💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 383
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 135
Те двамата с Петър са най-големите хубавци,макар че и онзи плейбоят е бил хубавец,не че сега е лош.
Жените им не ми допадат чисто визуално,а Виктория определно си кифлее.Иначе смятам,че има любов и в двете двойки.
кой е Плейбоят?

# 136
Определено този епизод беше забавен, ако беше и по-кратък щеше да е перфектен. Дългите еднообразни "игри" мечтая да бъдат съкратени.
Явор и Виктория никъде не съм ги гледала, не ги намирам за красиви, дори се изненадвам от вашето възприятие. Но както сте казали красотата е субективна.
Харесаха ми младоците от Бургас живеещи в София.

# 137
  • На морето!
Записвам се, ще гледам на запис и двата епизода.

# 138
Този сезон каста е много симпатичен, много се смяхме на първите два епизода. Има няколко участника, които не са ми симпатични, но ще изчакам няколко епизода преди да реша кои харесвам и кои не. Като група са весели, позитивни, забавляват се, търсят симпатии и се опитват да се сприятелят. Ще го следя това предаване, много е приятно.

# 139
Чак сега изгледах и ви изчетох.Бургазлии ми харесаха на мен и са моите фаворити този сезон.
Много по забавен беше този епизод,без рекламите още повече.Хареса ми,дано остане все така позитивно и забавно до края.
Както казах приятел е колега на Александрина и да от Буковлък е и била кибритлийка,та ще я видим и нея.

# 140
Пепина, ами нали жена му докато разказваше как са се оженили и го титулува така, а след това и другите казаха, че бил скрита лимонка.За последната двойка става въпрос(жената говори китайски) не им помня още имената.

# 141
  • софия
Добре, поправям се. Сървайвър не струва, вчерашният епизод беше много забавен. Даже мм се загледа. Симпатични са ми Явор и адреналинката и младата двойка от Бургас. Кандидат кметицата нещо не ми допадна.
Последните 2 двойки съм ги проспала 🙈

# 142
  • Велико Търново
Аз пък съм пропуснала - коя е кандидат-кметица?

# 143
  • софия
Жената от Русе. Нали искала да стане кмет на селото, в което живеят. Написах я така, понеже още не съм ги запомнила по име.

# 144
Тези с кучетата, котките и папагалите ли са от Русе?

# 145
  • Велико Търново
Аха, дето живеят в Червена вода. Някой се чудеше какво намират в селото. Ама за да е кмет, трябва да е жител на населеното място не-знам-си-колко-години. Пък и как ще гласуват хората за нея, ако не я познават? Затова са там - и заради уседналостта, и за да печели електората.

# 146
Тези с кучетата, котките и папагалите ли са от Русе?
същите, симпатични са ми и двамата, а историята им на това как е започнало всичко ме разсмя много Satisfied
младата двойка от Бургас са ми любимци за сега, напомнят ми на мен и приятеля ми хаха

# 147
Нещо не ме изкефи Радков с превъзнасянето по Ванката.
Голямо чудо.
Учителите с какъв акъл си разказват в подробности историята.
Големия Казанова Цецко, и жена му пърха покрай него, нищо че е била номер 35. Или 53?.

Симпатизирам на Явор и Виктория.
На пръв прочит.

# 148
И на мен ми беше малко странно защо биха си обяснявали такива неща от връзката..не ми се мисли какво ще става като се върнат в училището Sweat Smile дано имат ученици, които са широко скроени и не биха им се подигравали.

# 149
Ох, настръхнах с тези, които си споделят местоположението, много е плашещо. Извинявам се, но още не съм запомнила имената на участниците.

Общи условия

Активация на акаунт