💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 668
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 040
Е нали Радина казваше, че не трябва да има никой обиден. А после казва кой какво разочарование е...

# 2 041
Габи май наистина има право . Може би е наистина трябва да целиш да загубиш и умишлено да даваш грешни отговори , за да не си в лоши настроения с хората и да отпаднеш.

# 2 042
Влизам да кажа, че се чудя, ама това Габче що си слага тия ретро украшения по главата, изглежда страшно нелепо.

Радина супер много съска, жлъч и злоба на кило!

# 2 043
Габи май наистина има право . Може би е наистина трябва да целиш да загубиш и умишлено да даваш грешни отговори , за да не си в лоши настроения с хората и да отпаднеш.
Зависи преди в какви отношения си с хората, пример Криси и Арти няма смисъл да лъжат, докато Габчето я разбрам😉

# 2 044
Не стига, че с влизането си се представи кат шеф у вилата, опита се да създаде коалиции, сега недоволна Пепковица.

# 2 045
О, Сани се промени на 180 градуса. Когато отговора е извън коалицията, отговаря без да мисли, а иначе хленчи

# 2 046
Поля щеше да се разплаче, стана й неприятно и обидно, че я смятат за скучна.

# 2 047
На Саня само един негативен въпрос и зададоха.

# 2 048
  • На морето!
Радина и Пепи губят с всяка следваща седмица. Тя влезе, за да популяризира канала си, но отблъсна хората. Пирови са техните победи.

Саня доста глупавичка.

# 2 049
"Какво е ерудиран?" 😁

# 2 050
Викси и Георги също имат канал.

# 2 051
От това, което ни излъчват Радка изглежда много по-лоша от Пепо.
Виктория е много плоска, подозирах го но  днес ми се затвърди мнението. Аутфитите ѝ(днес по изключение е облечена) изказа ѝ на синхроните, а с посочването на ерудитите ме довърши. Май ще си седи при Явор и си е баш за него, а я съжалявах.
Аз съм против Р/П, но не съм за А/К.
Май никой не ми харесва изцяло и двамата.

# 2 052
Малеее РиП газ пикаят...тооолкова си личи кой им играе по свирката...с всеки ден ми стават по-противни

# 2 053
  • Пловдив
Май само Ванката и Сани ще си вземат играта.

# 2 054
  • софия
Браво на Криси за искрените отговори.
Саня казва, че Поля е скучна, а тя самата каква е? Ако мъжа й не е такъв шут отдавна да са излезли и да сме забравили за тях.
А Димана пък каква учителка е?! Та тя е доста глуповата...

Общи условия

Активация на акаунт