Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 600

Аз се оперирах при Стоянов, всички прегледи и изследвания направих платено. Всичко общо ми излезе около 350 лв.
Къде си правихте изследванията? Може и на лично. Благодаря!

# 601
Благодаря ви за отговорите😊
Исках да изглеждат естествени, не търся нищо, с което да се изхвърлям или да събирам погледи, но аз просто не ги чувствам добре- очаквах, че ще бъдат по- големи. Всъщност изобщо не се чувствам сякаш съм си сложила импланти. Нямам удовлетвореност. Мисля, че 430сс висок профил е идеалният размер и много ще ми пасне. Аз ако си спомняте точно преди операцията ми се бяха появили съмнения относно единствения размер, който д- р Стоянов ми препоръча и се колебаех дали да се обадя да питам за по- голям. В крайна сметка се обадих и доктора каза, че може и 430, но вече е висок профил, а не среден и, че ще уточним в деня на операцията. Обаче в деня когато ме чертаеше всичко беше много набързо и нямаше как да започна да се колебая и да го разпитвам как ще изглежда 430 и тн. Мислих си, че ако сложа 430 и не се харесам после, той ще каже “ Еми аз ти препоръчах 375, че е за теб, но ти си избра това…”. Нали разбирате какво искам да кажа. Извинявам се, че стана толкова дълго.
Ще кача и друга снимка, само не мога да ги скривам.

Вчера обаче направих още едно много глупаво нещо- направих две тренировки с клиенти и явно понатоварих и горната част, въпреки , че само рамене и гръб и с ластици и леки тежести и днес ме болят гърдите, целите гърди- и пекторалисите  и моята жлеза има едно усещане за боцкане и зърната и ареолите и най- лошото - и шевовете. И имам малка синина под левия шев. Това е като се има в предвид, че след операцията нищо не ме е боляло- само мускула го чувствах силно опънат.
Сега пих Диклопрам и се надявам утре да не е по- зле. 😵💫😵💫😵💫 Въпреки, че доктора ми беше казал каквото искам да правя след 2 мес( даже още на 6- тата седмица ми го каза), явно не е съвсем така. Гръдните мускули изключително ги пазя и се опитвам да ги изолирам до колкото мога.

# 602
Благодаря ви за отговорите😊
Исках да изглеждат естествени, не търся нищо, с което да се изхвърлям или да събирам погледи, но аз просто не ги чувствам добре- очаквах, че ще бъдат по- големи. Всъщност изобщо не се чувствам сякаш съм си сложила импланти. Нямам удовлетвореност. Мисля, че 430сс висок профил е идеалният размер и много ще ми пасне. Аз ако си спомняте точно преди операцията ми се бяха появили съмнения относно единствения размер, който д- р Стоянов ми препоръча и се колебаех дали да се обадя да питам за по- голям. В крайна сметка се обадих и доктора каза, че може и 430, но вече е висок профил, а не среден и, че ще уточним в деня на операцията. Обаче в деня когато ме чертаеше всичко беше много набързо и нямаше как да започна да се колебая и да го разпитвам как ще изглежда 430 и тн. Мислих си, че ако сложа 430 и не се харесам после, той ще каже “ Еми аз ти препоръчах 375, че е за теб, но ти си избра това…”. Нали разбирате какво искам да кажа. Извинявам се, че стана толкова дълго.
Ще кача и друга снимка, само не мога да ги скривам.

Вчера обаче направих още едно много глупаво нещо- направих две тренировки с клиенти и явно понатоварих и горната част, въпреки , че само рамене и гръб и с ластици и леки тежести и днес ме болят гърдите, целите гърди- и пекторалисите  и моята жлеза има едно усещане за боцкане и зърната и ареолите и най- лошото - и шевовете. И имам малка синина под левия шев. Това е като се има в предвид, че след операцията нищо не ме е боляло- само мускула го чувствах силно опънат.
Сега пих Диклопрам и се надявам утре да не е по- зле. 😵💫😵💫😵💫 Въпреки, че доктора ми беше казал каквото искам да правя след 2 мес( даже още на 6- тата седмица ми го каза), явно не е съвсем така. Гръдните мускули изключително ги пазя и се опитвам да ги изолирам до колкото мога.
Внимавай с тренировките,не е майтап работа.И на мен доктора ми каза,че след 6 седмици мога да тренирам с малки тежести,обаче аз не се чувствам готова,затова започнах само долна част и корем с ластици и без тежести,правя различни видове клекове и разни други за крака и дупе,и след около месец мисля да започна с леки тежести за горна част,а за гърди изобщо забравям,то няма и смисъл.

# 603
Giuli, посиняването значи хематомче. Може да си разкъсала вътрешният шев, този който  укрепва субмамарната гънка.

# 604
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо няма да ви стане ако ги спрете тези тренировки за 2-3-4 месеца. Голям зор да се пънете..
Аз го коментирам от моята ситуация на страхотно мързелива за спорт и упражнения натура и направо ви се чудя на ентусиазма и желанието дори след операция да се натоварвате. Smile Сигурна съм,че и обратното е валидно.
Аз съм в цикъл и чувствителноста ми в гърдите е повече от обикновено.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 20:55 от Adoralova

# 605
  • София
Когато работата ти е свързана със спорт, няма как да стане да го избегнеш или спреш. Разбирам я напълно, защото съм в същата ситуация и ще съм същата като премине всичко.

# 606
  • В царството на мечтите
От толкова време искам да си направя тази корекцията на бюста ми, а сега се отлага за незнайно кога. Уж за 6 месеца ама. Бях на ендокринолог и ми намериха, че имам Хашимото. Като звънях на доктора да му кажа ми отказа да ме оперира на датата, която сме определили. Сега трябва да вкарам показателите си в норма и да почна пак да се надявам за дата. Мрънн

# 607
  • София
Мен пък майка ми толкова отчаяно се опитва да ме откаже от идеята за уголемяване на бюст. Чете в някаква група във фейсбук как при аутопсии на жени, които са имали силикон, намирали микро силикон във всяка една тъкан, дори в мозъка Grinning

Горката, много е против.

Бонбон, да не говоря и аз глупости, ама хашимото лекува ли се?

# 608
  • В царството на мечтите
До колкото разбрах не се лекува, а се пият хапчета да се нагодят хормоните и така.

# 609
Мен пък майка ми толкова отчаяно се опитва да ме откаже от идеята за уголемяване на бюст. Чете в някаква група във фейсбук как при аутопсии на жени, които са имали силикон, намирали микро силикон във всяка една тъкан, дори в мозъка Grinning

Горката, много е против.

Бонбон, да не говоря и аз глупости, ама хашимото лекува ли се?

Има си рискове от тази операция, ама като си хо искал цял живот…аз откакто ми “пораснаха” гърди искам 😅 5-ти клас някъде.
Петенце, Кога е Вашата операция и при кого? Извинявам се, ако сте го споделяли вече, но съм пропуснала. Аз съм на 4.07 при Стоянов.

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стана въпрос за интервенции и така,между другото анонсирах на моята майка.
Мълча,мълча и "ами щом така се чувстваш по-добре.." и пита за болката,колко струва,къде съм ги правила и така.Не беше много ентусиазирана,но и нямаше реплики от рода на "защо са ти на тези години", "ама как може.. " и тн Simple Smile А, и ми казва "Маме,не са ли много големи?"  и аз изпаднах в смях,защото майка ми е чашка Д,а аз съм нормална С.

Ако сте се решили,не позволявайте на никой да ви разубеди.От моята гледна точка(а и като чета другите момичета в темата), заслужава си и болката,и парите.

# 611
Момичета ,а как открихте точния размер за вас?
Вярно е ,че лекаря най-добре преценя,но не знам като чета,че после на всяка и малеят почвам да се чудя…😂
Имам насрочена операция за Октомври при Стоянов.
Той каза 350сс ама знам ли на моята структура дали няма да са малки…🤯

# 612
Момичета ,а как открихте точния размер за вас?
Вярно е ,че лекаря най-добре преценя,но не знам като чета,че после на всяка и малеят почвам да се чудя…😂
Имам насрочена операция за Октомври при Стоянов.
Той каза 350сс ама знам ли на моята структура дали няма да са малки…🤯
Аз лично се страхувам, че 290сс, които Стоянов ми предложи, ще са ми големи - толкова съм тясна и слаба в торса…но той каза, че с по-малко сс вече задължително да допълва с липофилинг.

Та, по отношение на кубиците - наистина едно и също количество може да стои по различен начин на различните тела…така че най-добре като кажете какво целите, докторът да прецени…

# 613
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм с 350сс ментор, 1,70 висока, 62кг. Начален старт - чашка А.
С широк ханш съм,слаби крака и ръце.Надявам се това описание да те ориентира до някаква степен,макар че на всяка жена размера стои различно.От снимки тук също много личи разликата.

Когато мерих подплънките се спрях на размер 300сс,но доктора предложи 350сс.И разбира се,му се доверих.
За малеенето - има го и този момент. Можеше и 400сс да поема сега като си гледам резултата,но и така се чувствам удовлетворена.
Пък и нали след 10-на години ще ги сменяме, така че има опция за корекция след време.

# 614
Благодаря ви!🙏🏻😻
Ще опитам преди операцията пак да коментирам с него размера,ако има как една идея повече… за всеки случай😂

Общи условия

Активация на акаунт