💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 522
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 180
На мене засега само пожарникаря и детската учителка ми харесват донякъде. От него струи едно такова спокойствие, не напряга обстановката от и без това изнервящата игра.
Иванчо не ми е смешен, нито пък Радков, ама втория се преживява, докато първия ми е труден за гледане.
Не съм в хайпа за адреналинката и фитнес мачото, изкуствени са ми ... и тъпички.

# 181
  • София
Епизод 2 ми хареса. И ми върна желанието да гледам формата. Почти всички двойки ми харесаха, а и като цяло имаше много настроение и забавни моменти. Адмирирам факта, че този сезон дават много повече от взаимоотношенията на двойките във 'Вилата на любовта'

Останаха 11 двойки, значи чакаме още една двойка. Този руснак Артьом с половинката си, за които четох тук в темата и всичко ще е точно.

Единственото нещо, което не ми хареса са тези наказания за последните в класирането. Все едно гледам Фермата. А няма нужда от ратаи и тук. Да готвят, сервират, мият, чистят, тц тц. Не ми харесва това, не знам. Не ми стои на място точно в този формат.

Първо впечатления за новите двойки:

Александрина и Иван от Кюстендил
Втора Александрина си имаме, ти да видиш. Иван ще е душата на компанията, нещата му се отдават по естествен път, просто си е такъв. Много се смях с него и по време на играта и после във вилата. Иначе от думите му излиза, че е силно патриархален мъж, който смята, че жената трябва да е домакиня и да гледа децата. Абе намерили са се...

Виктория и Явор от София
Още снощи писах, че ще им стискам палци, защото ги харесах като двойка от Максимал, а Явор и от Сървайвър още ми харесваше. Много свежа двойка, много са готини. От всичките истории за това как е започнала връзката им, тяхната бе най-романтичната. и много важно най-хубаво разказаната. Другите ми дотегнаха и на моменти напрегнаха, защото мисълта и изказа им бягаха... А тяхната история я изслушах на един дъх както се казва. Ще са много силни в игрите, особено физическите игри. Силна заявка правят за победата, защото бързо се харесаха и на останалите, но още е рано разбира се за каквито и да е по-категорични прогнози.

Галина и Владимир от Червена вода
И те са готини по свой си начин. Засега ми харесват, повече Влади. Много жени в къщата, ще е обгрижван мъж със сигурност, хехе...

Виктория и Георги от Бургас
Май бяха травъл влогъри или се бъркам, не знам. Също симпатяги. Позитивни са, обичат се.

Димана и Христо от Сливен
Силна заявка за нещо значимо в сезона. Тази двойка ще е опасна в игрите. Харесвам пожарникарите. Имам натрапчивото чувство, че тази Димана я познавам отнякъде, но не мога да се сетя.

Милена и Цветелин от Свищов
Първоначално ми направиха много добро впечатление най-вече заради професията на Милена и от произношението и на китайски. Изглеждаха и влюбени, сигурно и са. НО с това следене на телефоните малко ме отблъснаха. И после при разказите Милена изкара този Цветелин някакъв невиждан плейбой, не знам, няма такъв вид, а и жена да се гордее и да хвали завоеванията на половинката си ми е меко казано странно. Да кажем, че са оставили всичко в миналото. Ама ако е така, защо си нямат доверие? Странни са ми.

Някои от двойките, които не харесах от петъчния епизод в този се представиха добре. Опита ми от миналите сезони сочи, че първоначалните впечатления рядко остават и крайни... 🙂

# 182
И на мен Димана ми е много позната, някой ако се сеща фамилията, можем да я сърчнем в Гугъл Grinning
С мъжа си бяха с различни , нали нямат брак.

# 183
Дали пък не я бъркате с победителката от 2 сезон (дето си поделиха наградата с Пламен)на Данчо приятелката/съпругата.На мен ми прилича на нея, ако си я спомням добре.

# 184

Да не би да имате предвид Искра и Йордан от 1 сезон? На мен също ми напомня на някой и се сетих за Искра.

# 185
Да, много прилича на Искра. И аз снощи си го помислих като ги гледах (на запис).

# 186
  • Велико Търново
Първият ден беше скучно, ама втората от тези, които разсмиваха (екипа по посрещането), изключвайки Иван, останалите бяха от двойките, влезли предния ден. Значи не е толкова, че участниците са скучни.

# 187
  • Sunshine state
На мен пък ми харесаха първите два епизода и въпреки, че бях предубедена към Радков, дори и те не ме издразниха. Беше интересно и забавно, двойките са също доста шарени. Най-неприятни май са ми Радина и Петър и по-скоро тя. Напомня ми на Славена Вътова, която ми е адски антипатична. Отгоре на всичко ми изглежда и мърлява. Петър пък е хубав мъж, но излъчва една студенина и арогантност.

# 188
Радина пък къде намира прилики на Петър с Брад Пит не разбирам.

# 189
tutulina, прощавай, изпльосках един линк и си легнах. Това е прословутият Артьом. Май бяха гаджета с момата от клипа, после всеки с бебе от друг партньор.
Продължавам да не разбирам кога ще се внедрят в групичката с жена си.

# 190
Радина пък къде намира прилики на Петър с Брад Пит не разбирам.
Но определено прилича на Крис Хемсуърт. 😉

# 191
И на мен на Крис Хемсуърт ми прилича.

# 192
  • Велико Търново
Много се смях на Иван, че не дава епилация! 
Аааа, в директното включване в Събуди се показаха, че е дал. Краси му вдигна крачола да се види Joy

# 193
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ветерани, разведени и още фауна от "Един за друг"

https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/veterani-razvedeni-i-o … edin-za-drug.html

# 194
С мъжа ми си изкарахме чудесно докато гледахме, псомяхме се, всичко е позитивно! Все така да е, някак сървайвър ни доскуча без визитки, директно игри, скандали, твърде продължителни игри.

Общи условия

Активация на акаунт