💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 514
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кои дни го има предаването ?

# 196
  • Велико Търново
Сряда и четвъртък - от 21 до 23 ч., петък - от 20 до 23 ч.

# 197
е това ли са типовете? Много слаба статия (дано да не си я писала ти)

Ветераните - то няма този път ветерани, освен Краси и жена му
Разведените - (аз не деля хората на женени и разведени) - е тук попадат Поля/Здравко, Явор/Адреналинката
Младите влюбени гълъбчета - Виктория/Георги Габриела/Десислав, Димана/Христо (32г, батко на гълъбче)
Традиционното българско семейство - Александрина/Иван, Галина-Кметицата/Владимир, Милена/Цветелин GPSa
-останалите няма къде да ги поставя.

Въобще не трябва двойките да бъдат в 4 категории, а трябва да бъдат представителна извадка, за да е интересно. В момента не са. Хубаво е, че са включили уж цяла България (но те повечето живеят в София), но поне диалекти да има. И по отношение на килограмите има разнообразие тази година.
Руси, черни. Ех, Яница къде е с нейния червен цвят? Липсва ми една червенокоска.
С коса/без коса/с брада/без брада/обезкосменни и космати. Кмет аполитичен, умен/глупав типаж. Богат/беден. Модерен/Занемарен, с маникюр  и без, трудолюбив/мързелив, Фитнес манияк/Кифла, надъхан/непукист и т.н.
Иначе няма да има конфликти в Брадъра.
Кой ги е избирал, психолог имаше ли?
Българите вместо да се конкурират се сприятеляват.

# 198
Би трябвало да има психолог при подбора, все пак почти при всички е имало раздяла, вероятно целево са вкарани такива двойки.

# 199
В Семейни войни сега хубави Емо и Калина с вечният Пламен с Ели. Ненаигра се във войните този Пацо. 😁

# 200
  • Велико Търново
В промото за днес, Габриела: "Тая крава е женска, 100%" Joy

# 201
  • на село
Гледате ли Grinning

След като направиха ноктите и грима се борят с женските крави.
Побъркаха животните. Жал ми е за тях.

# 202
  • София
Не мога да гледам как мъчат животните. Отвратително.

# 203
  • Пловдив
Надежда към кравата:
Кво ти става бе Човек 🤣🤣🤣😂😂😂

# 204
  • Където морето целува небето...
Някои от тях така дърпаха животните... Игра, игра, ама чак пък да мъчат животните.
Жената на Краси беше по-добре като участник, отколкото като водеща май.

# 205
  • на село
40 годишна жена- 38 кг или аз не чух правилно.
Колко ли е висока госпожата от русенското село, че изтъкна кг.

# 206
Здравко се държи ужасно с Поля.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 23:09 от Telesilla

# 207
  • София
Много са ми странни Виктория и Явор. Не виждам да струи голяма любов от тях. Ето, сега Димана и Христо са след тях и съвсем друго впечатление правят.

# 208
Излагация стана с този епизод, не ми е интересно и ми стана жал за животните. Мразя когато използват милите душици в телевизията за подобни гаври

# 209
  • на село
Точно, започвам да харесвам двойката от Сливен, все още нямам изявени любимци, ама те ми се сториха много приятни.

Общи условия

Активация на акаунт