💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 485
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Пловдив
Според мен ако наистина ще е до средата на май предаването както каза някой по назад със сигурност ще вкарат някоя от отпадналите двойки както миналата година.Дано се върнат Симо и Надето според мен най заслужават защото наистина не видяха нищо от играта.

# 2 356
  • София
Сега погледнах финала от миналият сезон..3 двойки играят тежка психически и физически игра и който издържи да остане последен, е победител...Това не е добре, защото видяхме как държат от коалицията, само и само да бъдат  последни, дори и всички останали да са отпаднали, той се държи ли държи....

# 2 357
Моля някой да ми каже приключили ли са снимките?

Свършили са.

# 2 358
  • Sunshine state
На мен Саня рязко ми опротивя последните няколко епизода - една безгласна, една многострадална.. Никак иначе не буди съжаление у мен, напротив.
Това с привилегията на двойката на седмицата е ок единствено и само ако тя е абсолютно еднаква за всеки, а не по усмотрение на продукцията. Какво беше това Артьом и Криси да номинират още две двойки? Демек да настроят още повече срещу тях. И за мен не трябваше да спасят Явор и Виктория. Не заслужаваха!

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 15:29 от Pupitka

# 2 359
  • Sofia
Дразнещото (поне за мен) е, че в този сезон се набляга повече на ББ елементите. Това противопоставяне на двойките определено не ми допада. Всичката злоба, завист и клюкарщина опорочиха сезона. А предаването имаше потенциал. Вкарването на двамата нови водещи също беше излишно.

# 2 360
Според мен ако ще връщат двойка ще е тази кандидат кметицата, и тя май не понасяше сем Плиткови.

# 2 361
Кога се очаква да върнат двойка? Аз се надявам да са доктора и жена му. Поне да поиграят още малко, а и бяха много земни, почти нищо не видяхме от тях

# 2 362
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен ако ще връщат двойка ще е тази кандидат кметицата, и тя май не понасяше сем Плиткови.
Връщането на двойка ставаше след игра измежду отпадналите, така че ще се върне тази, която си я спечели.

# 2 363
Някой знае ли дали следващия епизод ще е в събота или отново петък или тази седмица беше така заради изборите?

# 2 364
  • София
Местят го окончателно в петък! Което е и правилното решение според мен. Те го сложиха в събота за да е на гърба на Сървайвър, които пък малко по-късно разкараха изобщо третия си седмичен епизод.

# 2 365
Беше наистина тъпо да бъдат така накъсани през седмицата. Най-добре е да си си един след друг. Радвам се, че остава така.

# 2 366
Връщането на двойка ставаше след игра измежду отпадналите, така че ще се върне тази, която си я спечели.

Знам го това, и затова смятам че точно тази двойка може да се върне.

# 2 367
  • София
Арти също като Криси, бил певец, намерих видео от 2015г в началото на връзката им...Тя е сигурно 16-годишна тук.

# 2 368
  • София
Арти беше част от Пайнер известно време, има поне 6-7 песни. Не съм ги слушала, не е моят стил, но следя някои инфлуенсъри, затова го знам. По едно време официално обяви, че вече е баща и не искал нощни участия, нещо такова беше обяснението.

# 2 369
  • София
А аз го знам покрай моите деца, като ютюбър. Имаше фен среща преди години, та имат снимки с него и разни други образи.

Общи условия

Активация на акаунт