💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 401
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм впечатлена от свищовлийката, че знае китайски.
Ако го знае де, защото аз като не го знам много хора може да ме впечатлят, че го знаят като си говорят нещо измислено Joy
Но за малък град, в който няма чак толкова възможности, добре се е реализирала.

# 151
дори това, че им показват отвън блока/къщата пак ми е плашещо. как въобще продукцията ги мисли тия неща

# 152
Добре де тия дето се следят нали работят в едно училище ,колеги са ,засичат се предполагам из училището, какво точно си следят се чудя

# 153
Той я е следил, едно време. Ревнувал я е, разделили се, после пак се събрали, след като тя му поставила ултиматум.
Все ми е на ума, че не продължава да я следи. А тя с такава жар говори за него.
Наивна е.

# 154
Аз съм впечатлена от свищовлийката, че знае китайски.
Ако го знае де, защото аз като не го знам много хора може да ме впечатлят, че го знаят като си говорят нещо измислено Joy
Но за малък град, в който няма чак толкова възможности, добре се е реализирала.

Знае го и има прекрасно произношение. Въпреки че съм живяла и учила в Китай, тя говори мнооого по-добре от мен. Силно ме впечатли!

# 155
Той я е следил, едно време. Ревнувал я е, разделили се, после пак се събрали, след като тя му поставила ултиматум.
Все ми е на ума, че не продължава да я следи. А тя с такава жар говори за него.
Наивна е.
Ясно,благодаря за разяснението. Снощи последния половин час не успях да гледам внимателно, та разбрах че са колеги ,но изпуснах повечето от историята им

# 156
  • София
Продължава да я следи, но вече е спокоен и не прави скандали, достатъчно му било да я гледа по местоположението къде е.

# 157
всички предавания почнаха наведнъж и се загубих в графика...таа, кои дни ще дават един за друг? Sweat Smile
само петък и събота ли?

# 158
Не, в сряда, четвъртък и петък

# 159
  • Пловдив
Записвам се в темата. Гледах и двата епизода, но засега фаворити нямам. На външен вид най -много ми хареса може би младата бургазлийка,а момичето от Свищов е било много красиво като по-слабо.

# 160
  • Далечният изток
И сега я следи, но не било от ревност каза, а от загриженост... Ужас.

# 161
Много се смях на Иван, че не дава епилация! 
И, че жена му е 40%, а колата - 60%.
Това, че си събува пликчетата на обувките преди да влезе в колата също. Манияк.
Толкова чак не е талантлив, ама Краси трябва да се опре на някой.  Петър и Фео също играха във всеки етюд.
Иначе как Краси ще си припише, че вдигнал рейтинга на шоуто. Малко като жаждата за слава на Рачков. Пък и жена му, току виж я вземе Гала. Simple Smile  и нея.

# 162
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Учудвам се, че Виктория и Георги от Бургас събират толкова позитиви, като дори в първата игра се видя колко ограничена и разглезена е тя, а той всячески се опитва да ѝ угоди. Да не говорим, колко мечтае да е известна и да има много последователи в Инстаграм.

Яница/Момчил2

# 163
Ох, тези пък кои бяха? JoyЩе ги научим, но сега...

# 164
  • Далечният изток
Първа страница, втория пост...

Общи условия

Активация на акаунт