💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 608
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мдам, както писа една потребителка преди няколко страници, Димана ми е позната, защото много прилича на Искра, половинката на Данчо. Победителите от сезон 1. 🙂

# 241
новата двойка ще влезе, когато си искат, сигурно имат някакви участия някъде.
Адвокатката каза "Наговорена крава, или упойка са и били да не се подчинява"
За играта с количките вече мацките бяха с ботушки. Токчетата бяха само за първата снимка.
Онова изречение "Пристрастен към телефона" май е Топ отговор, жалко, че една двойка даже в къщи, в хола  си чатят...
Новите правила ще бъдат интересни, има справедливост, Виктория беше първа и само 3 табелки трябваше да познае.
Виктория К. и Радина, държат на спечелването на игрите.
Хареса ми новата прическа на Христо, браво на Фео, има усет.  Явно играта беше снимана преди да се подстриже.
Ако може Фео  да разплете на Радина плитките и да я среши, пък може и я подстриже късо, ще и отива повече, даже и цветът да и смени. А ако си подкъси собствената  брада, ще си свали 5 г от възрастта, все пак си мисля, че до края на предаването може и това да стане.
Новата водеща добре се справи, добре 'седи; на фона на Емо, май Краси е излишен. На терена изглеждаше по-млада някак, отколкото в къщата.
Кюстендилци винаги слагат ударение на последната сричка.  10г в София не е малко. Тази жена май е подтисната от Иван, ще видим.
Влади се оказа най-ниския мъж, в началото не бяхме разбрали. Галина - показва, че при нея не всичко е на всяка цена, е, не се отказа и финишира поне, като за човек на село, очакваше се повече, и обичаща животните, но пък тя е и Принцеса.

Симеон: "Тя е прахосница, купува 2 помпи за вода! За какво са и две?", - Надежда:" Е, как! За резервна!"

Иска ми се да им знам зодиите.

# 242
Специално за ветеринаря и докторката си казаха още във визитката - Овен и Стрелец

# 243
Специално за ветеринаря и докторката си казаха още във визитката - Овен и Стрелец
коя е докторка?
имаш предвид Симеон, ветеринаря е Овен?
Надежда -адвокатката ли  да е Стрелец? Или обратното?
А пък Радина май е Козирог,
Габриела - Рак.
Виктория (малката) - Лъв,
Милена и Цветелин Телец и Дева, но не знам кой точно Телец и кой точно Дева.

# 244
  • London
Виктория не ви ли прилича ба Саня Борисова( ако не бъркам името  бившата жена на Ники Илиев)

# 245
не разбрах защо Галина остана вътре по време на тренировката

# 246
  • София
Сигурно ѝ е студено.

# 247
  • Пловдив
Друго мнение имах за Надежда,ква е тая кочина при положение,че знаеш че те дават по ТВ.Когато и дойдела музата тогава щяла да оправи 🫣

# 248
Друго мнение имах за Надежда,ква е тая кочина при положение,че знаеш че те дават по ТВ.Когато и дойдела музата тогава щяла да оправи 🫣
ох не знам обаче само като я гледам тая стая и се дразня хаха

# 249
Мен ме дразни Надежда, не знам как я търпи мъжа й. Александрина ми е малко странна, но си личи, че е добра душа /поне на вид ми изглежда така/.

# 250
Ох, рУсИнката много ме дразни. Позната ми е от някъде . Да не са участвали в " смени жената" или нещо от сорта ?

# 251
Накараха ги да си кажат в ефир личните данни. Толкова ли няма въпроси?

# 252
Въпросите ги изпробвах и на моя приятел хаха Справи се отлично с леки забележки Satisfied
Епизодът ми хареса, много по-интересен от снощния. Ето, че драмата с Иван и жена му не е толкова голяма..

# 253
ее, голяма е драмата, влизайки в това предаване Александрина вижда, че има и друг тип мъже. Искрено се разплака тя. Много е ограничен Иван.  14 г е търпяла.
За какво е дошъл като се гаври с въпросите, и не му се тича, коя е неговата игра. Дано има нещо с коли - да се изяви Иванчо.

# 254
Наистина ми стана неприятно за нея, но това дали мъжа ти знае колко кг си и кой размер сутиен носиш не мисля, че определя каквото и да е. Както видяхме и други мъже не можеха да отговорят на въпросите. Иван просто има особен темперамент, възможно е и да не помни добре някакви подробности (които в крайна сметка нужни ли са му да помни въобще).

На мен най ми стана гадно за двойката от Варна. Той ми изглежда сякаш насила прави всичко. Мисля, че знаем кой от двамата наистина доминира във взаимоотношенията и то по негативен начин...

Общи условия

Активация на акаунт