Пъзели 52

• 24 669
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
С приятел на плажа
1000 части
Black Sea Puzzle

Много приятен пъзел. Интересно ми беше как ще  пребора колелото, нали имам проблем с велосипедите Joy И действително и тук то ми беше най-трудната част, но пак се редеше супер приятно. Останалото само се нареди, много бързо му видях сметката.

# 631
Много сладък:) Запиши ме, ако решиш да се разделяте.

# 632
  • София
Мона Лиза много е приятен колажа на Равенсбургер. Утре ще го нося, който го хареса да го вземе от записаните Simple Smile

# 633
  • София
Йоанко, кой от четирите беше най-малко лесен за теб? Аз само за този последния (и аз го редих последен) мога да кажа, че не се редеше сам (заради розите, разбира се).

А утре кога е най-добре да се появя, за да видя най-много хора? Нещо по към обяд, примерно?

# 634
Gibsons 500 части - Tropical

# 635
Не знам, Тони, май този, който аз бях купила ми беше най-тегав. Но като цяло и четерите не са от трудните пъзели. Много приятни за редене бяха.

# 636
  • София, България
Тони, мисля че към 13 часа - 13:30 ще сме там повечето, обикновено от 11 натам се точим.

Пак да кажа, този Колаж е уникално як и лесен, явно от едновремешните Равенсбургери, хлабава сглобка като Едука, но парчетата чаткат като пластмасови и са много, много приятни. Така че, дори и да не е съвсем ваш стил, поне се реди супер бързо, буквално за 2-3 часа.

# 637

Благодаря на Сали за възможността да наредя тази красота! Изключително приятен за редене и по-лесен от тези, които обикновено редя. Клоните естествено ми бяха най-трудни, най-мразя да редя клони и дървета. И затова все пейзажи си харесвам.  Да ми се чуди човек... Wink

Виждам, че съм последна в списъка, така че, Сали, пиша ти да се уточним как да ти го върна.

# 638
  • София, България
Ейй, Винарната завърши пътешествието си! Сали, наистина това беше един прекрасен пъзел, благодаря!

Чудя се къде изчезнаха някои пъзели, които не съм виждала с месеци: Крайбрежен, Котетата, Скритите форми.

# 639
Скандинавска идилия 500 Ravensburger

Градински гости 500 Ravensburger

И двата бяха удоволствие за редене. Happy , благодаря, най-накрая ще стигнат до теб.

# 640
  • София, България
Страхотни са Весе!

# 641
FreshBreeze, има фини кракелюри, но на мен не ми помогнаха. Обаче за разкош, на едно място стават поне 3 парчета Simple Smile
Та след такова чудо, всичко е лесно и приятно. Половин година по-късно една ваза с ириси на Ван Гог на d-toys ми се видя толкова лесна, че си купих и ваза с рози Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 19:09 от anp

# 642
  • София
Един Анатолиан от мен. На тази оскъдна светлина, толкова качество на снимката (не слагам филтри аз). Цветовете са супер! 

Весе, много яки пъзели!!

# 643
  • Тополовград
Много моля ако някой има за продаване  пъзела на Blak sea  винарската за продаване да ми пише искам да го наредя.

# 644
И последният е готов

По принцип нямах намерение да редя този и с пеперудите, но нали са в мен🙂

Общи условия

Активация на акаунт