💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 531
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 210
Поля и Здравко от Варна са в токсична връзка и всички го усещат. Около тях се носи кофти енергия, тегава. Той пък нищо хубаво не каза за нея този човек и съм сигурна че и извън игрите винаги темата на разговор са нейните недостатъци. Тъжно....

# 211
  • на село
" Аз, че харча, харча, ама не е много "
То и аз така, ама не съм питала моя мъж дали ме мисли за прахосница Joy.

Младите от Силистра ми напомнят на мен и моя мъж преди 30г, аз с ОКР за подреждане и чистене и като измрънкам нещо, ама аз готвя и чистя, ама готви само скара и чистил веднъж на високосна.
Че и нашите му се връзваха  Grinning

# 212
Поля и Здравко от Варна са в токсична връзка и всички го усещат. Около тях се носи кофти енергия, тегава. Той пък нищо хубаво не каза за нея този човек и съм сигурна че и извън игрите винаги темата на разговор са нейните недостатъци. Тъжно....

Ми той е темеруд пълен.

На мен за момента Люлин са ми много анти
той Нарцис - тя простовата ..а двамката се имат за топа ..Хелоуу

# 213
  • Пловдив
От анонса утрешния епизод се очертава по интересен от днешния,който лично на мен ми беше скучен.

# 214
Стана ми жал за Алекс. Иван никаква емоция в него.

# 215
Стана ми жал за Алекс. Иван никаква емоция в него.
Всеки изразява чувствата си по различен начин, има различни "любовни езици". Личи си, че се обичат, просто явно не е добър в показване на емоция.

# 216
  • София
Един за друг (22.02.2023) Сезон 4 Епизод 3

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 03:12 от Mari_Mar

# 217
  • earth
Разведената двойка - да го оставя, моментално!

# 218
  • София
И на мен ми е жал за Поля. Все тя била виновна, внимава какво говори, за да не го обиди. Не знам какво прави с този кретен. Мисля, че бързо ще отпаднат, може би тази седмица. Изобщо не са един за друг.

# 219
Здравко от Варна е енергиен вампир. Интересно, че учителката сипеше такива суперлативи за него колко спокоен бил, как добре се държал с жена, как и огаждал....как ли пък не.

Кандидат кметицата ми е като сърдита лелка, въпреки че често е усмихната.

Силно се надявам Радина скоро да си разплете плитките, защото всеки път като е кадър , се сещам за те тоя Joy
Скрит текст:

Останалите ми харесаха.

# 220
Плитките на Радина я загрозяват, то не че в лице е особено хубава.

# 221
Значи ще отбележа пак, както винаги жените с тежките колички и лопати и огромните животни,а мъжете утре в една зала ще се разхождат.Е докога този различен аршин,питам аз?!Повтарям го всяка година и ще продължа докато не сменят концепцията.И се отбележи,че физически силният пол е мъжкият! Grinning
Ванката е забавен,но май не е лесно да се живее с него,така излиза.Сигурно ако го бяха питали за всички качества на колата по-адекватно щеше да се представи.Не се прави така с любим човек и майка на децата ти.
При Поля и Здравко, той е психонасилник и тя горката не го разбира,а постоянно потъва в чувство за вина.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 11:36 от Amber*

# 222
Никак не ми беше приятно да гледам този епизод. Как измъчиха тези животни, ужас. Само премотах на края за резултатите. Надявам се да няма повече такива игри. Пуснете животните да си живеят живота, както се казва. Толкова ли нямат идеи за други игри. Да не говоря и как измъчиха жените.

# 223
  • earth
Нека да се помъчат малко жените. Нищо им няма. Че навън, по опасни професии (и войни!), главно мъже се трепят.

# 224
Аз се посмях. Мисля че израза " Тази крава е женска" ще остане култов.
Ванката не бих го изтърпяла аз. Намерили са се.
Тези от Варна са в ужас а връзка. Тя е толкова несигурна с него.
Силистренци ме забавляват искрено.
Вчера адвокатката много приказки и накрая нищо. Мъжът и обаче ме кефи, не знам как издържа на тоя водопад от думи.
Радина, наистина да разплете тия плитки, много дразнеща е с тях.

Общи условия

Активация на акаунт