Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 845
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Лондон
Здравейте,момичета.Чета ви всеки ден,за съжаление обаче не ми остава мн време да пиша. Публикувате прекрасни резултати,сега е време да кача снимка 2 месеца след моята операция в Турция.Гърдите слязоха надолу ( надявам се да слязат още малко),на мен резултатът ми допада.Доволна съм.Прикачам снимка ( не съм особено добра с технологиите,опитах се да скрия зърната,но не се получи особено добре Stuck Out Tongue Winking Eye )

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 18:21 от bubanka

# 106
Страхотни са!Със здраве да си ги носиш и много да им се радваш,и с кеф да си се фръцкаш през лятото по плажове и басейни!😁🥳🤗

# 107
  • Лондон
Страхотни са!Със здраве да си ги носиш и много да им се радваш,и с кеф да си се фръцкаш през лятото по плажове и басейни!😁🥳🤗
Благодаря, Kissing Heart
В крайна сметка кефа сега си заслужава всички болки и неразположения,ново трябва да мине време,човек да стигне до този извод Grinning

# 108
  • Germany
Здравейте девойки Simple Smile Честита баба Марта ! След операция , кога може да се пътува със самолет ? Искам да се оперирам в България , но не живея там . Притеснява ме колко време ще трябва да остана .. благодаря

# 109
MARY90, какви са имплантите ? Кръгли ли са ? Понеже в Турция май слагат само кръгли. И колко кубика са ?

# 110
  • Лондон
virtual_f ,лично аз летях обратно към вкъщи 5 дни след операцията и полетът не ми беше абсолютно никакъв проблем ( нямах неразположения по това време )
vivt, имплантите са Мотива 400 cc,high profile Blush

# 111
Тоя номер с фенера в тъмното знаете ли го? СиликонЯ грейва, като градински фенер.😆 На снимката изглежда различно, защото явно тел не може да снима на тъмно. На живо е много впечатляващо.
Е това синьото е мизерната ми жлезица😆

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:56 от Чи лу

# 112
Чи Лу, направо ме разби, хаха още като станах сутринта видях какво си писала и веднага пробвах с фенерчето на телефона ми . На едната гърда имам съвсем малко такова синьо , на другата повече .. Абе страшничко е , после показах и на мъжо и той избяга …

# 113
.... после показах и на мъжо и той избяга …
😂😂
Най-яко светят в пълен мрак- абсолютна тъмница и фенер захлупен в кожата.

# 114
Пиша първо, за да не забравя  и после се връщам да ви чета.
Провокирана от поста на nin4eee за имплантите, се сетих нещо. Моя позната бореше наскоро рак на гърдата в панагюрската клиника. Оперира я д-р Хатър ( дано пиша правилно името й). Сложили са й веднага импланти и са й казали, че импланта пази от злокачествени образувания, което за мен звучи нелогично, моля ако имате информация да споделите. Според мен жениет с импланти страдат по-рядко от злокачествени образувания, защото по-често се проверяват. Това си е моя логика, ще се радвам, ако ме оборите. Relaxed

# 115
Скрит текст:
Здравейте прекрасни момиченца😍
Минавам само да се похваля😉😘
Днес е 23 ден от операцията ми,чувствам се прекрасно,вече си върша всичко сама-готвене,чистене,пране...и на две работи ходя😅,само дето не мога да тренирам още,но и това ще стане скоро.
Ето ги и моите любими Гела и Мара(цицорките ми).Много си ги обичкам!❤️

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 19:13 от bubanka

# 116
Резултата е уникален ! Къде ги правихте ?

# 117
Да се похваля, че имам дата за липофилинг гърди и абдомино в края на юни 😍

# 118
Резултата е уникален ! Къде ги правихте ?
Благодаря ти!Във Малта ги правих,много съм доволна от всичко,включително и цената!

# 119
А само дето толкова се притесняваше Hug

Общи условия

Активация на акаунт