Пъзела пристигна !
Започвам да тренирам и да се засичам как се справям с 500 парчета и за колко време ...
От 2-3 години не съм редила , та да видим във форма ли съм още !
Започвам в 20.00 часа тази вечер.

Здравейте, момичета! Най-накрая успях да седна да си попиша с вас
Ужасно натоварена седмица имах, но все пак преполових Гъбите, които Съмърчето ми предаде
Истинско удоволствие
По план трябва да го завърша почивните дни и да почна Къщата ( и те се събраха да пътуват заедно, явно окрупняваме пратките
) За едуката и аз съм на мнение, че са с ужасно хлабава сглобка, все едно само се допират, но все пак ги харесвам заради картинките. 

, ореховките ги забравих и сега ще има цяла седмица да ги мъча сама (освен ако ММ не успее да намине към eleyn тези дни), съединих 3-4 парченца от пъзела, хапнах от на Мона Лиза чудните добруджанки, обмених малко пъзели и се отправихме с ММ уж да купуваме храсти и да разкрасяваме двора. Да, ама в разсадника казаха, че чакат доставка във вторник и най-добре тогава да отидем. И като се прибрахме какво, какво... довърших първия си Eurographics със стандартни части
Същ Трефл, никаква разлика между двата панорамни на двете марки. Обаче картинката е страшно яка, даже кучето е хипи
Не знам как ще го редя това черно, но със сигурност ще си го запазя този пъзел. Много специален жест, адски съм благодарна!
Добре, че е само 500 части.
Май днес ми реши дилемата - не ща го!
Малко куче след голям (т.е. изморителен) ден. Весе, тя се прибра, легна си в леглото и заспа; малко по-късно ме издебна, че седнах на дивана за две минути и се навря при мен. Откърти като някой пор, а така ме погледна като я отвих
В резултат аз съм с половин нареден кръгъл Равенсбургер, за умопомрачителното време от44 минути (без прекъсването с дивана)