Пъзели 52

• 24 676
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Evevce, за D-toys e важно едно: Започваш с Дамата с хермелина (445 черни вътрешни парчета). Оттам насетне никой пъзел няма да ти се опре Wink

Хаххх, разсмя ме! Гугълнах го пъзела да видя предизвикателството. Явно доста са го приели, защото е изчерпан в Озон Smiley Черното монотонно ли е, като че има някакви бели точкови разнообразия на черното?

# 616
И мен. Аз на това хоро се не хващам вече. Миналата година с Фламингите виждах цяла седмица розово. Излизам навън - розов тротоар, розови хора ... Последно с тия Лисици запецнах, там пък 500 парчета червено и вдигнах флага, добре че Евето се отзова.

# 617
И мен. Аз на това хоро се не хващам вече. Миналата година с Фламингите виждах цяла седмица розово. Излизам навън - розов тротоар, розови хора ... Последно с тия Лисици запецнах, там пък 500 парчета червено и вдигнах флага, добре че Евето се отзова.

Ох, съвсем се разсмях вече Smiley Smiley Благодаря!

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 17:04 от FreshBreeze

# 618
Дано имам късмет да се класирам за финала , но ако се класирам остава въпроса какво да правя втория билет.... 😄😅
Ако се класираш с първия може да участваш с втория само за кеф. Дори и хипотетично да се класираш два пъти, мисля че няма да ти изпратят 2 пъзела или поне не би било редно.

# 619
  • София, България
Много сте забавни, мили мои дами! Разсмяхте ме и мен!

# 620
Бухтичка, с Мики и Мине направо в сърцето ме простреля Joy
Чудя се дали да отворя пореден Кинкейд или да почна 13 000. Ама май ще ходя утре да го довлача него, дойде му времето.

# 621
Да се похваля , че поръчах пъзел и го очаквам другата седмица.

# 622
The Gardener's cupboard 1000 Ravensburger

Нетипичен за мен. Но трябва да се подготвяме за всичко. Свободен е.

# 623
  • София
Аз започнах един Анатолиан и освен него имам самао един панорамен на Eurographics. Чудя се дали ще успея до събота да остана без пъзели, но май нямам шанс, трябваше по-рано да реша да пробвам Grinning

# 624

Clementoni, 500 части🦋
Беше си труден и не много мой тип пъзел, но го преборих:)

# 625
  • София
The Gardener's cupboard 1000 Ravensburger

Нетипичен за мен. Но трябва да се подготвяме за всичко. Свободен е.
Весе, искам го. Донеси ми го в събота Simple Smile

# 626
Mimmok, имаш го. Много се радвам, че ще се видим.

# 627
Много хубави пъзели показвате, момичета! И аз вече не съм редовна, но поне не спирам да ви чета. Боря отвреме навреме и някой пъзел, но нещо не ми се получава много. Отворила съм един елен на Равенсбургер и трета седмица го бутам, голяма мъка Grinning

# 628
  • София
А аз отворих пътуващия Равенс на Мона Лиза много приятен пъзел.

# 629
Готова съм и с последния от скритите обекти. Много ми хареса серията.

Общи условия

Активация на акаунт