💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 491
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 325
  • ГО
Виктория и Явор счупиха тъпометъра снощи. Голяма глупост направиха, да спасят Радина и Петър. Усетиха се, ама късно. Тя ме дразни с нещо и не мога да разбера с какво. Уж е хубавица, ама…
Заради препечения тен ли, заради носа ли, заради непрестанното показване на тия гърди ли, не знам. Има чаровна усмивка, ама и нея прекалено я показва. Има едно поведение на кокетка, леко отнесено, вечно нахилено, което сякаш не ѝ отива вече. На колко години е? Застаряващо Барби бих я нарекла.
Още в началото на епизода в четвъртък, казах на моя мъж, че Петър така гледа Виктория, че сякаш би я тряснал и по-късно стана ясно, че би я гледал как прави секс. Уж на шега, да, да.

# 2 326
Мен пък Явор ми е много анти. Хем хубав мъж, хем имам усещането че е адски тъп. Хем го виждам, че към Виктория няма нищо всичко е поза. Нещо на сериозно се е взел. Вчера тренира, уж трябва да видим готино мъжко тяло, пък на мен ми адски анти -късокрак и с цици Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 10:17 от Hope for Two

# 2 327
Аз,пък така набедената"секси"двойка,нито ми е секси,нито ми е красива Съвсем банална, скучна и размита ми е✌️

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 10:05 от red soul

# 2 328
В началото нямах отношение към Поли и Здравко, даже клонях към нехаресване, но с напредване на предаването започнах все повече да ги харесвам. Той сякаш се промени(към добро), отношението му към Поли се промени, а тя се поотпусна и показа себе си въпреки "обраността" в поведението и, сякаш най накрая усети, че Здравко е зад нея, че я подкрепя и с всеки епизод ми ставаха все по симпатични. Мисля, че участието в това предаване им помогна да се преоткрият и мисля, че държат един на друг. Не исках да отпаднат.
В интерес на истината мислех, че Ванката и Сани ще си тръгнат много преди тях. Сани също се промени, стана дистанцирана, започна да крие емоциите си, сякаш стои насила и от немай къде. Не виждам никакъв хъс към играта в нея. Ванката си е Ванката, не мога да го хвана игра ли играе, той ли си е, нещо не ми е тамън там.
Харесвам Десо, в началото имах резерви и към него, но и той с напредване на предаването разкри себе си и някак ми стана симпатичен и мисля, че си обича момичето. Габи е експанзивна, шумна, не особено "ерудирана" Wink, но и тя си го обича.
Криси и Арти също са ми приятни. Усмихнати, позитивни.
Викси и Жорката са ми новите Барби и Кен, млади хора без финансови проблеми, той изнежен, тя претенциозна, и двамата едни глезанчовци, намирам ги един за друг. Приличат ми да са замесени с една мая. Wink
Явор и Виктория - тука съм пас. Мисля, че са заедно, защото в собствените си очи са хубава двойка и стоят добре един до друг.
Радка и Пешо - мне, не са моите хора. Така и не можах да ги харесам.
Оттук натам ми е все тая коя двойка ще победи. Не, че това някога ме е вълнувало, но сега пък хич не ме интересува. Grinning И все пак, ако трябва да наклоня везните към някой това са Арти и Криси и евентуално Десо и Габи, в краен случай Викси и Жорката, но май май няма да я бъде тая. Wink Най не искам да са Радка и Пешо и Сани и Ванката.

# 2 329
  • SF
И на мене ми бяха много симпатични Поля и Здравко. От двете двойки не исках нито една да отпадне.
Бих искала Петър и Радина да отпаднат, но приятелите им ги спасиха.
Артьом и Криси също допуснаха голяма грешка, като се подмазаха на Явор и Вики. Трябваше да изправят пред телевизора 2 двойки от един лагер.
Дано Поля и Здравко си запазят доброто отношение с всички. Държат се като аутсайдери, но всъщност са мили и добри.

И не мога да повярвам! Цял отрязък между две реклами, посветен персонално и лично на Иван и неговото отношение към автомобила му!!! То бива, бива, ама редакторско оливане, което предизвиква адската досада в зрителя, който няма отношение към колата на Ванката.

# 2 330
Артьом и Криси също допуснаха голяма грешка, като се подмазаха на Явор и Вики. Трябваше да изправят пред телевизора 2 двойки от един лагер.
То те можеха да се спасят, не се знае.

# 2 331
  • Пловдив
Според мен всячески се опитваха да обзаведат Иван с нов автомобил, но той не се усети, разбира се и пропусна шанса. Но до края има време, знае ли се…
И на мен ми се ще пред телевизора да се изправят РиП и ВиЯ, ще е наситен емоционално  момент.

# 2 332
  • SF
Да, разбира се. Но Артьом и Криси ги спасиха. Като знаят, че Поля и Здравко са застрашени, можеше директно да ги спасят тях, без да ги пращат на състезание с блъскащата кола.
Вики, каквато е отнесена, можеше да не се спасят с Явор. Гласуване между двете двойки на двете Вики, щеше да е по-интересно.
Сбъркаха Криси и Артьом. В обратната ситуация Явор и Вики не биха постъпили като тях. Биха си спасявали Пешо и Ради, Деви и Мечи,... техните си хора.

# 2 333
Аз разбрах, че АиК нямат право да спасяват вече номинирана двойка, а да пратят още две към групата на номинираните.

Явор въобще не е хубав според мен. И да, изглежда адски тъпичък.

# 2 334
  • SF
Да, пратиха, но грешната двойка. Тази, която със сигурност си заминаваше.

# 2 335
  • софия
Еsmee, Поля и Здравко бяха номинирани от регламента, а не от Арти и Криси.
 Джаста праста, написала си моите мисли.

# 2 336
Точно, те АиК пратиха Радинкини и Десови на игра.

# 2 337
  • софия
Поля и Здравко в момента по нова.

# 2 338
По Нова ТВ в момента дават интервю с Поли и Здравко

# 2 339
Беше ясно, че Поля и Здравко излитат. Ще липсват донякъде на предаването.
Вчера доста стратегически АиК посочиха Вики и Явор,дано са го обмислили добре. Артьом доста добре усеща играта и хората. Предвижда някои техни стъпки и играе добре. Има усет. С Криси са на една вълна, макар тя да е по-малка и да е нахъсана за игра.

Не гледах играта с колите, изведнъж останахме без телевизия, така че днес ще доглеждам.

Някой беше писал, че Вики го дразни нещо. Тежкия грим, постоянно. От сутрин до вечер е ужасно тежък грим. Лъщенето от хайлайтерите, Абе все едно отива на нощно представление в някой клуб. Да, разбирам че това е средата в която се движи, те там всичките са изкуствени, но по телевизията изглежда гротескно. И нейния мъж. Много мускул, малко мозък. Той се мисли за супер готин и умен. Сигурно във фитнеса има момиченца дето припадат по него, но реално е ужасно плосък, там горе.

Общи условия

Активация на акаунт