💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 481
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 370
  • SF
Еsmee, Поля и Здравко бяха номинирани от регламента, а не от Арти и Криси.
 Джаста праста, написала си моите мисли.

Хм. Ама. Нещо ми се губи. Каква беше привилегията на Супер двойката?

# 2 371
Да номинират още две двойки. Накрая останаха те, РиП и ЯиВ на диванчето да гледат.

# 2 372
  • София
Криси и Арти трябваше да номинират още две двойки като имаха избор от Радина и Петър, Габи и Десо и Виктория и Явор. Избраха първите две, тъй като Арти и Явката тренирали заедно в къщата, другите не спортували и двамата си имали приказка. Явката потвърди в началото на епизода.

# 2 373
  • SF
Аха. Значи е трябвало да изберат 2 от 3 двойки, всички от "другия" лагер. Не съм разбрала правилно и си помислих, че нещо пускат аванта на Явор и Вики.

# 2 374
Не си разбрала, защото те така го казаха - не номинираме... тези две двойки, а спасяваме... третата.Реално изпратиха на битка за спасение РиП и палетата им.

# 2 375
  • Мюнхен
Това гледали ли cте го? Аз cъм фенка и на двамата отдавна. Cтиcкам им палци.

# 2 376
Здравейте на всички следя със интерес това предаване тази година не ми се струва толкова интересно иначе състезанията са като миналогодишните но участниците са малко скучни вие какво мислите по въпроса?

# 2 377
  • SF
Мисля нещо като тебе. Мисля, че трета, четвърта, пета, десета година - това няма как да продължи и да издържи на конкуренцията.
Не виждаме почти нищо от отношенията между двойките, а всъщност кой ще остане и кой ще продължи, зависи точно от тези вътрешни ситуации.  В някакви мракобесни зали с конструкции от арматура и дъски се провеждат игрите или в кални, мрачни терени, счупени коли, инвентар. Уж в трудности да се доказват, че са един за друг. Вилата прилича на нищо подобно.
Сега има опит с водещите, уж да са смешни, но не са смешни. И Емо не е смешен, мили мои. Единствено и само смешно ги обличат. Мацката с този латекнсов зелен панталон, набръчкан по краката, направо задмина и стайлинга на Емо, - облечен като руснак по перестройка - анцуг под сако с извадена качулка.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 10:43 от Esmee

# 2 378
Еййй, най-накрая да наваксам с епизодите от тая седмица.
Играта с въпросите за красота и тн - доста съм изненадана, че Явор, на силиконовата Виктория не беше запознат с много от разкрасителните процедури. Все пак тя изглежда като човек, който си прави всички възможни процедури и силно ме съмнява Явор да не е чувал за тях.
Иван да познае 19 от 20 - ами никакъв шанс, братче. А, и най-важното: обърка въпроса, свързан с жена му - каква изненада.

Играта с тортите .. Радина е изключително вглъбена в себе си и се смята за толкова страхотна, че всички й завиждат - жива на не бях. На синхрончето след играта, където тя си събра идолопоклонниците от женски пол, забелязах и Сани .. все повече си мисля, че наистина са я придърпали в него лагер. За много обидно намерих това, на тези жени да обяснява как е НАЙ образована и още положителни качества от другите във вилата.

Играта с висенето няма какво да я коментирам. Криси и Арти хубаво си направиха сметката и си спестиха силите, ама плиткоумната Радина как да проумее това - никак.

Синхрона на Иван за колата - У-жас! Искам само да кажа, че вещите са, за да служат на хората, не хората да слугуват на вещите. Но болния му мозък да го разбере - едва ли.

# 2 379
  • До морето
Абсолютно подкрепям Esmee
+100 дет се вика

Смятам, че всъщност така мразените РиП генерират рейтинг заради хейта към тях. Палячото и безгръбначната му жена не са интересни на ни-ко-го! Дано някой чете тук и да променят малко монтажа.
След играта с тортите, когато Радина отпадна и отиде при другите жени да гледа останалите се видя, че отношенията между нея и Кристина вече са ледени. Със сигурност има ситуации в къщата, които са 16000 пъти по-интересни от това да гледам как някакъв селандур има фетиш към таралясника си.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 14:26 от Boho chic

# 2 380
Гледам пак култовия момент на Викси и Жоро, ха-ха, такъв смях не е било никога, уникални са 

# 2 381
  • София
Даа, голям цирк са... -От праерата била колата..в кой век живеем...
Когато бутнаха прожектора, Жоро крещи-Чакай,чакай,чакай...при положение, че и газта и спирачката са при него Laughing

# 2 382
Не разбирам хора, които изкарват книжка единствено на автоматик...каква е логиката? Все някога ще ти се наложи да караш ръчка. На автоматика се свиква бързо, така че я си изкарай книжка с кола "от миналия век" па после си карай каквато искаш

# 2 383
  • До морето
От 17 години имам книжка и досега нито веднъж не ми се е налагало да карам ръчка.

# 2 384
Просто има хора само автомати да карат и затова оправдавам Жоро и Вики. Ръчка не е за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт