💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 591
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 055
Отговора на въпроса за сексито е Вики и Явор .. хора ,хора , какви отговори давате не знам...

# 2 056
Злоба... Не бе, жена! Просто сте кофти хора, не те харесват. Обожавам просто когато всичко се обяснява със злоба и завист, колко трябва да си ограничен.

# 2 057
На Радка мозъчето и се е сварило май! Ма то е видно, постоянно се коментира по тази тема, и обвинява Пепчо🙄

# 2 058
  • Пловдив
Уоу, всички каналджии са се събрали.
И аз като чуя думата завист и ме избива на скука.

# 2 059
  • София
еее браво, хареса ми на Сани отговора- Арти и Криси са феноменални

# 2 060
Голямата изненада от тази игра е Димана. Мислех си че е към страната на Радина, но явно не е така 😳

# 2 061
  • София
Не е изненада, Димана никога не е била от лагера на лалугерите

# 2 062
Димана е учителка, мисля в градина или начална. Плиткови газ пикаят, колко трябва да си ограничен, че всичко да обясняваш със завист и злоба. И колко печели един шпакловчик, че са все на почивки?

# 2 063
Божеее, тъпаците имали стратегия.  Жалки са тия двойки, казвам ви. Повече започвам да симпатизирам на Поли и Здравко, тя е свестно момиче, а и той св показа като нормален и търпелив мъж последните седмица-две, в началото ми се струваше по-нервак.

# 2 064
  • На морето!
Много е противна позата на наивна добрячка на Сани. Такова овчедушие никога не ми е харесвало, дори откровената злоба на Ради предпочитам пред нея

# 2 065
Най-неискрени са Сани и Ванката, ако нашата "конспирация" с нагласените победи е вярна.

# 2 066
  • Пловдив
Блатовете му били сухи абеееее ей ......

# 2 067
Много е противна позата на наивна добрячка на Сани. Такова овчедушие никога не ми е харесвало, дори откровената злоба на Ради предпочитам пред нея

Ами да! Подли и елементарни хора, направо простовати.

# 2 068
Габи  се контролира от Ради.Крещи,вика,прави се на интересна и прикрива меркантилност и простотия. Много ми хареса Георги,когато  не се поддаде на рекета на Пешо и Ради,когато искаха да му наложат мнението си и да гласува срещу Алекс и мъжа й мисля.Преоткривам го това момче.Много е свестен,честен и смел!?А Ради я виждам как  мами Пешко ей така, миличко му слага рогца и се прави на светица,а той се носи на розови облаци.Лицемерна и подличка е.Тяхната двойка ми е неприятна.Жалко за Алекс и мъжа й.Достойни са.За втори път продукцията помага на Иван и Сани.Почти съм сигурна.Иванчо се е закачил за Пешко,усещайки откъде духа вятъра.А Димана също е честна и смела.Браво на нея!

# 2 069
  • Където морето целува небето...
Иван се вписвал повече от Арти и Криси, а Здравко и Поли били ремарке. Да продължава с малките залози и да бута до финал. Сани много се промени. Яд ме е за Поля и Здравко, че ще са номинирани. От тук вече коалицията ще гони с мнозинство.

Общи условия

Активация на акаунт