Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 771
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, здравейте! Вече минаха шест месеца от операцията ми, а идва и лятото, затова реших да посетя солариум, няколко посещения правя винаги преди началото на сезона. Сега обаче ме притесняват белезите, не искам да ги излагам на лъчите. Някоя от вас би ли ми препоръчала нещо, с което да ги скрия по време на печенето? Благодаря ви!

# 676
Момичета, здравейте! Вече минаха шест месеца от операцията ми, а идва и лятото, затова реших да посетя солариум, няколко посещения правя винаги преди началото на сезона. Сега обаче ме притесняват белезите, не искам да ги излагам на лъчите. Някоя от вас би ли ми препоръчала нещо, с което да ги скрия по време на печенето? Благодаря ви!

Аз като имах пресни татуировки и ходех на солариум ги мажех с крем 50 фактор и беше доста смешно как оставаха по-бели от останалата ми кожа Grinning
Та, или с някаква лепенка ги покрий и отдолу слънцезащитен, или само слънцезащитен. И аз идния месец съм на море и ще се надявам да ги опазя.

# 677
Нинче, здравей ! Аз бих заложила на по -малкия размер от предложените от доктора. По снимките личи , че си доста фина жена !
 Никой не следва са те съди , че го предприемаш това нещо , не е и нужно да биеш тъпан ,, правиш го за себе си.Напротив , поздравявам те ! Действително имаш нужда , а ще ти донесе толкова самочувствие и женственост !

# 678
  • USA
Въобще да не ви е страх. Минава и заминава.
Колко по-страшни неща стават в живота..та едни цици ли ще ни се спрат?!

Аз също имах разстояние между гърдите (чашка А),но имлантите ми ги запълниха и доближиха и стана много красиво според моите представи,разбира се.Може би заради високия профил.
При мен зърната продължават зверски да са чувствителни и да ме болят. Бралетите ми ги сплескват и все едно тухли са мятани отгоре им.
Започнах да мажа с крем за белези.

# 679
  • София
Интересното е, че за разстоянието между гърдите, д-р Стоянов например, казва, че ако преди операцията сте имали разстояние и след нея ще имате. Съответно, ако не сте имали - няма да имате и след операцията. Имаше още нещо от него защо не трябва да са прекалено близо една до друга, ама ако го намеря, ще го кача тук.

Аз съм си казвала мнението вече за размерите. Няма човек, който да е съжалил, че е сложил по-големи. Но виж, обратното, че са сложили по-малки - доста.

# 680
Интересното е, че за разстоянието между гърдите, д-р Стоянов например, казва, че ако преди операцията сте имали разстояние и след нея ще имате. Съответно, ако не сте имали - няма да имате и след операцията. Имаше още нещо от него защо не трябва да са прекалено близо една до друга, ама ако го намеря, ще го кача тук.

Аз съм си казвала мнението вече за размерите. Няма човек, който да е съжалил, че е сложил по-големи. Но виж, обратното, че са сложили по-малки - доста.

Патенце, има хора, които съжаляват че са сложили по големи, просто са по-малко хора.

# 681
Мисля,че за всяко тяло има перфектен размер и все пак доктора с опит ще има доста набито око и ще може да прецени на определена физика какво ще прилича.☺
Аз обаче все гледам в профила на Стоянов различни жени и си казвам “искам такива” а то примерно пише 500cc което на мен може да стои като на дойна кравка😂😂😂
Според мен е най-важно на голо как ще е , защото ако е само да напълним сутиена и като сме облечени няма смисъл да се мъчим,важното е като се съблечеш да се чустваш мега секси😻🤩

# 682
  • София
О, аз на този етап с размерите тотално се обърках и както самият той обича да казва и е казвал неведнъж “Кубиците са за лаиците”.

Имаше една публикация той, в тази връзка, с две жени едната с нулев старт, другата имала малко по-големи гърди и съответно едни и същи кубици как стоят по различен начин като големина, именно заради началния старт.

# 683
  • София
Аз смятам ,че особенно на дамите които са били с по-малки гърди , големия размер ще им тежи и ще им създава повече дискомфорт.Все пак импланта си тежи и ще се натоварва гърба. Така мисля аз , но според мен каквото ти предложат докторите  това ще е добре за теб. Може да не отговаря точно на желаянията ти ,но може просто тялото ти да не позволява да изглеждат по начина по който искаш. Според мен е много объркващо да ти кажат два размера и да избираш. Докторите са тези които трябва да решат което е повече като това което ти харесва, ти как да го прецениш сеедно цял живот импланти сме пипали.

# 684
  • София
Докторите казват два размера според желания резултат, който може да се постигне с тях. Пациентът е този, който да прецени какъв резултат иска.
Трениращите няма да имат проблем с гърба при по-голям размер, защото мускулите ще могат да поемат натоварването. Аз сложих максималния размер и с подходящия сутиен изобщо не ми тежат или съзидават какъвто и да е дискомфорт в ежедневието. Е, не мога да спя по корем, но аз така или иначе никога не съм го правила. Тренирам обаче откакто се помня и мускулатурата ми е добре развита.

# 685
Точно там е проблема,че ние не разбираме на нас кое как ще ни стои,а лекаря има преценка,и все пак и аз знам,че ако има възможност за повече е по-добре.👌🏻😻🤩

# 686
Аз трябваше да избирам между 330 cc и 380 cc и понеже имам изкривяване на гръбнака се притеснявам как ще ми се отражат тези тежести направих rice test, визуално няма как да добиеш представа как ще изглеждат Simple Smile , но за тежеста може да се ориентираш. Та след него се насочих към по-малките кубици. Просто от един ден носене в къщи на 380 гр. + 380 гр.  усещах напрежение в гръбнака.

# 687
Точно там е проблема,че ние не разбираме на нас кое как ще ни стои,а лекаря има преценка,и все пак и аз знам,че ако има възможност за повече е по-добре.👌🏻😻🤩

Затова е най-добре да се ходи на консултация със снимка и докторът да прецени дали този резултат може да се постигне. Обяснетието "Искам да ми изглеждат естествени" , не винаги е достатъчно, защото моето разбиране за натурално може да не съвпада с това на хирурга.

# 688
Сигурно е сложно.. всяка си има нейна идея за красиво и после хирурга трябва да познае какво искаш и да го пасне с това което може да се направи.

Аз се бях консултирала с 5 хирурга преди да си избера моя.
Доста комично, в една много реномирана клиника, обсъждахме с хирурга как искам да изглеждат гърдите ми. Влиза една сестра ( към 1.60-1.65м висока) с големи за моя вкус гърди и той казва:
"Ето, на пример на Мария, са с висок профил, кръгли и 500сс, с малък старт". Мария, нямаше проблеми да ми покаже по-нагледно, което много ми помогна.
Когато излезе му казах: Ок, точно това е, което НЕ искам. Какви са опциите?

Подчертавам че ако исках същия ефект на себе си трябваше да отидем на +600сс.

Аз не харесвам да стърчат гърдите извън торакса, да се залепени все едно си сложила сутиен за пристягане, и да се очертава импланта в горната част.
При големите губици( пропорционално големи за съответното тяло и гръб)  почти винаги е така, освен ако нямаш голям старт да покрие всичко.
Да не говорим, че по-глемите гърди дават илюзията за по-дебела.
Аз просто бих се доверила на хирурга... те имат една формула по която могат да изчислят максимално и минимално колко може да се сложи.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 11:11 от Eli..........

# 689
Разстоянието си остава същото, защото  ареолата трябва да е в центъра на импланта. Ако е имало голямо разстояние и имплантите се съберат, ареолите ще останат встрани от средата на имлантите.
Не трябва да се събират прекаленно много, защото може да се слеят в едно и да се получи симмастия.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 12:01 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт