💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 121
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за темата.
Значи Явор и Виктория наистина са се разделили може би след Смени жената.Тя там наистина показа,че ѝ е важно да сключат брак.Той пък докато я спечели разни помпозни жестове и после... не ще да се жени.Simple SmileСтранна работа.
Те двамата с Петър са най-големите хубавци,макар че и онзи плейбоят е бил хубавец,не че сега е лош.
Жените им не ми допадат чисто визуално,а Виктория определно си кифлее.Иначе смятам,че има любов и в двете двойки.
Ванката е невероятен образ.Наистина консервативен и старомоден с някакви си негови норми от които не се отклонява,но...определено има чувство за хумор и талант за него.Скечовете бяха страхотни.
И всички участници с ролите си.
Засега почти никой не ме дразни,само малките(и по скоро девойката,тази която много го целува...).
Госпожа адвокатката е забавна засега,но не я знам как ще реагира в стресова ситуация,малко хиперактивна ми изглежда.
Пробвах се в Сървайвър,но май Един за друг печели и повече ще съм тук,много се смях.

# 121
Само да вметна, че на нова плей се качват и се гледат от чужбина.
Колко пъти сте пробвали да гледате от чужбина риалити по Нова плей?

В чужбина Нова плей отваря само новините, сутрешните блокове и публицистиката. Никакви филми, сериали и форматни предавания. Права̀та са само за територията на България.

# 122
А пък и да може да се гледа какво ще пречат линковете да питам аз?!Все може да са в услуга на някого и не прави чест да се обезценява така труда на Мари.

# 123

Плевенчани те са ми градски, моля ви не всички сме такива.

"Плевенчани" мисля, че просто имат жилище в града.
Корените им ми се струва, че са от Буковлък, Бохот или Мечка... Щом си от Плевен, разбираш какво искам да кажа Stuck Out Tongue Winking Eye
Инфлуенсърите са ми крайно неприятни.
Противно на очакванията ми, но Зайн и Виктория ми харесаха.
Все още е рано да си съставя мнение, но със сигурност няма да харесам инфлуенсърите и ромите.

# 124
  • София
Само да вметна, че на нова плей се качват и се гледат от чужбина.
Колко пъти сте пробвали да гледате от чужбина риалити по Нова плей?

В чужбина Нова плей отваря само новините, сутрешните блокове и публицистиката. Никакви филми, сериали и форматни предавания. Права̀та са само за територията на България.
За сега гледам.

# 125
  • София
Най-много ми допадат Виктория и Георги - малките от Бургас, интересни са ми и Вики и Явор. Милена ми се видя симпатична и трябва да осъзнае, че това със следенето на локациите не е нормално, не знам защо го търпи, той е този, който трябва да ходи на психотерапевт, ако не успява сам да се справи с тази ревност. Галина и Владимир въобще не ми допаднаха с това, че си държат кучетата на вериги. Подозирам, че ги развъждат и затова са им толкова много, едното беше кокер шпаньол. Не ми хареса и това с тези турски и индийски сериали, няма лошо, че ги гледа, личен избор, но не мисля, че е нещо, с което човек да се хвали и да го вкарва в ролята на принцеса. И ние тук си губим времето, но не бих го вкарала във визитката си за предаване.

# 126
Миналата година побвах, и от ЕС, и от Турция да пусна... Не става. Изписва "За съжаление тази продукция няма права за излъчване във вашата страна". И това беше за Хелс Китчън, за Черешката, за Един за друг, за всякакви сериали...   Можеше да се гледат само Новините, Здравей, България, Събуди се, Пресечна точка, На фокус и разни подобни с плямпане в студиото. А и тях не бих гледал от Нова плей, защото ми скъсват нервите с рекламни блокове през 5 минути. Ако искам новини, ще си пусна в youtube По света и у нас. БТВ+ и Нова плей са ад за гледане.

# 127
Благодаря за линковете, от чужбина Nova Play на мен специално не ми се отваря, "недостъпна за вашия регион".
Аз обикновено го гледам на тези линкове, безплатно, без регистрация:
 https://www.nu6i-bg-net.com/
https://playtube.tv/
www.vbox7.com
==============
Сега за новите участниците малко:
Иван още във визитката си каза, колко мрази инфлуенсърите  и очаквам да се разговорят с Петър и Радина. И аз като Ани Владимирова, очаква Иван да избухне в един момент.  С тази негова страст към коли, дали жена му ще може да смени гума на кола, ако се наложи?
Галина и Владимир - Симпатични са ми, за сега, интересно ми е да сподели какъв потенциал вижда за селото Червена вода. Интересно ми е какви са им мотивите да живеят на село, искам да разбера какво е 'взел' от Лондон Владо? Тя ми е интересна, на стари снимки ми изглежда различна, ще кажа, не е същата жена, интересни са ми предишните и връзки, тя самата се притесни доста, като я запитаха от колко члена е семейството? Тази голямата дъщеря, малко изолирано ми се вижда момичето, дано да е щастиво. Не разбрах учила ли е нещо, сигурно не и е останало време. И този зоомагазин - интересно ми е в селото кой го посещава, че да се издържат 5 човека от него. Принцеса, ама гледа турски/индийски сериали, иначе много обичам хора, ставащи късно.Интересна ми е Тъщата в случая, представям си я някак соц, щом дъщеря и ще става кметица, това не може да не е дошло някак, от семейната среда. Сигурно са политически активни. Дали и те са в селото или в Русе? Въй?
Виктория Кузманова и Явор - не знаех, че в толкова предавания са участвали, ще гледам специално "смени жената" (ако имате линк, кой епизод?). Момичето е в светлината на прожектора, танцьорка, маникюристка вече.
Има хубаво тяло, малко къс крак ми се струва, но в лицето май е доста пипната, тя  изкуствените мигли не сваля от 2011, сякаш сега е по-хубавка със светла коса, на мен с абаносоваа не ми допада, и още повече, почерняла. Устните са много напомпани, скулички, даже зъбите дали са и естествени не знам. Много хора в шоуто имат даже неправилни захапки, но са ми по-естествени и симпатични.
Исках да я видя като нормален човек, ми по-симпатична е, първата снимка 2015, следващите 2011 на третата снимка даже не ми допада какво излъчва, ама изкуство, фотография... (село Мечка Simple Smile ли беше?)
Скрит текст:

Иначе за спортни игри са идеално подготвени и двамата.
Виктория и Георги, наистина има нещо от Анселита в това момиче!  и Георги е симпатяга, ето това е една влюбена двойка. Само не ми е ясно след 5 год да разбере, че счетоводството не е нейното нещо, не е ли твърде късно? Няма вид на счетоводителка наистина, и по-хубаво. От Бургас, но живеят в София, май много двойки в крайна сметка живеят в София.
Димана и Христо - радвам се, че има и блондинка в шоуто, винаги една мекота се придава, помните Искра, дори  Дени (или Дани). Харесва ми и това, че се влюбила в учителя си, след като майка и била директор, а баща и - къде беше, в полицията? С мъж пожарникар нямаш проблеми в игрите, достатъчно и тя да е понаправиля някое упражнение. Много хубаво се държеше с дечицата в ДГ. Позитивна е, естествена.
Милена и  Цветелин - много ме изкефи как говореше на китайски. Много труден език и много ценно е да се знае. Една моя позната знае китайски и ми е разказвала интересни неща за там, от общуване с нейни чат-познати. Видях, че са зодии  Телец и Дева - значи земни хора. Малко ще им е трудно на спортните изпитания, дано не ги изгонят рано.

# 128
Много са ми красиви на мен Явор и Виктория. Ясно е, че тя е яко пипната, но някакси всичко и седи добре. Дано и се сбъдне мечтата Явор да и предложи брак.

# 129
Хиляди благодарности на Mari_mar за линковете. И аз не мога да отворя новаплей от Белгия.
Много са симпатични Виктория и Георги, най-хубавата двойка досега.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 17:49 от bonbonka6

# 130
Много са ми красиви на мен Явор и Виктория. Ясно е, че тя е яко пипната, но някакси всичко и седи добре. Дано и се сбъдне мечтата Явор да и предложи брак.

Странно, на мен пък и двамата са ми грозновати и не знам освен в бюста къде е пипната Виктория, но свлаченият ѝ нос определено се нуждае от корекции. Неговият нос също е странно извит, но това може и да се дължи на някаква травма, ако например практикува бойни спортове. А и честно и двамата имат глуповато излъчване.

# 131
Е, красотата е нещо субективно все пак.

Странно, на мен пък и двамата са ми грозновати и не знам освен в бюста къде е пипната Виктория, но свлаченият ѝ нос определено се нуждае от корекции. Неговият нос също е странно извит, но това може и да се дължи на някаква травма, ако например практикува бойни спортове. А и честно и двамата имат глуповато излъчване.

# 132
Изненада
Скрит текст:

Аз чакам да видя Артьом и Кристина, нищо не знаех за тях до днес, но може би ще е интересно и такава двойка да има. И тя ли е била адреналинка?
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 18:25 от Pepina_n3

# 133

Не са се явили на Мис и Мистър Свят и не виждам да имат такива претенции в такъв формат реалити.

# 134
  • Mediterraneo
Изключително съм благодарна за линковете от всички риалитита, които качва Мари. Преди време, само за известно време, Нова плей се отваряше в Испания, отдавна е невъзможно. Та на мен са ми от полза.

Общи условия

Активация на акаунт