Пъзели 52

• 24 644
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София, България
Тони, кучето е безподобен бонбон!! Мислех, че е пинчер, а то било териер. Какви са тези териери? Уникално, уникално кученце!
Аз наредих сигурно 10 парчета за пет часа и половина, но децата много се забавляваха. Правиха си соло пъзелмания джуниър. Просто си изкарахме прекрасно!
Не сме напреднали много за съжаление, но му се види края. Sunglasses
Получих много страхотни пъзели от всички, благодаря ви, момичета!

# 661
Беше ми много хубаво с всички вас. Heart
Ето прогреса.

Това е първата половина от пъзела, Адам и Бог вече си докосват пръстите.
Благодаря ви, когато съм заедно с вас така хубаво се разтоварвам.
Имахме четири малки деца бонбончета и едно кученце, което ни близна всички в знак на приятелство.
Прибрах се с пълна чанта с пъзели. Anp носех ти пъзела с Берн и като се прибрах у дома видях, че съм забравила да ти го дам, Hushed смятай как съм се отнесла.
Ааа имахме и трима мъже плюс един свещеник, който следеше за изписването на капелата.
С Мимок, дори намерихме време да се състезаваме с един пъзел от 500 части в условия на разсейване.
Ето го и моя

# 662
  • София
Ние я взехме за пинчер, после един доктор ни показа в един учебник кученце Toy Manchester terrier и така разбрах защо нашият пинчер по характер не прилича на пинчер Simple Smile С уговорката, че не е чистокръвна и на нито една от двете породи не прилича напълно на вид.

Оленце, всичко лошо отминава! Няма къде да ходи, просто няма!!! Дръж фронта там и ще се видим с тебе на някое общо редене Wink Днес се запознах с усмихнатата Мимок  и с къдрокосата ни Neita Simple Smile
А ММ като ме видя как ми просветна след кратката среща, вече почти настоява да идвам да редя с вас  Simple Smile И каза, че му е било приятно и на него, само дето има малко проблем да седи дълго време седнал или прегънат, та едва ли ще идва с мен.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 21:15 от ToniShu

# 663
Тони, озори си ме, да си призная. Клоните, рогата и всички завъртулки между тях направо ме побъркаха.

# 664
  • София
О, вярвам ти! Ти Евето ако я слушаш, труден пъзел не съществува - затова тя ще ходи на световно, а ние не Grinning

# 665
  • София
Няма труден пъзел има просто много и различно лесни пъзели Simple Smile Една колежка така обича да успокоява. Особено ако се оплаквам от големия звяр.

# 666
  • София
Дефинирай "големия звяр" дали е двукракото диване или многохилядне пъзел (че аз нали съм с къса памет...) Wink
Някой може ли да ме светне как да си направя нов списък с Любими в Озон? Нещо не откривам опцията, а не може да няма... никакъв спомен как съм направила предните и дали в било преди или след като обновиха сайта Simple Smile

# 667
Тони, на "покажи списъци" излиза опция за добавяне.

# 668
Аа, Весе, без манипулации. Наредили сме повече. Има доста фризове, както и други части, на които нямахме време до търсим местата.
Съжалявам, че си носила пъзела напразно, особено като знам с какъв чувал беше.
Потвърждавам, че добруджанките са много вкусни. Взела съм рецептата и фамилията ще ги дегустира още тази седмица някоя вечер

# 669
Посъбрала съм малко пъзелчета, които мисля да не пазя. Ще гледам утре да ги нащракам и да ги пусна, че с темпото на охлюв, с което редя напоследък положението е лошо.

# 670
  • София
Големия звяр е двуногия син на мъжа ми, щото аз такова нема как да съм родила. Това дете не е от мен Simple Smile нищо че преди 15 години обикалях всеки ден за тонове точно тези дни Simple Smile щото беше решил да е говедо и да си чака зодията Simple Smile

# 671
  • София
Еве,
Скрит текст:
по мой опит, точно от ей такива диванета излизат много свестни мъжове Simple Smile Лошо за майката, хубаво за снахата - питай ме да ти кажа Wink Момчето от съпорта го гледаш скромен, ама и той има един доста дивашки период за гърба си. Ей го на - ни е сам, ни е беден, ни е болен; ходи да помага на хората по пътищата, да купува филета на бремените котки и да сади храсти и дървета Wink

Мадамче, къде е тази опция, аз ето това виждам:

# 672
Тони, влез в любими

После в покажи списъци

Излиза добави нов списък

# 673
И аз не мога да си добавя нов списък от известно време, имам 4 и реших, че може да има лимит, нямам идея Joy Категорично нямам такъв бутон.

Еве, говори ми, слънцето влизаше в овен към 18 часа на 20-ти март преди няколко години, контракциите ми започнаха в 18. Това дете буквално си чакаше зодията.

# 674
  • София
Хахахах, тази опция "Покажи списъци" я има само ако отворя Озон от телефона, от компа се мъчих аз до ей сега Simple Smile обаче пак нямам това "добави списък". Но явно не е само при мен - мерси, Бухтич, поне да знам да не се мъча. 

Общи условия

Активация на акаунт