Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 827
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за отговорите.

Знам едно. Досега не съм чувала някоя да е казала, че съжалява, че е сложила по-големи, но по-малки да.

# 91
  • София
Точно и аз това щях да напиша Петенце , и аз сега бих искала да са няколко размера по големи ама вече късно. В началото си викаш леле не са ли мн големи но после като спадне отока и стават по мънички. Аз ако съм ще сложа по - големите. Не си мисли ,че е чак толкова много. Каквото и да сложиш ще можеш след време да го промениш така ,че действай както ти е на сърце.

# 92
nin4eee, сложи по-големите. 50сс не са кой знае каква разлика, но щом Стоянов казва, че 12см е по-добре, послушай го.
Моя приятелка се оперира мин. година при него. Тя е слаба, около 172-3 см ,  сложи 380сс, като си имаше и нейни да кажем 150. Изглежда съвсем, съвсем нормално.
Аз не виждам прикачена снимка.

# 93
nin4eee, сложи по-големите. 50сс не са кой знае каква разлика, но щом Стоянов казва, че 12см е по-добре, послушай го.
Моя приятелка се оперира мин. година при него. Тя е слаба, около 172-3 см ,  сложи 380сс, като си имаше и нейни да кажем 150. Изглежда съвсем, съвсем нормално.
Аз не виждам прикачена снимка.
Благодаря ти за информацията! Както и на вас , момичета!
Качих снимка, за да покажа какво имам предвид с разстоянието отстрани.

Той ми каза, че наистина звучи стряскащо 430, но освен половин сантиметър в ширината разликата с тези от 380 е 1 мм напред /нали е капковиден и има издаденост/ , което не е много и според мен няма да ми се отрази драстично тъй като нямам собствена тъкан, която да изпъкне допълнително.

Утре ще се снимам и ще ви покажа, за да ми помогнете да реша.

Другото ми опасение е да не изпъкват в горната част много. Има една певица на която гърдите са й качени на ушите и стои ужасно.

Дори в отпуснато състояние все едно са стегнати....

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 94
nin4eee ,не се притеснявай за рамера и аз като теб бях в голяма дилема,когато доктора ми каза да избирам между 405cc и 425cc.В момента не съжалявам,че избрах 425cc дори на моменти ми малеят,освен това ти си доста висока,аз съм 157см и изобщо не стоят вулгарно.Давай смело д-р Стоянов и страхотен,ще останеш доволна и всички в клиниката са прекрасни.

# 95
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моят хирург каза,че при поставянето в гърдите, около 50 сс се губят.
По размери на подплънките се харесах с 300 сс (висока съм 170 см/62кг),но ми препоръча да сложим 350.Искам натурална визия,деликатен обем..да не си личи,че имам силикон.
Също ментор и висок профил. И мен това ме притесни.Не само висок профил,но и повдигане ще ми прави.
С моето око и двете ми се виждат еднакви по размер и форма,но обясни,че със слагането на имплантите,едното зърно щяло да стои по-надолу от другото...
Нека да им се доверим.Ако бях в България,също бих се доверила на Стоянов и никой друг.

4 дни преди операцията трябва да започна таблетки Арника.
Ще започна да пия и ударна доза Магнезий.
Остават 2 седмици.

# 96
nin4eee, сложи 430 сс. Разликата от 50 сс въобще няма да я видиш и усетиш. Но по-широката основа ще даде по-хармоничен бюст. С по-тясната ще ти изглеждат по-топчести и раздалечени.

# 97
Здравейте!Мина малко повече от 1 година от моята операция.Бих искала да споделя резултата си с вас.
Ако може да ми кажете как се скриваше снимка през мобилната версия.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 09:42 от emilli

# 98
Тези снимки с качените до гърлото гърди са 100% кръгли, освен това са много големи кубици. Правилно позиционирани импланти и правилен кубик анатомични, няма как да стоят така със сигурност.
На мен също ми беше предложил два размера импланти, по-малкият беше точно 1 см по-малка основа от основата на гърдата, а по-големия имплант беше май колкото моята основа. Сложихме по-големия и е ок. Добре, че избрах по-големите. Но и докторът каза, че разликата между два поредни размера не е особено забележима.

# 99
Какви сутиени за стягане и повдигане използвате ?

# 100
Нося дантелени и безшевни, еластични сутиени и тип бюстиета. Нямам нужда от повдигане с имплантите. А освен дантелените, останалите са достатъчно стегнати за да придържат.
Искам да нося бриджитки или балконет, но не намирам такива без банели и подплънки.

# 101
  • София
А спортните сутиени подходящи ли са? Те са една идея по-стегнати. Даже някои модели ми приличат на следоперативните, които сте показвали.

# 102
Точно спортните са най-подходящи, според мен. Не всички де, има разни лигави, които само се водят спортни.
Вече се повтарям, потретвам и подесетвам, но за пациентките с птоза е много важно да носят сутиен за да не им увисне пак жлезата и да стане цица върху цица. Имплантът изпълва, но по никакъв начин не държи тъканта. Където е увисвало, пак ще виси😆... ако не се взимат мерки.
Ако няма увисване и имплантите са изцяло под мускула, може и по-свободно откъм сЮтени.
Аз за съжаление съм от първите и съм се сраснала, дето се вика със сутиена.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 14:48 от Чи лу

# 103
  • Русе
Аз си взех два спортни от Декатлона. За бягане, доста стегнати и ги ползвам за спане или докато чакам да излязат от пералнята следоперативните. Декатлонските определено са по - стегнати.

# 104
Nin4eee благодаря много за изчерпателния отговор. Озадачи ме само, че слагат само Ментор в клиниката, а бях останала с впечатлението, че слагат и Мотива поне от други дами назад в темите. Аз като че ли съм се насочила точно към Мотива като марка

Общи условия

Активация на акаунт