

# 627
Принципно и аз имам голям праг на болка.
Два пъти съм раждала секцио, единият път с  пълна упойка. Преживявала съм извънматочна бременност, инвитро и други преживявания. От всичко това ми беше най-болезнено. Други момичета пък чета, че се възстановяват супер лесно, без много болка. Строго индивидуално е. Но пък каквото и да ти се падне се забравя.

# 628
Така е ! 🙏🏻 когато е за хубаво ,всичко си струва.💪🏻
Не случайно жената е по-силния пол!😁🤩

# 629
Лимонче, връщам си думите обратно.. чашка Е😳
Но пък ти стоят чудно!!!

Общи условия

Активация на акаунт