💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 498
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 340
Да, гледам ги Поля и Здравко. Кратко беше. Те са си същите, както в предаването, така и извън него. Предполага се, че са истински и на такива приличат. Дано са живи, здрави и все така заедно.
Пп Божее, при "обзора" си съм забравила Димана и Христо, смятай значи. Joy
Те пък в началото ми харесаха, но някак Димана колкото повече се разкриваше, толкова повече почнах да не я харесвам, но и аз не знам защо. Е, "не харесвам" е силно казано, но да речем, че нещо в нея ме спира да я харесам напълно. Христо ми е по приятен, той повече ми допада.
Пп СлаБе, Hug.

# 2 341
  • Където морето целува небето...
Моля някой да ми каже приключили ли са снимките?

# 2 342
А бе, то стана толкова предвидимо това предаване, че чак доскучава.

# 2 343
  • София
Аз пък Здравко не мога да го харесам. Прилича ми на селски тарикат - живее с Поли, но не дава ясни сигнали за бъдещето. На 41 години емоционално живее като ерген, но на практика се възползва от удобството да има жена.
Жал ми е за Поли. Много е мила. Защо се съгласява? Не я разбирам.

# 2 344
Виктория и Явор са големи неблагодарници.Тя:
Ех, как ни се играеше тази яка игра.
Той: Спасиха ни за да имаме да им връщаме .
Ако бяха отишли щеше да има пак кавги и обвинения и нищо чудно да бяха от последните както на почти всяка игра!

# 2 345
Даа, много грозно изказване на Явор. Явно съдят по себе си. Сигурно дадоха победата на Радинкини, за да имат да им връщат услуга..

# 2 346
Коалиция Злодеида остана в пълен размер.
Много неприятни хората са РиП.

# 2 347
Според мен беше съвсем  целенасочено изказването.Един вид, И без вас щяхме да се справим.Което въобще не е така, защото те нямат комуникация помежду си.Но искаха да излязат от ситуация.А и РиП сигурно са се издразнили на действията на КиА и така им замазват очите.
Абе всичко е една показност и подмазване и имам чувството, че съм в детската градина!

# 2 348
За пореден път не дадоха резултатите от състезанието. Щеше да ми е интересно да видя кой как го е завършил. Дадоха само последните два резултата, с което отново оставиха съмнение. На мен пък не са ми симпатични Викси и Георги. Да, смешни бяха, но чак такава неадекватност при едни млади хора ми се вижда прекалена. Какъв шофьор е Георги, като кола с ръчни скорости му е такъв проблем, че едва научил първа и втора скорост. Звучи ми като пълен тъпунгер. В случая наистина Ванката се справи добре с навигирането (не съм му фен). Деси наистина има железни нерви. Не бих издържала на целият тоя шум, който вдига половинката му.
И аз не исках да отпадат Поля и Здравко, но за съжаление бяха нарочени от първият ден, даже много се задържаха. Чак и Ванката каза, че не бил общувал с Поля (?), интересно ми е на какви теми ще си общуват.

# 2 349
  • София
На финала зрителите ли гласуваха, че съм забравила? Дано устискат КиА дотам и дано не манипулират вота тия измамници продуценти.

# 2 350
Аз частта със спасяването нещо съм я изпуснала. Каква беше привилегията на супер двойката и защо са спасили Виктория и Явор?

# 2 351
На финала зрителите ли гласуваха, че съм забравила? Дано устискат КиА дотам и дано не манипулират вота тия измамници продуценти.

Във всичките сезони не е имало гласуване.

# 2 352
Цитат
Poni69
...Чак и Ванката каза, че не бил общувал с Поля (?), интересно ми е на какви теми ще си общуват.
Хаха, изобщо не ги виждам в задушевен разговор. Нежната и деликатна Поли и недодялания, "семпъл" Wink и елементарен мечкундер Ваньо.
Не знам Ваньо дали има какво да си говори с Поли, но Поли определено няма какво да му каже на тоя шут.

# 2 353
Това със супер двойките е лост на продукцията да контролира донякъде хода на играта. Ванката и Сани, според мен, няма да стигнат до финал. Краси Радков го държи, за да го използва във скечовете си. Мисля, че на Сани не й е приятна тази роля и видимо не проявява старание в игрите. Дано наистина да вкарат някоя от отпадналите двойки, за да разбият малко коалицията. Въпреки, че като останат само хора от коалицията щат не щат, ще застанат един срещу друг. Тогава ще стане интересно. Викси може би я задържат, за да я посети сестра й - в предни сезони имаше посещения от семействата.

# 2 354
Аз частта със спасяването нещо съм я изпуснала. Каква беше привилегията на супер двойката и защо са спасили Виктория и Явор?
Всъщност нямаше никакво спасяване, недейте ги слуша. Привилегията бе да добавят 2 двойки към номинираните. Нямаше как да сменят Поля и Здравко! И Арти каза, че Явор се е държал мъжкарски и т.н. и затова не ги номинира тях.

Общи условия

Активация на акаунт