Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Личи си прогреса с всяка следваща снимка, която пускаш. Наместват си се полека лека. Стоят доста хармонично спрямо тялото ти, бих казала, че след време няма да личи, че не са твои.

# 121
А само дето толкова се притесняваше Hug
Дааа,много,но мисля,че всеки се притеснява,все пак е операция,но наистина няма страшно 🤗♥️

# 122
Стоянова, страхотни са!!! А са само на 23 дни!
Момичета, аз взех много да се притеснявам за моята операция. Не съм чула до сега да се е случило нещо лошо с някоя жена при такава операция, но знам ли. Най-много ме притеснява упойката. Болките ще ги преживея.

# 123
Стоянова, страхотни са!!! А са само на 23 дни!
Момичета, аз взех много да се притеснявам за моята операция. Не съм чула до сега да се е случило нещо лошо с някоя жена при такава операция, но знам ли. Най-много ме притеснява упойката. Болките ще ги преживея.
Благодаря ти!Не се притеснявай от упойката,това е най-якото,заспиваш и се събуждам с "бомби"🤩
Най-гадното е първия и втория ден,после отпуща,не се притеснявай,всичко минава и заминава.Кога ти е датата?

# 124
Ами съвсем скоро. След по-малко от седмица. Щом се осъзная веднага ще пиша как е минало.

# 125
Ами съвсем скоро. След по-малко от седмица. Щом се осъзная веднага ще пиша как е минало.
От сърце ти желая успех,всичко да мине супер и ще чакам с нетърпение да се похвалиш!♥️🤗😘

# 126
  • София
Не го мисли , лягаш и както казаха се събуждаш с нови гърди. Странно е усещането но всичко ще е наред.
 Аз малко се стреснах като видях залата ,но щом ти сложат упойката и се чувстваш супер . Желая успех и всичко да мине много бързо и безпроблемно.

# 127
  • София
Като ви чета каква е емоцията и като гледам как гърдите ми се стопяват все повече с всеки свален килограм, направо нямам търпение вече Grinning

# 128
Момичета колко време горе долу се чака за консултация и операция при д-р Ильо Стоянов ?

# 129
Момичета колко време горе долу се чака за консултация и операция при д-р Ильо Стоянов ?

Обади се веднага,аз имах късмет, явно ми дадоха отпаднал час.
След прочетените теми тук си мислех,че е невъзможно да се запиша 😁
Много полезна тема!🙏🏻😻

# 130
Като ви чета каква е емоцията и като гледам как гърдите ми се стопяват все повече с всеки свален килограм, направо нямам търпение вече Grinning
Взе ми думите от устата, аз съм заприличала на пръчка и нищо не остана отпред, всички сутиени са ми големи вече...
Преди години, вървейки по улицата, чух двама простаци - "брат, гледай отзад, отпред няма нищо.."
Поне умея да се самоиронизирам, та се посмях после Joy

# 131
Toni аз се обадих миналата година в края на май и ми насрочиха дата за консултация сега март. Вчера ми звъннах за потвърждение и казаха че има и по ранен час свободен ако желая, но на мен не ми е удобно. Пробвайте може да имате късмет

# 132
  • Germany
А като заговорихте за часове, при др Хатър след колко ли време ще ми даде час за операция ? Аз вече бях на консултация , но остана още да "узрея" за тази идея. Та сега мисля ако се обадя, за след колко ли време ще ми запише дата ? Иначе не живея в Бг и да е лятото пак ме устройва. Благодаря на споделилите опит

# 133
  • София
Ще можеш да имаш дата за операция някъде около месец след консултацията.

# 134
А като заговорихте за часове, при др Хатър след колко ли време ще ми даде час за операция ? Аз вече бях на консултация , но остана още да "узрея" за тази идея. Та сега мисля ако се обадя, за след колко ли време ще ми запише дата ? Иначе не живея в Бг и да е лятото пак ме устройва. Благодаря на споделилите опит

Как вървят цените при него ?

Общи условия

Активация на акаунт