Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А като заговорихте за часове, при др Хатър след колко ли време ще ми даде час за операция ? Аз вече бях на консултация , но остана още да "узрея" за тази идея. Та сега мисля ако се обадя, за след колко ли време ще ми запише дата ? Иначе не живея в Бг и да е лятото пак ме устройва. Благодаря на споделилите опит

Поне 2-3 месеца ще чакате

# 136
  • София
Момичета колко време горе долу се чака за консултация и операция при д-р Ильо Стоянов ?

Аз май съм най-прясна. Обадих се началото на януари, миналия месец, и първите свободни часове бяха за началото на ноември. Предполагам, че все нещо ще отпадне и биха ви се обадили, но както казаха преди мен, на мен също не ми е удобен по-ранен час, затова си чакам кротко.

# 137
  • Germany
Как вървят цените при него ?

Жена е - Регина Хатър. Цените са между 7 500 и 10 000 лв. От преди 1-2 години са скочили с около 1000 - 2 000 лв.

# 138
Момичета, замислих се много за размера на имплантите. Никъде не успях да намеря жена с моите размери, която да си е поставила 500 кубика. Единственият пример, който съм виждала преди години ми малеят силно. Много съм стресирана в момента относно това и не мога да си намеря място. Не искам да се подлагам на всичките мъки ако резултатът няма да отговаря на очакванията ми. Незнам дали мога да разговарям с др Хатър за по-голям размер в деня преди операцията, когато  ще ме приемат. Ако в темата пише или чете жена висока 175см ,65 кг с 85 см подгръдна, която си е поставила 500 кубика ще съм много  благодарна да ми изпрати снимки на лично. Просто съм много стресирана. Сърцето ми бие и не си намирам място. Страхувам се, че др Хатър няма да е склонна да преговаря размера, а само тя успя да ми спечели доверието.

# 139
Момичета, замислих се много за размера на имплантите. Никъде не успях да намеря жена с моите размери, която да си е поставила 500 кубика. Единственият пример, който съм виждала преди години ми малеят силно. Много съм стресирана в момента относно това и не мога да си намеря място. Не искам да се подлагам на всичките мъки ако резултатът няма да отговаря на очакванията ми. Незнам дали мога да разговарям с др Хатър за по-голям размер в деня преди операцията, когато  ще ме приемат. Ако в темата пише или чете жена висока 175см ,65 кг с 85 см подгръдна, която си е поставила 500 кубика ще съм много  благодарна да ми изпрати снимки на лично. Просто съм много стресирана. Сърцето ми бие и не си намирам място. Страхувам се, че др Хатър няма да е склонна да преговаря размера, а само тя успя да ми спечели доверието.
Лимончеее,я се стегни!Щом докторката ти е казала толкова,сигурно това е максимума за теб. Довери и се,тя най-добре знае.Все пак нищо не пречи да я попиташ и тя ще ти каже,в крайна сметка за това даваш пари,да останеш доволна.Аз се доверих на моя доктор и не съжалявам,тъй,че...смело с рогата напред🤩

# 140
Можеш да се обадиш в понеделник по телефона на докторката или в болницата и да попиташ. В крайна сметка това не блузка, която да хвърлиш в коша ако не се харесаш с нея.

# 141
  • София
Да ви кажа честно аз с тия кубици тотално се обърках вече. Един път виждам снимка на 350 кубика и ми се виждат малко, после виждам на някоя 330 кубика и ми се струват перфектни. Виждала съм 430 кубика, които ми се виждат нормални. Явно наистина има значение началния старт.

500 си звучат бая, ама така е трудно да се прецени. Според мен дори жена с подобни мерки, пак не може да ви даде ясна представа. Поговорете с хирурга и споделете какво мислите.

# 142
Лимонче, не настоявай за повече, да не се окажеш с частично подмускулно. Докторката колкото и да е добра, не е магьосница и мускулът си има все пак някакво ограничение в обема, който може да покрие.
Аз даже се изненадвам, че се е съгласила и на 500сс за първа операция.

# 143
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен 500 сс ми звучи много,още повече,че видях на живо имплантите как изглеждат и колко тежат.
Имайте впредвид,че тези импланти гърба ще ни ги носи и колкото по-големи,толкова по-тежки и следователно болките в кръста ще се засилят.
Аз вече съм с болки в кръста от години и това също наклони везните към малки импланти.Както казах, исках 300 сс,но доктора препоръча 350сс.

# 144
  • Русе
Аз съм с реконструкция, т.е ребра и кожа върху тях. Ни млечни жлези, ни мускули. Имплантът ми е 450 сс., сложиха малко мускул и сисата изглежда нормална, пълна чашка Б. Ако имате 200-300сс жлези и мускули, нещата ще отидат на чашка Д Simple Smile 85 см подгръдна.
И естествено профила на импланта трябва да се вземе предвид.

# 145
Аз съм 175см. 62 кг. и съм с 490сс. ,подгръдна 73см.
Моето мнение е,че 500сс ще ти седят нормално .Разбира се ,играе голяма роля ,началния старт ,и какво търсиш като резултат.

# 146
Какви изследвания се правят преди операцията ?
И при всички лекари ли се чака по 6-7 месеца за консултация ?

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 10:48 от _Toni

# 147
Здравейте,
Да споделя и аз. Моята консултация с др.Стоянов мина днес. Каза ми анатомични 430 Висок профил.

# 148
Колко време ще чакате за операцията ?

# 149
Септември имаха дати

Общи условия

Активация на акаунт