💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 413
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 165
Двойката от Кюстендил-много ме разсмяха.А Иван е такъв шемет😂

# 166
  • на село
Аз да попитам- какви са тези Артьом и ква беше?
И с какво са извести, че се споменават постоянно и се очаква влизането им.

# 167
  • София
Участвали са в предавания за пеене, Кристина стигна напред в Гласът, той там ѝ предложи брак. Иначе са инфлуенсъри и така се издържат.

# 168
Извинявайте, не се сдържах:

https://www.youtube.com/watch?v=lIUEo-J0CE8

# 169
ММ категорично ми забрани да вдигам рейтинг на предаване, толериращо ромите..та, явно от тук само ще наваксвам, чат-пат ако пътувайки за работа успея да видя някоя игра.

Иначе, за сега си нямам фаворити.

# 170
ММ категорично ми забрани да вдигам рейтинг на предаване, толериращо ромите
Расизмът не е полезен за никого

# 171
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Не ми хареса премиерния епизод, голяма скука. Не можах да си харесам нито една двойка, което е сефте за 4 сезона. Гледал съм всички епизоди на всички сезони и такива греди не е имало досега.
Дано утре влезе нещо по-интересно. Май по дифолт ще съм си за Явор Зайн и Вики.

На Радкови им отделиха близо 40 минути, чак пък толкова за едни водещи е прекалено.

Хм, нали двойките щели да бъдат 12 или не съм разбрал нещо? Защото Емо каза, че утре ще влязат 6 нови двойки, а нали Краси и Станислава уж щели да бъдат водещи. И остават 11, нещо не ми излиза бройката. А може и да не са точно водещи, ще видим, защото кога е било това близо цяло футболно полувреме да ни занимават само с новите водещи, че минаха и през играта. Представям си как Димо и Ралица плуват до понтона и минават торнадото...
Не съм гледал никакви интервюта и гастроли по предавания, защото не ме интересуват колкото Сървайвър, Фермата и Игри на волята, където гледам абсолютно всичко. Така че коментирам само видяното от снощи по НОВА. Та не знам, според мен няма да са просто водещи (твърде много време им отделиха). Абе все тая, ако са участници не искам те да спечелят.

За двойките накратко:

Радина и Петър - от малката София (Люлин)
доста пренавити, Петър не умее да губи. Но пък са позитивни и имат потенциал. Но трябва да се отпуснат. Прекаляват с този инстаграм и тик ток. Имат дете на 2.5 г. и най-голямата гордост са 100 хил. последователи в тик ток. ''Чудно''
-
Александрина и Феодор - тези от Плевен май бяха. Доста ми простеят, особено Александрина. Неприятни са ми засега, но и те имат потенциал за игрите.
-
Габриела и Десислав - много са ми лигави, особено Габито. Все едно са на 12 г. От Габче-гадче може да изстискаш 100 кила захар, бляк. Не разбирам какво говорят, моля за субтитри!
-
Поля и Здраво от Варна - такова пък чудо не бях срещал. Оженили се, после се развели, ама са заедно?! Луда работа. Здравко отговаря на профила на тих насилник. Неприятна двойка.
-
Надежда и Симеон - голямото добро утро от Хасково. На доктора трябва да му вадиш с ченгел думите от устата, а адвокатката не спря да одумва хората. Изказването и за това, че семейство без дете не е семейство е скандално. И с тези кашони и пликове бяха потрес. Дано ги изгонят колкото се може по-скоро.
Напълно подкрепям написаното от  Diavolo
Сега изледах и двата епизода, но фаворити нямам.
На първо четене като че ли клоня към Димана и Христо.
Все пак ще изчакам да минат няколко игри да видя как се представят двойките.
Светнах се, че е много важно да имам тик-ток, не само аз, ами децата ми, внуците ми,
съседи, роднини и "вся остальная сволоч".....
Не разбрах защо дрехите на адвокатката бяха в кашони, сакове и сакчета...
Може би изоставам от модата.....
Диалектът определено ме дразни. На силистренсия "лигоч" нищо не му разбирам....
с другите до някъде се справям...
Определено епизода от 18.02.беше много по-забавен и лесносмилаем....
Скечовете бяха добри, изпълнителите също.
Ванката е върла консерва, но пък е забавен.
Това за сега....

Сървайвър определено ще го пропусна.
Ергенът не съм го гледала така че ще пропусна и него....
За "капките" не знам още....

polin_a, моля да ме извиниш за невежеството, но кой е този дето ръмжи в клипчето......
Издържах геройски до 1.09 минута. Не съм се намразила толкова че да  мога да си
причиня този кошмар до края....

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 22:53 от tutulina

# 172
  • на село
Радвате ме как им посочвате имената и казвате кой какво, въобще не запомних имена и трябва само да поглеждам първия пост.
Диалекти не ме дразнят, всичко разбирам, само да не говорят бързо Joy

Нямам фаворити, то е рано още.
Това за тик ток беше мега тъпо, че то покрай мен 10 годишните се занимават с него.

Ще се гледа, аз почти всички сезони съм гледала, долу горе редовно Grinning
Също и Капките, направиха добро начало.
Очудващо тази година съм на Нова, а по принцип гледам Бтв, но с този Съвайвър и Ергенът- това пък, самият замисъл не може да ме накара да го гледам, 20 жени за един мъж Angry

# 173
Не знам остават ли старите правила, или одобрението на Къщата ще има по-голям дял при напускането?
Ще показват и време на екрана- но като гледах първите два епизода, по-скоро не.

# 174
  • SF
Време няма как да се показва, защото реално не ни показват абсолютно цялото изиграване на двойките от старта до финала. Има рязане, сглобяване. Епизодът трябва да е около 10 часа, ако ще ни пускат часовници.
В следващата игра ще държат въжета с тежести. Възможно е някои от играчите да са ги държали и 3 часа тези тежести. Няма как да бъде излъчено такова нещо.
Кой как е минал по трасето, ще се доверяваме на водещите и техните коментари. Друг избор нямаме.
И в Сървайвър има сглобка и не показват от-до.
Спортно-състезателният характер на игрите е от значение като краен резултат. От протичането на самата надпревара се показват само най-интересните моменти.

# 175
Втората вечер повече ми хареса, по-колоритни двойки, върна се живеца малко. Най-приятни и нормални са ми младата двойка от Бургас май беше - юристът и сладкарката. Много ми се гледаше някаква възпитана, интелигентна двойка, по възможност с малко или без диалект и без нарцистични простотии тип Иван Grinning Жалко, че останаха последни, което означава, че скоро може и да си тръгнат...

Другата двойка, която е що-годе приятна е Виктория и Явор, но там имам някакво усещане за фалш, ще видим. На него защо му е толкова важно да НЕ й предлага брак казаха ли?

И стандартно това, което ме разочарова е почти еднаквите игри с предни сезони и повтаряемостта, което ми е важно. Краси също мисля, че ще катализира простотия, която уж трябва да е смешна, но няма да ми се гледа. На кантар съм между Сървайвър и Един за друг кое да продължа да гледам.

# 176
Много се забавлявах на съботния епизод. Определено втората "порция" двойки са по цветни и интересни.

Александрина и Иван , определенно ще ми бъдат интересни за гледане. Обаче в по спортните изпитания ще видят зор според мен.

Виктория и Явор, не че ме дразнят , но обиколиха почти всички родни реалитита. Смени жената, Максимал Ривенч, сега Един за Друг....

Галина и Владимир,  нещо в тази жена ме притеснява. Сякаш не я слуша много главата Grinning Но също интересни за гледане. Това , което не ми хареса, че всичките им кучета бяха на синджир.

Виктория и Георги. много ми е симпатично това момче, при нея леко ме дразни пискливия тембър. Но ми харесват Simple Smile

Милена и Цветелин, тоя пък какъв плейбой е бил? Или е такъв само в нейните очи. Ще ме следи, ай стига.
И тези , че се е променил да ги разправя на някой друг. Това си е жива болест, за която няма лек.

# 177
Аха, дето живеят в Червена вода. Някой се чудеше какво намират в селото. Ама за да е кмет, трябва да е жител на населеното място не-знам-си-колко-години. Пък и как ще гласуват хората за нея, ако не я познават? Затова са там - и заради уседналостта, и за да печели електората.

Там са защото в последните 10 години Червена вода е чудесно място за млади хора с деца. Хубаво голямо и уредено село на 10 км от Русе. А те като емигринти са решили, че къща с двор е добра инвестиция вместо да живеят в града. Това, че ще ставала кмет...айде нека си помечтае Smiley

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:49 от Cafelate

# 178
Гледах на запис втори епизод. Бая се посмях с Иван, сълзи ми потекоха.
Виктория и Явор са симпатични, но той нещо не ми харесва. Много думи, никакво действие спрямо нея.
Бургазлиите са красиви и влюбени.
Свищовлиите са ми леко странни.
Учителят и ученичката ми харесаха.

Забравих русенлии. Много е модерно да си в къща до града. Но това не е за всеки.
На мен тази жена ми е толкова различна на снимките като по-млада. Припомних си русенския диалект, вярно че и-кат, ама тия направо ми идват в повече.

Буковлък обяснява много. И айде да не извиняваме лошо възпитание с избухливост. И аз съм избухлива, но не крещя по хората, защото не е възпитано.

Айде ещ чакаме новия епизод, дано е интересен.

# 179
Много ми хареса. Със сълзи се смях. Мъжът ми и децата гледаха Сървайвър в другата стая - пълна скука. Присламчиха се към мен, да видят защо се смея ... хайде Ванката на повторение. И отново дружен смях.
Когато го карат да играе, не е така забавен. Но в естественото му състояние Иван е супер смешна находка. Нямам търпение за следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт