Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 761
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Да, определено има значение , големите гърди си тежат ...или поне на мен винаги от тях си имам притегляне в кръста....но е ок няколко доктора и да предложат различно , не за да те объркат , а за да чуеш няколко мнения , всеки е с различна практика .

# 691
  • София
Точно там е проблема,че ние не разбираме на нас кое как ще ни стои,а лекаря има преценка,и все пак и аз знам,че ако има възможност за повече е по-добре.👌🏻😻🤩
Реших си този проблем като просто отидох със снимка при лекаря. Предложи ми два размера, единият щеше да стои като на снимката, другият по-малки. Крайният избор и преценка за размера си бяха мои. Все пак буквално си нося “последствията” сама.

# 692
# 693
Ето какво за мен е красиво и естествено,мечтая си за такъв резултат и ще ходя гола из къщи да се гледам…😻🤩😂

# 694
Втората снимка, беше и моят фаворит който показах при консултацията със Стоянов Simple Smile Някой има ли представа дали Стоянов би сложил Мотива импланти, ако пациента настоява?

# 695
  • София
На първата снимка ясно се вижда как гърдите визуално изглеждат по-събрани след слагане на импланта, който запълва част от разстоянието между тях. Определено Стоянов прави страшно красиви гърди.

# 696
За мен, на първата снимка са си баш разногледи, ареолите са под мищниците. Но то си е анамия, няма как да се промени.
На третата много ми харесват.

# 697
  • София
Тази третата е уникална. И аз я бях качвала тази снимка. Очите ми останаха там.

# 698
А тя има ли снимка "преди"? ... щото и това е важен фактор.

# 699
  • София
На мен вторите ми харесват най-много, след това първите и третите са последни. Но така или иначе са уникални и трите снимки. За мен това се дължи освен, разбира се, на златните ръце на Стоянов, също и на анатомичните импланти. Май не съм виждала правени от него гърди с кръгли импланти, любопитно ми е как изглеждат.

# 700
  • София
На мен всички ми харесват ,много са красиви. Аз да ви попитам ,вие носихте ли нещо на докторите за благодарност ?

# 701
  • София
Аз не, нямам този навик. Достатъчно хиляди оставих за благодарност Simple Smile

# 702
  • Русе
На същото мнение съм.

Отделно се нагледах от физиономиите на персонала при поредната торта, която им подаряваха (в съседство на болницата имаше Неделя). Затова реших, че сметката + благодарности им стигат.

# 703
Аз на докторицата не съм. Ама понеже стоях цяла седмица и сестрите бяха готини, когато ходех на контр прегледи им носех.

# 704
А тя има ли снимка "преди"? ... щото и това е важен фактор.

Няма…това е клип , направих бърза снимка😂 направо все едно ги рисува,а за разстоянието ми каза,че наистина от това което имаш преди това,можеш да прецениш какво ще е и след пълнежа😂 има и кръгли слагани ама по-малко,тези са си баш като истински…😻😻😻

Общи условия

Активация на акаунт