💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 477
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз пък само ръчки съм карала и не ми пречи. Не е кой знае каква философия.

# 2 386
Важното е да са внимателни и разумни на пътя, независимо ръчки или автоматици карат.

# 2 387
Абе вярно е, че навън може да карат само ръчки/автоматици, всеки сам си решава, ама предполагам са гледали предишни сезони, винаги е имало игри с коли, поне можеха да пробват малко да се научат.

# 2 388
Явно не са толкова амбициозни като РиП и не всичко е на всяка цена.

# 2 389
  • София
Колкото повече умения има човек, толкова по-добре. Когато се качих на автоматик свикнах точно за 5 мин. и шофирах сама от Плевен до София, така сякаш цял живот съм карала автоматик...С хубавото бързо се свиква.
Но в днешно време всеки иска да не му е трудно ,  да не сменя скорости от миналия век, пък и едновременно с това да натиска педал...За кво да се мъчи,като може и да не се мъчи...

# 2 390
  • SF
Двете ми първи шофирания на автоматик бяха рентакари - в една арабска държава и в една европейска. Дълъг път, коли наети за по седмица и нулев опит. Искам кола със скорости - нямат! Автоматик. И така се научих.
Преди 2-3 години на Санторини на 2 рускини им дали кола със скорости. Никога не бяха карали. Стояха, гледаха. Давах уроци - не става! Накрая се качих и ги возих до някъде. Те нямаха избор и решиха, че ще ходят там, където и ние. Пожелахме им всеки ден така да имат същия късмет някой да ги вози. Хубавото е, че бяха гъвкави и тръгват натам, накъдето на някой му трябва да се закара с тяхната кола. Simple Smile

Но Викси и Пикси можеше да се упражнят на кола със скорости. Досега стартиращите игри бяха все с коли - паркиране, маневриране. Те пак добре се справиха, като се има предвид, че за да може тя да превключи скоростите, той трябва да натисне съединителя, но май са карали само на първа. Simple Smile

# 2 391
  • Sunshine state
Карам и ръчка и автоматик, но определено ми е по-удобно второто. В трафика си е голямо улеснение. То тук кола с ръчни скорости почти никой не кара, де.

# 2 392
Ох, да, припаднах от смях с Жорката и Викси.
А след това съм задремала и от вас разбрах, че Поля и Здравко са чао.
На мен ми се губи част от удоволствието при шофиране с автоматик.
Ама аз съм толкова древна, че едва ли съм критерии.
Първата ми кола беше Жигули.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 08:01 от *Биле омайно

# 2 393
  • София
Просто има хора само автомати да карат и затова оправдавам Жоро и Вики. Ръчка не е за всеки.

Как ли са преживели поколения хора, когато е нямало автоматик? Ужас!!!  Joy

# 2 394
Просто има хора само автомати да карат и затова оправдавам Жоро и Вики. Ръчка не е за всеки.

Как ли са преживели поколения хора, когато е нямало автоматик? Ужас!!!  Joy

Според Викси и Жорко тези хора са живеели още в пещери тогава, нали са антични тези коли.

# 2 395
  • Където морето целува небето...
А ние, които сме шофирали на учебни автомобили без хидравлика, сме направо съвременници на динозаврите. Няма лошо, че всичко се развива, но чак пък толкова древни не са ръчките. Жалко, че сега книжките се раздават на килограм.

# 2 396
Не казвам, че всеки трябва да кара ръчка. Аз съм карала ръчки, не защото съм против автоматика, така ми се е случвало. Предполагам, че ако подкарам автоматик ще ми хареса. Но, според мен, е добре да си се научил на ръчка, все пак така повече усещаш колата. На мен първата ми кола беше Фиат 126 р.

# 2 397
  • София
Естествено,  че е най-добре да се карат и двата варианта, то автоматик и баба знае...
А ако направим съпоставка с техните набори Габчи и Дечи, те се справиха перфектно с ръчката и не са мрънкали, че не са виждали такава праисторическа кола. Така, че възрастта не е фактор тука, явно те са преценили, че е по-добре да се научат на по-трудното, а след това всичко е лесно...

# 2 398
Нали казаха,че и на двамата семействата им са с възможности.Веднага са им купили автоматик и се глезотят сега.

# 2 399
Какво се изненадвате, че Викси и Жоро могат да карат само автоматик, нищо че са млади ,то ги мързи да гледат. Много ясно че са изкарали курсове да карат автоматик. Ръчката трябва малко да внимаваш и да мислиш.

Общи условия

Активация на акаунт