Пъзели 52

• 24 675
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ето и нашите от началото на годината до снощи. Повечето ги редим по два пъти - веднъж аз, веднъж дъщеря ми... Но ще започнем да го правим заедно, че много място заемат вкъщи два големи листа мукава, които са за подложки. А и тя вече доказа, че е по-бърза и няма нужда да се "състезаваме".
Снимките не са хубави....

# 106
  • София
Тони, получих изненадата, страхотна идея. Ще разглеждам обстойно довечера, сега мозъкът ми не възприема нищо по-сложно от материала за първи клас Joy

# 107
Записах се и аз за изненадата на Тони Grinning

# 108
  • София
Записах се и аз за изненадата на Тони Grinning
Аз вече я получих. Много ми харесва! Изненадата е номер 1 !!!!
Благодаря ти Тони :*

П.С. Тези дни не редя пъзели, че детето е болно Sad

# 109
  • гр. София
И аз, и аз! Simple Smile

Арчи си е вкъщи и е добре като за след операция. Дори си хапна. Сега трябва да зарастнат раните и да пие различни лекарства, които ще му давам.

# 110
Оля, много се радвам, мислих си много за двама ви. Бързичко да се възстанови. Heart

# 111
  • Свищов
И аз благодаря за изненадата. И аз не редя много-много. Вчера понаредих малко от Видричките, ама съм до под кривата круша. Това, с което съм се заела служебно, ми изяжда ужасно времето....уж цял ден пиша и накрая 2 изречения. Научната работа е много тегава да Ви кажа. Дано не бързат следващите с видрите, че не се знае кога ще го завърша. Трябва може би да си определям някакви параметри на писане....вчера буквално цял ден не отлепих от компютъра.

# 112
Redwood Forest Tiny House
1000 части
Ravensburger

С огромни благодарности на Happy eyes, думите не ми достигат и за нея да опиша колко е мила Hug Heart
Хубав пъзел е, поотупах му праха, но съм сигурно, че още известно време ще пуска по малко Smile
И него и гъбите съм предала на Флорида и си продължават по пътя Blush

# 113
  • Свищов
Аз вече почнах да разпространявам анкетата, за която говорих. Благодарности към дамите, които се свързаха на ЛС с мен.
 Знам, че тук сме все млади дами и господа (по дух и тяло), но ако някой има дете в училищна възраст, което е склонно да попълни една анкета за 5-10 минути, ще Ви бъда благодарна да му я пратите. Ако в момента учите или следвате също може да попълните. Благодаря предварително.
 Слагам в скрит текст
Скрит текст:

# 114
Креми, довечера ще я дам на дъщеря ми, тя е трети клас

# 115
  • Варна
Моята е четвърти, ще ударим едно рамо Simple Smile

# 116
  • София
Креми, баткото е втори, довечера и той ще се включи Simple Smile

Бухтичка, радвам се , че всичко е наред Heart след последните ти премеждия с липсващи парчета се притеснявах, да не стане някой гаф Joy

# 117
  • София
Получих от Озон нов пъзел, намерих си липсващата част, изпратих им го обратно. Всичко приключи доста бързо.
Както при Бухтичка, частта не съвпада съвсем.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 11:42 от elita

# 118
Получих от Озон нов пъзел, намерих си липсващата част, изпратих им го обратно. Всичко приключи доста бързо.
Както при Бухтичка, частта не съвпада съвсем.
Нищо, супер е, не го мисли Blush На мен не ми изглежда голяма разликата във въдицата, тоест отдалеч все си мисля, че не си личи. То и на моя сигурно не си личеше ако не се вгледаш, но аз като го знам и все ми се набиваше Smile

Бухтичка, радвам се , че всичко е наред Heart след последните ти премеждия с липсващи парчета се притеснявах, да не стане някой гаф Joy
Притеснила те е внезапно отворилата се черна дупка у дома ли Joy Той беше готов още преди втората Харли, трябваше да дам знак по-рано може би. В интерес на истината не съм имала фабрична липса от Равенсбургер все още, но съм наясно, че на всички се случва. Май съм имала досега само веднъж от Шмид, веднъж от Black Sea и сега тези двете Магнолии. Другите ми липси все са били втора употреба, предимно от ибей.

# 119
  • Русе
Включвам се с един прекрасен Cobble Hill-Art Nouveau Tiles(Barbara Behr)
Много релаксиращ пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт