Пъзели 52

• 24 631
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Пъзела пристигна !
Започвам да тренирам и да се засичам как се справям с 500 парчета и за колко време ...
От 2-3 години не съм редила , та да видим във форма ли съм още !
Започвам в 20.00 часа тази вечер.  Simple Smile

# 646
GrinningЗдравейте, момичета! Най-накрая успях да седна да си попиша с вас Simple Smile Ужасно натоварена седмица имах, но все пак преполових Гъбите, които Съмърчето ми предаде Simple Smile Истинско удоволствие Heart По план трябва да го завърша почивните дни и да почна Къщата ( и те се събраха да пътуват заедно, явно окрупняваме пратките Grinning ) За едуката и аз съм на мнение, че са с ужасно хлабава сглобка, все едно само се допират, но все пак ги харесвам заради картинките.

# 647
Тони, с тоя Anatolian ме удари в сърцето. Как ми се ходи пак в такова италианско селце. Ще го метна и този в любими.😀
Аз редя бавно и славно първия си Eurographics. Много ми харесват нестандартните парченца!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 10:52 от Kingfan

# 648
Хахаха, вижте на какво попаднах случайно в книгата, която чета в момента:

Много искам да го видя този 2000-ден пъзел с лисички... GrinningHeart Eyes

# 649
Наредиха го за 5 часа....
Пълна излагация съм , а съм тръгнала да се надявам, че ще стигна до финал, че и да се излагам пред цяла България на живо..
Направо ще си отменя участието.

# 650
  • Варна
Абсурд! Като си се хванала на хорото, действай! Никакво отказване. Аз съм на тоя принцип.

Хванала съм сега да редя един много желан пъзел, който взех от групите на ужасна цена, но ми доставя голям кеф. Надявам се утре да го завърша и покажа Simple Smile

# 651
  • София
Аз минах да се видя с групата, които редят сикстинската капела. Хората са чудесни Heart , ореховките ги забравих и сега ще има цяла седмица да ги мъча сама (освен ако ММ не успее да намине към eleyn тези дни), съединих 3-4 парченца от пъзела, хапнах от на Мона Лиза чудните добруджанки, обмених малко пъзели и се отправихме с ММ уж да купуваме храсти и да разкрасяваме двора. Да, ама в разсадника казаха, че чакат доставка във вторник и най-добре тогава да отидем. И като се прибрахме какво, какво... довърших първия си Eurographics със стандартни части Simple Smile Същ Трефл, никаква разлика между двата панорамни на двете марки. Обаче картинката е страшно яка, даже кучето е хипи Grinning

vox, взех си пънкарската обложка Heart Не знам как ще го редя това черно, но със сигурност ще си го запазя този пъзел. Много специален жест, адски съм благодарна!
Весе, и на теб благодарности за чудните цветя на SunsOut! Да има човек лоша памет понякога си е хубаво - видяла съм ги, поискала съм ги, минало време и съм забравила; и хоп - днес изненада: пак ги искам, ама и ги имам, защото Весето още тогава се е сетила и ми ги е заделила Kissing Heart

# 652
  • София
.....съединих 3-4 парченца от пъзела, хапнах от на Мона Лиза чудните добруджанки ......
Така е, като закъснях, няма добруджанки. Но хората са  казали  - Който не работи, не трябва да яде Joy

# 653
Тони, не знам, не знам, дано не те измъчи много. Hug Добре, че е само 500 части.

Аз днес си отворих един любим Зозовил и се наслаждавам.

# 654
Преборих го!

# 655
  • София
На мен ми е страшно интересно да видя докъде сте стигнали с 6000-ника. Успяхте ли да направите първата половина? Simple Smile

# 656
  • София
Stensfild, на този все му се чудя и ту го слагам в Любими, ту го махам, че ми се струва мъка Simple Smile Май днес ми реши дилемата - не ща го!
Kingfan, да ти го метна този анатолиан - назаем или за продан, както избереш Simple Smile  

Скрит текст:
И да ви покажа как изглежда ситуацията под одеалото Simple Smile Малко куче след голям (т.е. изморителен) ден. Весе, тя се прибра, легна си в леглото и заспа; малко по-късно ме издебна, че седнах на дивана за две минути и се навря при мен. Откърти като някой пор, а така ме погледна като я отвих Grinning В резултат аз съм с половин нареден кръгъл Равенсбургер, за умопомрачителното време от44 минути (без прекъсването с дивана) Grinning

# 657
  • София
Тони ако искаш Елена ще ти го дам да пробваш. Не е труден Simple Smile

# 658
  • София
Като остана без някой ден Wink Трябва да взема билет за състезанието, тоест ще има да допълвам поръчката; а и днес си тръгнах с 4 броя Wink

# 659
  • гр. София
Тони, какъв сладък бонбон е твоето куче Simple Smile

Да, и аз ще се радвам да споделите прогреса с 6 хилядника Simple Smile

Този елен го имам два пъти, но не на Равенсбургер, а на китайска марка, като единия вариант са мини части.

Аз не съм редила нищо скоро, даже не помня какво редих последно, май бяха плодовете и зеленчуците на Masterpieces. Имах много тревоги и ангажименти, сега нещата са да кажем малко по-спокойни и се надявам така да си останат и да имам време и желание за пъзели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт