Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Явно си ги подбира, което е негов избор в крайна сметка. Аз съм повече ЗА да откаже на някого, ако не е сигурен в себе си (което ме съмнява да е причината, по-скоро не му се занимава) отколкото да рискува клиентът да не е доволен в следствие на което и името му да пострада. Така че го разбирам.

# 556
Е, точно пък за него последното нещо, което може да се каже е, че не е сигурен в себе си. Според мен, точно защото е много опитен, още като види пациентката знае, какво може да се постигне, като оптимален резултат. И си ги избира, което си е негово право.
Възможно е и с тези на които казва, че не сменя поставени от друг импланти да е така.
На мен винаги ми е бил в списъка с избрани хирурзи заради резултатите, които съм виждала и все нещо ме отказва. Последно заплахите, високомерното отношение и агресивният натиск към момичето от ФБ ме отвратиха тотално. В крайна сметка я принудиха да изтрие всичко.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 23:17 от Чи лу

# 557
Чи лу, какъв е тоя случай с момичето от ФБ, аз пак съм патица и нищо не съм разбрала. Тъкмо се засилих да си записвам консултация и с него и бам..
Не знам, за мен освен нагледните резултати, е много важно да усетя човека и ако нещо ме алармира в поведението му, ако ще златни да ги прави тия гърди, бих се отказала.

# 558
Стоянов сигурно вече го сърби гъза,от много обсъждане😂😂😂, горкият човечец😅😂

# 559
Ох, вече не си спомням съвсем точно, то беше преди 2-3год. Момичето беше получило някакво усложнение и беше описала всичко подробно и със снимки.
Това може да се случи на всеки лекар, никой не е застрахован от усложнения. Аз още не бях преценила за мен си кой крив, кой прав и тогава тя започна да публикува пороя от писма изпратени и уж/може би от юриста на болницата.
Бяха доста агресивни и надменни, с много заплахи за съд, обезщетения и т.н.
После писаха юристи от групата, че това са измислици и няма да могат да и направят нищо, но тя се изплаши и изтри всичко.

# 560
  • София
И аз да съм на д-р Стоянов на мястото и аз няма да се трудя за белите на другите доктори. Представете си ,че всеки ходи да си ги прави някъде за малко пари и накрая го направят на маймуна и той после да върви да се чуди какво е правено и да незнае какво да очаква под гърдата. А иначе за мен всеки доктор иска и показва само добрите си резултати ,никой няма да качи нещо от сорта " ето едни прекрасни гърди с дабъл бабъл" или да снима един крив белег. Така ,че незнаем къде и при кого ще се случи.(като руска рулетка). Незнам за момичето ,но понякога и пациентките решават ,че ще пушат (не им пречело) , друг път ще спят без сутиента (или нещо друго) и накрая после докторите виновни. И докторите не са перфектни,но винаги има риск като лягаш под ножа.

# 561
  • София
Научила съм се да не вярвам на това какво се публикува и къде. Историята винаги има две страни. Аз също не съм привърженик на това да се обявява нещо публично. Има си начини дори да е възникнал проблем точно как да се реши той.

Да не навлизаме в друга тема, но мен лично и това не може да ме откаже да отида при него. Дотук той е един от много малкото хирурзи, обсъждани тук, които има 98% позитивни мнения.

# 562
Малко със закъснение се включвам в дискусията за подмускулното поставяне....
Д-р Хатър също поставя подмускулно, аз лятото ще слагам при нея и ще мога да споделя след това как е минало. В инстаграм има няколко резултата на подмускулно поставяне, които на мен ми бяха харесали. Отделила съм си този:
https://www.instagram.com/p/CHdbtUaJ7UF/
Като я питах дали частично или изцяло посмускулно слага, каза че и на това което му казват изцяло подмускулноосъщо не е съвсем напълно целият имлант да влезе под мускула, пак някаква част оставала от вън( но май каза че е по-малка от колкото при частичното, до колкото разбрах). И каза, че отлепя и повдига мускула и не го реже.

# 563

Да не навлизаме в друга тема, но мен лично и това не може да ме откаже да отида при него. Дотук той е един от много малкото хирурзи, обсъждани тук, които има 98% позитивни мнения.
А, аз никой не искам да отказвам, нито имам фаворит. Те са горе-долу един дол дренки пластичните. Просто съм се начела на какво ли не в годините и съм мнителна към всички. Хич не им вярвам на алтруистичните подбуди, щом са се захванали с естетична хирургия - за пари е. И то няма лошо, но си имам едно на ум.

# 564
Здравейте, момичета! Почти всичко съм изчела,но реших да не ви споделям предварително датата на операцията....е, тя мина 27.03. Вече четвърти ден, възстановяване доста добро,болки съвсем минимални,спя сравнително добре. Та днес за първи свалих сутиена за да премахна лепенките,където е бил поставен дренажа. Не бях готова,подозирах че няма да се харесам напълно в началото,дано слегнат и все пак се обере това леко увисване на едната гърда.Ще опитам да кача снимка...
П.С. Днес забелязах обрив по корем,гръб и вътрешна част на ръцете,предполагам от болкоуспокояващите Диклопрам,някоя да има опит? Лекарят ми е в операция явно.
Скрит текст:

# 565
Обрива е нормален!

Кажи ни каква ти е историята от колко почваш и колко са ти сложили.
Има увисване, което не задължително ще стои лошо, но ако не е това за което сте се разбрали може да трябва корекция( която по принцип не се заплаща допълнително, поне при лекарите които съм чувала като Кънев).
Но сега първо се възтанови добре. Така или иначе докато не мине поне месец не може да се говори за резултат.
Успех

# 566
Gerasole, увисването само на едната гърда ли беше? Ако сте имала асиметрия и не е обирана кожа, няма как да станат симетрични. Чудех се, дали да го напиша, защото може би ви се иска да чуете друго, но аз досега не съм видяла асиметрия да се поправи само с импланти.
Обривът може и от упойката да е, на мен от нея кожата ми се бели цял месец на големи люспи, като на змия.
Кой ви оперира?

# 567
Eli.......
След 2 бременности и кърмене се получи асиметрия с втора степен Птозана лявата гърда.Решението беше да се сложат различни импланти в лява Ментор 332 Cohesive III, Tall Height Moderate Plus Profile 395cc, вдясно 333 Cohesive III, Tall Height High Profile 430cc.Като така да се коригира увисването без повдигане. Та не знам дали да очаквам този успех.Знам,че е рано,но все пак...
Чи лу, оперира ме д-р Цветомир Димитров. Да, не очаквам да няма асиметрия,а просто да се понапълнят горните полюси и ако може да се пооправи увисването.
Благодаря ви за мненията! 😊

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 12:10 от Gerasole

# 568
Чи лу, оперира ме д-р Цветомир Димитров. Да, не очаквам да няма асиметрия,а просто да се понапълнят горните полюси и ако може да се пооправи увисването.
Благодаря ви за мненията! 😊
Пожелавам ви да получите желания резултат!
Аз не съм някакъв експерт, може и да греша. Имах подобен начален старт, но по малки-жлези и съответно кожа. И затова най-много съм следила такива случаи.
Моята докторка беше брутално директна и ми каза още на консултацията, какво да очаквам от операция само с импланти, без повдигане с котва. На операцията е направила раундблок на по-увисналата гърда и горе-долу се получи, но не е идеалният бюст.

# 569
Здравейте момичета, почти два месеца от моята операция и вече съм по банскиии😅🥰
Минавам само да се похваля щото таман си го купих тоя бански и съм сама в къщи,и няма на кой да се покажа❤️😘

Общи условия

Активация на акаунт