Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 870
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много странно как при всяка е различно.
При теб Кити,наистина се губят тези кубици и все едно не си оперирана(на мен ми харесва,че изглеждаш натурално,хем има форма,хем има приличен обем и не бих съжалила ако съм на твое място).Даже първоначално като ги видях и си казах,това сигурно е 200-250.
За скриването на лицето - много си хубава даже.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 15:52 от Adoralova

# 586
Добро утро,момичета!
Съвсем скоро предстои и моята операция при Ильо Стоянов.През последните месеци следях темата постоянно и ми беше много полезна цялата информация,която споделяте.Сега имам молба някоя от вас която скоро се е оперирала при д-р Стоянов да се свърже с мен на лично съобщение за да ѝ задам няколко въпроса.

# 587
  • София
Адоралова, не мога да откъсна очи. Страхотни са!

# 588
Стоянова,страхотен резултат!Стоят ти чудесно,точния размер за фигурата ти!

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 17:40 от emilli

# 589
Kitty,прерасен резултат и още повече за толкова малко време.
Колко ти е слагано?

Адоралова, крайният резултат наистина едва ще видиш след 6месеца и ще има още малко промени до след година Simple Smile

# 590
Момичета,а да попитам нещо.
Колко пари ви излязоха предоперативните изследвания?
Не стига ,че операцията е ебаси сумата ами и това не покрива…и сутиени купувай…😂🤯

# 591
Не стига ,че операцията е ебаси сумата ами и това не покрива…и сутиени купувай…😂🤯

Най-лесно е да отидеш при личния да ти даде направления за кардиолог, мамолог, алерголог и излизат безплатни прегледите. Иначе са между 50-100 лв, в зависимост кой лекар избереш. Иначе предполагам от личния отново може да помолиш за кръвните. Аз с ваучери от omed.bg си намерих мамолог за 45 лв, пакет “СПИН, сифилис, хеп. Б” за 25лв и предоперативен минимум за около 50 мисля.

Eli.......... , сложих 380сс, Tall Height, Moderate profile.

# 592
  • София
Частните лаборатории като Рамус например трябва да измислят някакъв пакет изследвания “предцицкови” Joy

Шегата настрана, аз ще правя всичко на частно, нямам време и нерви да вися по болниците.

# 593

Аз се оперирах при Стоянов, всички прегледи и изследвания направих платено. Всичко общо ми излезе около 350 лв.

# 594
@Kitty26 - и аз съм точно като теб! Исках естествени, той (Стоянов) ми ги направи такива и сега не съм доволна. Направи се загубиха

# 595
  • София
Имате ли друга снимка? Имам чувството, че тук ефектът се губи и от топа, който носите.

# 596
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Giuli.Felici, не бият на очи и за мен не бих казала,че се губят.
Дори стоят като естествен бюст с нормален размер. На мен много ми харесват всъщност,защото има някаква елегантност в тях и нищо чалгаджийско.
Ние наистина забравяме как всъщност изглеждат натуралните гърди и все лакомеем.

На мен никакви изследвания не са ми правени предоперативно(става въпрос за Щатите),но попълвах много въпросници относно болести,алергии и всякакви здравни въпроси.

# 597
Giuli, а ако можехте нещо ла променита какво бихте напраили?
Според мен изглеждате страхотно и този размер е пропорционален с тялото ви.

# 598
Giuli.Felici,  на мен много харесват! Стоят толкова естествено и елегантно, няма никаква вулгарност. Със здраве да си ги носиш!
В последно време наблюдавам тук все премерени бюстове, а не чалгаджийски стереотип.

# 599
Giuli , ако сте говорили с доктора си за естествен резултат и това сте търсела като ефект , то се е получило и то доста добре! Сега , всяка дреха стои различно ...а с дълбоко деколте или по бански на плажа съм сигурна , че направо ще са трепач тези гърди и ще предизвикват погледите  на всички ...Wink носете ги със здраве

Общи условия

Активация на акаунт